luni, 27 mai 2013

Mai mi-a ramas decat un mar!
Desi mai peste tot aud discutandu-se despre cat de corecta este o formulare sau alta, despre cratime, liniute si i-uri, o imbunatatire in vorbire sau in scriere nu sesizez, ba dimpotriva. Cel mai mult ma deranjeaza schingiuirea limbii romane cand este vorbita, poate pentru ca la citit am posibilitatea sa renunt.
Constituția lui Aladdin
Pentru cine nu știe basmul, Aladdin e un tânăr sărac, care ajunge după o întreagă aventură în posesia unei lămpi magice: când e frecată, din ea iese un geniu care-i rezolvă (mai) toate cererile. Se pare că există mulți români care iau basmul drept realitate, Constituția pe post de lampă cu geniu, și prin urmare o freacă amarnic, doar, doar le va îndeplini cele mai fantastice dorințe.
Premierul Marii Britanii a plecat in vacanta la Ibiza dupa atentatul din Londra
Premierul Marii Britanii raspunde in continuare de situatia din tara, desi se afla intr-o vacanta de o saptamana in Ibiza, a anuntat biroul sau, citat de presa de la Londra. David Cameron a plecat sambata impreuna cu sotia sa in Ibiza, mai multe voci acuzandu-l ca si-a luat vacanta la un moment nepotrivit, la cateva zile dupa atentatul din Londra.
Judecarea dosarului "Valiza": Victor Piţurcă şi Teia Sponte, la instanţa supremă, unde va fi adus şi Gigi Becali
Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Steaua, Teia Sponte, au venit, luni dimineaţă, la instanţa supremă, unde se judecă recursul în dosarul "Valiza", în care sunt acuzaţi, alături de Gigi Becali, de fapte de corupţie.

Niciun comentariu: