marți, 23 octombrie 2012

Ana Maria Ciornoliuc, o voce din Bucovina pe scena Auditoriumului din Roma VIDEO

Ana Maria Ciornoliuc, o voce din Bucovina pe scena Auditoriumului din Roma VIDEO:
De la Moldoviţa în capitala Italiei, în mai puţin de un an. E adevărat, toate drumurile duc la Roma, dar în sufletul Anei Maria a rămas casa bunicilor de lângă Rădăuţi,  unde şi-a petrecut cei mai frumoşi ani din copilărie.

Ana Maria Ciornoliuc şi s-a născut la Rădăuţi, în judeţul Suceava. A copilărit la Moldoviţa, un sat din Bucovina şi venit în Roma la vârsta de 10 ani. În august şi-a sărbătorit majoratul. Pasiunea ei este muzica: a cântat la Auditorium-ul din Roma şi are succes pe internet interpretând “Vivo per lei”, din repertoriul lui Andrea Bocelli.
Povestea Anei este asemănătoare multor copii români care au fost lăsaţi în grija bunicilor de către părinţii plecaţi la muncă în străinătate.
La cinci ani, Ana, împreună cu fratele ei mai mic, a rămas mai întâi fără mamă, venită în Italia. După încă un an, a plecat şi tatăl lor.
“Patru kilometri pe jos până la şcoală”

Locul părinţilor a fost luat de bunicii din Moldoviţa: “Am amintiri frumoase de atunci, chiar dacă făceam patru kilometri pe jos până la şcoală, eu şi fratele meu”.
Când părinţii au venit să-i vadă, trecuseră deja patru ani. “Îi auzeam în fiecare zi şi ne trimiteau

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: