marți, 4 octombrie 2011

Companiile aurului s-au prăbușit la Bursa din Toronto. Gabriel Resources a pierdut peste 33% în două luni. Și secvențe din războiul pe Twitter pentru Roșia Montană « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

Companiile aurului s-au prăbușit la Bursa din Toronto. Gabriel Resources a pierdut peste 33% în două luni. Și secvențe din războiul pe Twitter pentru Roșia Montană « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET: "Căderea a fost însă drastică în ultima săptămână, Gabriel Resources încheiind ziua cu o cădere de peste 33% (în raport cu maximul înregistrat pe 14 iulie). Gabriel Resources nu a mai cunoscut o cotație atât de scăzută de pe 30 septembrie 2010, când a încheiat tot cu o 5,96 dolari/acțiune.

Căderi susbstanțiale la bursă au înregistrat și European Goldfields (care deține licențe de exploatare în județul Hunedoara), care încheiat ziua cu o cotație 8,58 dolari/acțiune după un maxim de 13,43 dolari înregistrat pe 18 iulie, precum și Carpathian Gold, cu 0,53 dolari/acțiune după un maxim de 0,74 în urmă cu doar două săptămâni."

'via Blog this'

Niciun comentariu: