joi, 30 mai 2013

Boagiu: DNA ar trebui să se autosesizeze în legătură cu contractul Bechtel


Roland Garros: Victor Hanescu s-a calificat in turul III
Victor Hanescu s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, jucatorul roman trecand de Dmitry Tursunov, din Rusia. In urmatoarea partida, Victor il va intalni pe Philipp Kohlschreiber, din Germania (cap de serie numarul 16).
BAC 2013 Cum s-a produs diferentierea subiectelor de BAC la Matematica, Fizica si Chimie pentru liceele slab cotate si de ce nu se schimba diploma de bacalaureat
Elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, potrivit statisticilor de pana acum, vor avea la bacalaureatul din 2013 subiecte diferite de ale celorlalti elevi la materiile mai dificile. Cum s-a ajuns la aceasta schimbare, care ar putea conduce la schimbari majore in rata promovabilitatii la BAC anul acesta? Printr-o miscare discreta a fostului ministru
Băsescu: Deja avem prea multe privatizări ratate, prea multe declaraţii şi prea puţină concentrare
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la un eveniment găzduit de oamenii de afaceri italieni, că în România sunt "deja prea multe privatizări ratate", dar şi prea multe declaraţii, însă prea puţină concentrare a resurselor pentru generarea de creştere economică.
MOL investeşte 10 milioane de euro într-un depozit de carburanţi la Giurgiu - FOTO
Distribuitorul de carburanţi MOL România, parte a grupului ungar de petrol şi gaze MOL, a finalizat prima etapă a unei investiţii de 10 milioane euro pentru construirea Giurgiu a celui de-al doilea depozit de carburanţi în România, şi se aşteaptă să aibă vânzări în creştere în acest an.
Femeia bolnavă de cancer căreia i s-a refuzat transportul cu ambulanţa va fi operată la Constanţa. Directorul Spitalului Judeţean: Situaţia e în afara oricărei raţiuni
Femeia bolnavă de cancer căreia reprezentanţii Ambulanţei Dolj au refuzat să îi asigure transportul de la spitalul din Craiova acasă la Constanţa, familia fiind nevoită să plătească ambulanţă privată, a fost internată la Spitalul Judeţean Constanţa, unde va fi operată, pronosticul fiind rezervat.
Boagiu: DNA ar trebui să se autosesizeze în legătură cu contractul Bechtel
Fostul ministru PDL al Transporturilor Anca Boagiu a declarat, joi, că DNA ar trebui să se autosesizeze în legătură cu contractul Bechtel, arătând că este evidentă reaua voinţă cu care a fost încheiat şi legăturile obscure ale caselor de avocatură care au negociat contractul.
Chelsea este dispusă să-l vândă pe Torres pentru 20 de milioane de lire sterline
Gruparea engleză Chelsea Londra intenţionează să-l vândă pe atacantul spaniol Fernando Torres pentru suma de 20 de milioane de lire sterline (23,5 milioane de euro), cu 30 de milioane de lire (35 de milioane de euro) mai puţin decât a plătit atunci când l-a achiziţionat de la FC Liverpool în 2011.

Niciun comentariu: