luni, 22 octombrie 2012

Inna, huiduită în SUA. A întârziat 4 ore la concert şi a înjurat DJ-ul

Inna, huiduită în SUA. A întârziat 4 ore la concert şi a înjurat DJ-ul:
Inna trebuia să susţină două concerte în Statele Unite ale Americii, unul la Chicago şi altul la Washington, dar se pare că socotelile din ţară nu s-au potrivit cu cele de peste ocean.
Fanii din America abia aşteptau să o vadă pe Inna pe scenă, dar lucrurile nu au decurs conform planului. La primul spectacol, cel de la Chicago, cântăreaţa a întârziat nu mai puţin de patru ore.
Artista a dat vina pe organizatori
De altfel, a încercat să dreagă busuiocul şi şi-a cerut scuze pe contul ei de Facebook. "Încă aştept ca organizatorii să mă ia de la hotel. Nu ştiu ce naiba e în neregulă, ştiu că mă aşteptaţi, mă simt aiurea, vă iubesc", a scris Inna.
Aşa a înrăutăţit însă situaţia, pentru că au început şi comentariile. Nu ştim nici dacă este din vina ta sau a organizatorilor, nici nu contează. Dacă nu-ţi pasă că-ţi dezamăgeşti fanii este păcat i-a scris un fan supărat. "Am aşteptat 4 ore, dar a fost pierdere de vreme şi de bani", a adăugat altul.
Mai mult, pe scenă s-a confruntat cu o nouă problemă. DJ-ul a pierdut CD-urile cu piesele pe care trebuia să cânte Inna, iar

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: