miercuri, 14 decembrie 2011

VEZI AICI cum cântă Brad Pitt “Dragostea din tei”, hitul trupei O-Zone

VEZI AICI cum cântă Brad Pitt “Dragostea din tei”, hitul trupei O-Zone:

“Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou”, desen animat ce va avea premiera în România pe 6 ianuarie 2012, va constitui o surpriză pentru români, pentru că trupa moldovenilor de la O-Zone s-a “îmbogăţit” în mod nesperat cu noi membri, unul mai prestigios ca altul.


Hitul “Dragostea din tei” va fi interpretat de un grup de şoc format din Brad Pitt, Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria, Pink şi alţii.


Dacă Matt Damon ştie să cânte, Brad Pitt susţine sus şi tare că el e cam afon, dar că “aici nu încape jena, aşa că o să încerc să fac tot ce pot”. În ceea ce-l priveşte pe Matt Damon, actorul a declarat că nici nu apucase bine să deschidă scenariul filmului “Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou”, când fiica lui i-a dat ordin: “Tati, trebuie să faci filmul ăsta!”, iar el a realizat că nu prea are de ales.


Partea a doua a animaţiei “Happy Feet” îi readuce pe marile ecrane pe cei mai buni dansatori de step din toată Antarctica: pe pinguinii Mumble (Elijah Wood) şi Gloria (Pink) însoţiţi de prietenii lor.






Niciun comentariu: