luni, 27 mai 2013

Lider al protestelor din Piața Universității: Jumătate din manifestanți erau plătiți


Parlamentul European il audiaza pe Gheorghe Pufan, candidatul Romaniei pentru Curtea Europeana de Conturi. Pufan a facut facultatea de contabilitate la 53 de ani, la o universitate privata din Galati
Parlamentul European are programata pentru luni audierea lui Gheorghe Pufan, candidatul propus de Guvernul Romaniei pentru un post la Curtea Europeana de Conturi. Nominalizarea discreta a lui Pufan s-a produs dupa ce fostul candidat, ex-comisarul Leonard Orban, nu a primit anul trecut votul Parlamentului. Centrul de Investigatii Media scrie ca Pufan, acum secretar al Curtii de Conturi din Romania, este inginer constructor si si-a luat licenta in contabilitate la virsta de 53 de ani, la o universitate privata din Galati.
Lider al protestelor din Piața Universității: Jumătate din manifestanți erau plătiți de PSD
Revoluționarul Teodor Drăghici, unul din cei mai activi participanți la protestele din Piața Universității, în iarna lui 2012, a declarat că „jumătate din cei care veneau în Piața Universității erau plătiți”.
Excluderile din PNL Mehedinţi dau semnalul de destrămare a USL
Amânată cu o săptămână, la solicitarea deputatului Viorel Palaşcă, şedinţa Biroului Permanent Judeţean interimar al PNL Mehedinţi s-a desfăşurat, sâmbătă, într-un club de fiţe din Drobeta Turnu Severin.

TODAY

Se desfiinteaza Better Place, una dintre cele mai ambitioase companii din industria masinilor electrice
Compania israeliana Better Place, care in 2008 a semnat un partneriat cu Renault si avea planuri sa instaleze infrastructura de incarcare a masinilor electrice in mai multe tari, cauta lichidator si se va desfiinta fiindca nu a gasit banii necesari dezvoltarii afacerii, scrie ziarul Ha”aretz din Israel. Compania a devenit foarte cunsocuta pentru ideile sale de “electrificare” a industriei auto, da
Autorii unor campanii virale controversate vin la ICEEfest
Carlo Cavallone, Executive Creative Director şi Stephanie Newman, Strategy Director, 72andSunny Amsterdam, vor urca pe scena ICEEfest în ziua a 2-a, 7 iunie, pentru o prezentare, informează un comunicat.
Atacul din Londra: Trei bărbaţi arestaţi în legătură cu uciderea soldatului au fost eliberaţi
Cei trei bărbaţi arestaţi în sudul Londrei, sâmbătă, în legătură cu uciderea soldatului Lee Rigby, au fost eliberaţi pe cauţiune, a anunţat Scotland Yard, citat de BBC News Online.
Contractul cu Bechtel privind construcţia autostrăzii Transilvania, reziliat în următoarele zile şi verificat de Corpul de Control
Contractul cu Bechtel privind construcţia autostrăzii Transilvania ar urma să fie reziliat în următoarele zile, şi nu luni, după ce vor mai fi stabilite unele detalii, Corpul de Control al premierului urmând în acelaşi timp să verifice derularea contractului de la data încheierii şi până în prezent.
Filmul "Furios şi iute 6" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO
Cel de-al şaselea film din franciza "Furios şi iute" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit cifrelor provizorii publicate de societatea Exhibitor Relations.
CANNES 2013: Ce ţinute au purtat vedetele la gala festivalului - GALERIE FOTO
Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes s-a încheiat, duminică seară, cu gala de premiere.
Candidaţii USL câştigă localele parţiale pentru primăriile din două comune din ...
Doi candidati USL au castigat, duminica, alegerile locale partiale organizate pentru primariile din comunele Pojejena, Caras-Severin, si Densus, Hunedoara, potrivit unui comunicat al Autoritatii Electorale Permanente, informeaza, luni, Mediafax. Candidatul declarat ales la alegerile pentru atribuirea mandatului de primar al comunei Pojejena, judetul Caras-Severin, este Mira Radovancovici - 1016 d
Dovleacul reglează glicemia şi ţine la distanţă cancerul şi bolile de inimă
Una dintre cele mai răspândite legume, dovleacul este bogat în antioxidanţi şi vitamine. Este sărac în calorii şi conţine vitamina A, flavonoizi polifenolici şi caroten din abundenţă.
Deficitul bugetar S-A DUBLAT într-o singură lună
Deficitul bugetar a ajuns la un nivel de 7,4 miliarde de lei în primele patru luni din acest an, după ce la finele primului trimestru era de 4,18 miliarde de lei.
Neymar: Va fi o onoare sa joc impreuna cu Messi, Xavi si Iniesta
Neymar s-a despartit de Santos la meciul cu Flamengo (incheiat 0-0), internationalul brazilian urmand sa evolueze din vara acestui an pentru FC Barcelona. "Va fi o onoare sa joc impreuna cu Messi, Xavi si Iniesta", a precizat Neymar.
[P] Alegeri rasfatate
Metropotam: Cei doi specialisti in fashion de la revista Elle formeaza un tandem care genereaza idei si judecati de valoare despre moda si stil.
Studiu EY: Peste jumatate dintre proiectele de responsabilitate sociala corporativa din Romania nu depasesc ca valoare medie 10.000 EUR
Mai mult de jumatate dintre proiectele de responsabilitate sociala corporativa din Romania nu depasesc ca valoare medie 10.000 EUR, una din doua companii au acelasi buget pentru proiecte sociale in 2013 ca cel din 2012, iar cele mai multe companii private se orienteaza spre proiecte de educatie si sanatate se arata in studiul Tendinte si realitati CSR in Romania, realizat de CSRMedia.ro si Ernst &
Roland Garros: Sorana Carstea, in turul doi
Sorana Carstea (locul 26 in clasamentul WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Carstea a eliminat-o pe olandeza Kiki Bertens.
Matusa Angelinei Jolie a murit de cancer la san
Matusa Angelinei Jolie, Debbie Martin, a incetat din viata duminica din cauza unui cancer mamar, a anuntat un purtator de cuvant al unui spital din California unde femeia fusese internata. Vestea vine la numai doua saptamani dupa ce Angelina Jolie a suferit o dubla mastectomie cand a aflat ca este expusa unui risc crescut sa faca cancer la san, scrie Reuters.

Niciun comentariu: