vineri, 10 mai 2013

PRIMA EXTRĂDARE CĂTRE RUSIA. Moldovean acuzat de TORTURĂ, prins în România


Pentru prima oară după 1990, România a extrădat un cetăţean către Rusia. Poliţia Română a prins un cetăţean moldovean, acuzat de furt şi de tortură, căutat de opt ani de autorităţile de la Mosciova.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Au vrut să păstreze o amintire frumoasă, dar au dat greș. Cele mai NEREUȘITE fotografii de vacanță | GALERIE FOTO
Aparatul foto nu ar trebui să lipsească din bagajul niciunei persoane care pleacă în vacanță.
Emisiune pentru copii la TVR 2
Începând din 12 mai, ora 10.00, fascinantele peripeţii ale celor mai indrăgiţi eroi de poveste sunt oferite copiilor, de actriţa Claudia Motea, la TVR 2 în emisiunea de teatru pentru copii “A fost odată…”
Un avion utilitar A ATERIZAT DE URGENŢĂ în apropiere de Strehaia
Un avion utilitar a aterizat de urgenţă, în această dimineață, în jurul orei 10.30, pe un câmp, în localitatea Ciochiuţa, în apropiere de Strehaia, judeţul Mehedinţi.
Monica Macovei: Confiscarea averilor ilicite va fi decisă întotdeauna de judecător
Situaţia confiscării averilor provenite din activităţi penale va fi decisă întotdeauna de o instanţă de judecată, a subliniat europarlamentarul PDL Monica Macovei.
CSM: Alina Bica a dat dovadă de spirit de iniţiativă şi deschidere faţă de noi metode de investigare
Alina Bica, avizată pozitiv pentru funcţia de procuror-şef al DIICOT, a dat dovadă, de-a lungul activităţii profesionale, de spirit de iniţiativă şi deschidere faţă de noi tehnici şi investigare a infracţiunilor, arată Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în motivare.
TIFF: 15 titluri în secţiunea "What's Up Doc? ". Producţii din Grecia şi Slovacia, la Focus
Filme cu poveşti emoţionante, portrete incitante şi viziuni originale vor putea fi vizionate, la Cluj-Napoca, în două dintre secţiunile tradiţionale ale Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) - "Ce se întâmplă, documentarule?/ What's Up Doc?" şi Focus.
Cetăţean moldovean acuzat pentru lipsire de libertate, extrădat în Rusia
Un cetăţean moldovean urmărit internaţional de autorităţile din Rusia pentru lipsire de libertate şi furt a fost predat, vineri, reprezentanţilor Biroului Interpol din Moscova, acesta fiind prins în punctul de trecere a frontierei Sculeni, a anunţat Poliţia Română.
Borbely despre confiscarea averilor ilicite: Trebuie avut grijă, proprietatea este sfântă
Vicepreşedintele politic al UDMR Laszlo Borbely a declarat, vineri, referitor la confiscarea averilor ilicite, că trebuie avut grijă, proprietatea fiind "sfântă", şi că trebuie găsit "un echilibru" astfel încât cei care aduc acuzaţii în acest sens să demonstreze vinovăţia, şi nu cel acuzat.
Pilotul spaniol Hector Barbera, reţinut după ce şi-a agresat logodnica
Pilotul spaniol Hector Barbera, care evoluează în MotoGP la echipa Avintia Racing, a fost reţinut vineri, fiind suspectat de agresarea logodnicei sale, la Jerez de la Fronteram, a anunţat Poliţia Naţională din Cadiz.
Avocata lui Cioacă: Elodia a fost căutată de procurori în baza informaţiilor de la clarvăzătoare
Avocata lui Cristian Cioacă a spus, vineri, la Curtea de Apel Piteşti, că procurorii au căutat cadavrul Elodiei Ghinescu în baza informaţiilor de la clarvăzătoare invitate în emisiuni de televiziune, în timp ce fostul poliţist a susţinut că aşteaptă "de atâtea luni" să i se spună de ce este arestat.
Braşov: Şase ciobani cu 300 de oi refac drumul vechi al transhumanţei prin Carpaţi, până în Cehia
Şase ciobani români, polonezi şi ucraineni, cu o turmă de 300 de oi, vor pleca sâmbătă din localitatea braşoveană Rotbav, pe un traseu de 1.400 de kilometri, care va străbate România, Ucraina, Slovacia, Polonia şi Cehia, pentru a reface drumul vechi al transhumanţei prin Munţii Carpaţi.
IRB Nations Cup se va desfăşura din nou la Bucureşti, în luna iunie
International Rugby Board şi Federaţia Română de Rugby vor organiza, în luna iunie, turneul IRB Nations Cup, meciurile urmând să aibă loc în 8, 12 şi 16 iunie, pe stadionul naţional Arcul de Triumf din Capitală.
Autorităţile din SUA s-au sesizat în cazul fabricării pieselor unui pistol cu o imprimantă 3D
Departamentul de Stat american a cerut companiei Defense Distributed să elimine de pe site instrucţiunile pentru fabricarea unui pistol folosind o imprimantă tridimensională.
Motivarea deciziei de avizare a lui Tiberiu Niţu în funcţia de procuror general
Tiberiu Niţu, propus pentru a doua oară procuror general, a primit aviz pozitiv pentru că a avut iniţiative în modernizarea Ministerului Public, a fost receptiv la criticile formulate de CSM la interviul din noiembrie 2012 şi va colabora cu echipa de conducere, arată CSM în motivarea deciziei.
Tamerlan Ţarnaev evocase idei extremiste când vizitase Daghestanul.
Tamerlan Tarnaev, unul dintre suspectii in cazul atentatelor din Boston, evocase idei extremiste cand vizitase Rusia, afirma islamisti din Daghestan citati de presa americana, relateaza BBC News online, citat de Mediafax. Magomed Kartasov, un var al lui Tamerlan Tarnaev, a declarat ca in incercat sa il convinga timp de cateva ore sa nu devina un islamist combatant. Kartasov a fost interogat de pol
Avocata lui Cioacă: Elodia a fost căutată de procurori în baza informaţiilor de la ...
Avocata lui Cristian Cioaca a spus, vineri, la Curtea de Apel Pitesti, ca procurorii au cautat cadavrul Elodiei Ghinescu in baza informatiilor de la clarvazatoare invitate in emisiuni de televiziune, in timp ce fostul politist a sustinut ca asteapta "de atatea luni" sa i se spuna de ce este arestat, informeaza Mediafax. Potrivit avocatei fostului politist, Maria Vasii, rechizitoriul in cazul ucide
CSM a trimis ministrului Justiţiei avizele pentru candidaţii la funcţiile de conducere din MP.
Consiliul Superior al Magistraturii a trimis, vineri, ministrului Justitiei avizele pentru cei sase candidati propusi in functiile de conducere de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, DNA si DIICOT, propunerile de numire a acestora urmand sa ajunga la presedintele Traian Basescu, scrie Medafax. Cei sase candidati propusi pentru functiile de conducere de la Parchetul Inaltei Curti de

Niciun comentariu: