marți, 4 octombrie 2011

Cazul Roșia Montană a ajuns pe Aljazeera (video)! Și din nou în Parlamentul European « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

Cazul Roșia Montană a ajuns pe Aljazeera (video)! Și din nou în Parlamentul European « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET: " Conform TVR, Comisia Europeană ar fi dat deja un răspuns acestei petiții, informând că, în mare, garanția de 150 de milioane de euro pe care RMGC și-a asumat că o va asigura la începutul proiectului se înscrie în limitele minime ale legislației UE referitoare la exploatările cu cianuri, iar decizia finală va aparține autorităților române. Cu toate acestea, Comisia Europeană a solicitat detalii suplimentare referitoare la modul (parametrii) în care s-a calculat suma în discuție.

Despre ceea ce se va discuta la Comisia pentru Petiții vă voi ține la curent în zilele următoare. Până atunci, un reportaj despre Roșia Montană difuzat ieri de… televiziunea arabă AlJazeera (varianta în limba engleză)."

'via Blog this'

Niciun comentariu: