joi, 30 mai 2013

Un ASTEROID se va apropia vineri de Terra. La ce distanţă se va afla de Pământ şi care este riscul unei coliziuni
Un asteroid cu diametrul de 2,7 kilometri, denumit 1998 QE2, se va apropia de Terra vineri, în ceea ce va fi cea mai apropiată trecere a sa de Pământ pentru cel puţin două secole, a anunţat NASA.
FACEBOOK introduce schimbări: Conturile celebrităţilor vor fi autentificate. Cum vor putea fi recunoscute de utilizatori
Facebook a anunţat că va autentifica conturile celebrităţilor de pe reţeaua de socializare, o iniţiativă adoptată deja de Twitter, că îşi va revizui politica în materie de conţinuturi "ofensatoare" şi că paginile cu propuneri sau glume sexiste sau jignitoare nu vor mai fi protejate de anonimat.
Vosganian, despre Oltchim: Vorbim despre distrugerea unui tezaur de proprietate industrială.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, in contextul scoaterii din nou la vanzare a combinatului Oltchim, ca distrugerea companiei a insemnat practic distrugerea "unui tezaur de proprietate industriala". El a atras atentia ca Oltchim detine un numar important de brevete de inventii care valoreaza milioane de euro: "Dincolo de brandul sau, (compa
FOTABL EUROPEAN. Jose Mourinho și-a găsit echipă
Conform „The Sun”, antrenorul portughez a oficializat înțelegerea cu Chelsea Londra, formație pe care a mai pregătit-o în intervalul 2004-2007.
BACALAUREAT 2013. Modelul de subiect propus pentru proba scrisă la istorie
Absolvenții clasei a XII-a sunt aşteptaţi să se înscrie la sesiunea de vară a examenului de bacalaureat până vineri, 31 mai.
CONCURENŢĂ: RCS&RDS, Romtelecom şi UPC au de luna viitoare un nou RIVAL
Orange, liderul pieţei telecom, organizează pe 11 iunie un eveniment în care va anunţa lansarea serviciilor de televiziune prin satelit.
FESTIVAL multicultural la Școala Americană. Moștenirea inedită lăsat de elevii din 54 de țări generațiilor viitoare
Sudenții, absolvenții, profesorii, angajații și părinții Școlii Americane Internaționale din București (AISB), s-au reunit, weekend-ul trecut, pentru a marca sfârșitul unui an întreg în care au celebrat jumătate de veac de...

Niciun comentariu: