joi, 30 mai 2013

Stroe, despre crimele din Argeş şi Mehedinţi: Numai demenţii fac aşa ceva. Astfel de crime odioase nu pot fi prevenite
Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat joi, referitor la cazul cadavrelor carbonizate în Mehedinţi şi la cel al femeii găsite fără cap, mâini şi picioare în râul Argeş, că "numai demenţii fac aşa ceva" şi că astfel de crime odioase nu pot fi prevenite.
Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a fost reţinut
Liderul galeriei echipei Steaua Bucureşti, Gheorghe Mustaţă, a fost reţinut joi după ce, împreună cu doi nepoţi ai săi, ar fi bătut mai multe persoane, poliţiştii care au intervenit la incident fiind nevoiţi să tragă două focuri de armă, informează oficiali din Poliţia Capitalei.
Fostul şef al CIA David Petraeus îşi reinventează cariera la fondul de investiţii KKR
David Petraeus, general în rezervă al armatei SUA care a demisionat anul trecut de la şefia CIA, îşi reinventează cariera la fondul de investiţii KKR, unde va conduce un nou departament, concentrat pe estimări macroeconomice, comunicare şi consultanţă pentru investiţii pe pieţe emergente.
HOROSCOP URANIA. Dacă aţi văzut un Geamăn trist, acela nu e Geamăn
Semn de aer, Gemenii se mobilizează repede, se mişcă uşor, nu sunt legaţi de vreun loc anume, de unde şi uriaşa lor capacitate de a se detaşa cu uşurinţă de un loc, o casă, o situaţie, chiar dacă, în acele contexte, viaţa lor de...
Elisabetta Capannelli, noua şefă a Băncii Mondiale în România și Ungaria
Conducerea Băncii Mondiale a numit-o pe Elisabetta Capannelli în funcţia de manager pentru România, în cadrul vicepreşedinţiei regionale Europa şi Asia Centrală.
PetExpo 2013 îşi deschide mâine porţile pentru iubitorii de animale
Cel mai aşteptat târg pentru animalele de casă îşi deschide mâine porţile, aducând o serie de noutăţi din partea companiei Romvac, prezentă la eveniment cu un stand propriu şi cu concursuri zilnice pentru posesorii de...
Larry King, legenda CNN, lucrează pentru o televiziune din RUSIA
După aproape trei ani de absenţă, Larry King, moderatorul care a făcut istorie la CNN, va prezenta un nou show, dar pentru o televiziune din Rusia.
Melci canibali uriași, descoperiți într-o regiune vulcanică din Australia
Cercetătorii au descoperit două noi specii de melc - un limax roz-fluorescent, uriaș și un melc canibal. Uimitoarele creaturi trăiesc în Autralia.
CUPA HAGI DANONE. Cine va juca pe Wembley în septembrie?
Cupa Hagi Danone, ediția 2013 a ajuns la final. Cele mai bune echipe de juniori din România, câștigătoare ale celor 7 etape zonale disputate anul acesta și campioana en-titre – Atletico Arad, participă pe 31 mai și 1 iunie la...
AUTOSTRADA cu doi "naşi" ghinionişti: Boc şi Şova. S-au inaugurat 17 kilometri. Cum arată cea mai nouă autostradă din România | VIDEO
În urmă cu doi ani şi o lună, premierul de la acea vreme, Emil Boc, descărca simbolic prima cupă de excavator în bena unui camion pe şantierul autostrăzii Deva – Orăştie. Se spune că după câteva zile, acel excavator s-a răsturnat...
13.066 locuri de muncă vacante la Agenţia Naţională de Ocupare
822 locuri de muncă sunt diaponibile pentru persoanele cu studii superioare. Cele mai multe oferte – 882 – sunt pentru ingineri. Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt vacante 12.184 locuri de muncă....
UPDATE. Ambasadele ROMÂNIEI, BULGARIEI ȘI ITALIEI cer explicații de la comisarul european Gunther Oettinger
Ministrul bulgar de externe Kristian Vighenin s-a declarat uimit de declaraţia comisarului european Gunther Oettinger potrivit căruia ţări precum Bulgaria, România şi Italia ''sunt pur şi simplu aproape neguvernabile''.
Cum arată medaliile ce vor fi decernate la Jocurile Olimpice de la Soci | GALERIE FOTO
Rusia a prezentat astăzi, la Sankt Petersburg, cum vor arăta medaliile ce vor fi decernate în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, din 2014.
Maior, întrebat dacă i s-a propus să fie ambasador în SUA: N-am discutat, mi s-a propus acum 10 ani
Directorul SRI, George Maior, a declarat joi, întrebat dacă i s-a propus să fie ambasador în SUA, că nu a discutat acest lucru, adăugând: "Mi s-a propus acum 10 ani, dacă vreţi să ştiţi".
Adrian Năstase: Trebuie să îl convingem pe Mircea Lucescu să vină acasă
Fostul premier Adrian Năstase a declarat, joi, la evenimentul organizat de CS Dinamo cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la înfiinţarea clubului, că antrenorul Mircea Lucescu, în prezent sub contract cu Şahtior Doneţk, trebuie convins să se întoarcă acasă.
Negoiţă: Răzvan Lucescu ar fi o soluţie foarte bună, din păcate e prins încă un an
Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, joi, că antrenorul Răzvan Lucescu ar fi fost o soluţie foarte bună pentru a-l înlocui pe Cornal Ţălnar la conducerea tehnică a echipei, dar din păcate mai are un an de contract cu gruparea El Jaish, din Qatar.
Constanţa: Femeia bolnavă de cancer căreia i s-a refuzat ambulanţă, externată pe semnătura familiei după ce starea ei s-a agravat
Femeia bolnavă de cancer căreia reprezentanţii Ambulanţei Dolj au refuzat să îi asigure transportul acasă la Constanţa şi care a fost internată miercuri la Spitalul Judeţean Constanţa, unde ar fi urmat să fie operată, a fost externată pe semnătura familiei, după ce starea i s-a înrăutăţit.
Palestinienii acuză Israelul că distruge eforturile de pace ale Statelor Unite
Guvernul Israelului "distruge" eforturile secretarului de Stat american John Kerry de relansare a procesului de pace, acuză negociatorul palestinian Saeb Erakat, după confirmarea unor proiecte de construcţii în colonii din Ierusalimul de Est.
News Corp. se retrage de la Bursa din Londra
News Corp, grupul de media deţinut de Rupert Murdoch, afectat în Marea Britanie de scandalul interceptărilor telefonice ilegale, a anunţat, joi, că se va retrage de la Bursa de la Londra pe 28 iunie, dată la care activităţile sale editoriale şi de divertisment vor fi scindate.
Negoiţă: Am depus cereri pentru a putea defrişa 1.500 de copaci. Fac un apel pentru toată lumea, în perioada VISCOLULUI, să evităm să ieşim afară
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, joi, că a depus la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) cereri pentru "a putea defrişa" peste 1.500 de copaci, însă nu a primit nicio autorizaţie, edilul adresând totodată un apel ca "în perioada viscolului, să evităm să ieşim afară".
Premii pentru bucureştenii care depun baterii şi aparate electrice uzate la rulotele Ecobanca
Bucureştenii pot depune, de joi, aparate electrice şi baterii uzate la rulotele Ecobanca, lansate în Parcul Herăstrău şi care vor staţiona în mai multe zone circulate din Capitală, cetăţenii fiind premiaţi în momentul în care ajung la anumite cantităţi din aceste deşeuri colectate selectiv.
Rusia a prezentat medaliile olimpice pentru Soci 2014 - FOTO
Comitetul Olimpic Rus a prezentat, joi, într-o ceremonie desfăşurată la Sankt Petersburg, medaliile ce vor fi acordate la Jocurile Olimpice de iarnă din 2014, de la Soci.
Zgonea: Postul de deputat al lui Becali nu e vacant, voi supune la vot săptămâna viitoare
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat joi, la Craiova, că postul lui George Becali în Parlament nu este vacant, el arătând că, potrivit Statutului deputaţilor şi senatorilor, în forma nemodificată, luarea unei astfel de decizii trebuie supusă la vot.
Cât costă transportul elevilor de la o zonă la alta: Aceeaşi distanţă, de patru ori mai mulţi bani
Sumele decontate de stat pentru transportul elevilor sunt, în unele zone, de peste patru ori mai mari decât în altele, deşi este vorba despre aceeaşi distanţă parcursă, potrivit unor date furnizate de autorităţile locale.
Merlene Ottey va asista la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României
Fosta campioană mondială Merlene Ottey va asista, în calitate de invitat special, la a 58-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României, competiţie care va avea loc, în 7 iunie, pe Stadionul Dinamo din Capitală, se arată într-un comunicat al federaţiei române de specialitate.
Maior: Au fost mai multe expulzări de cetăţeni pe motiv legat de terorism, e bine să procedăm aşa
Directorul SRI, George Maior, a declarat, joi, că au avut loc în ultimul timp mai multe expulzări de cetăţeni străini pe motive legate de fenomenul terorist, arătând că aceste acţiuni au fost în beneficiul securităţii naţionale a României.
Băsescu le-a spus oamenilor de afaceri italieni o glumă auzită de la un politician din Italia: "V-am invadat în 101-102, voi, acum, cu vreun milion de români"
Preşedintele Traian Băsescu le-a spus oamenilor de afaceri italieni o glumă auzită de la un politician important din ţara acestora despre momentele istorice dintre România şi Italia, respectiv invaziile din perioada Daciei raportate la cele din perioada modernă.
Partidul lui Merkel îl critică pe Hollande pentru că a criticat Bruxelles-ul
Un oficial de rang înalt din cadrul partidului conservator al cancelarului Angela Merkel l-a criticat joi pe preşedintele francez François Hollande, catalogând ca "nepotrivite" criticile pe care şeful statului francez le-a formulat la adresa Comisiei Europene (CE).
Maior, întrebat dacă i s-a propus să fie ambasador în SUA: N-am discutat, mi s-a propus acum 10 ani
Directorul SRI, George Maior, a declarat joi, întrebat dacă i s-a propus să fie ambasador în SUA, că nu a discutat acest lucru, adăugând: "Mi s-a propus acum 10 ani, dacă vreţi să ştiţi".
Adrian Năstase: Trebuie să îl convingem pe Mircea Lucescu să vină acasă
Fostul premier Adrian Năstase a declarat, joi, la evenimentul organizat de CS Dinamo cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la înfiinţarea clubului, că antrenorul Mircea Lucescu, în prezent sub contract cu Şahtior Doneţk, trebuie convins să se 

Niciun comentariu: