vineri, 10 mai 2013

Suri Cruise, plătită cu 2,3 milioane de dolari pentru a-şi lansa propria linie vestimentară


Suri Cruise, fiica în vârstă de şapte ani a actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de lire sterline (2,3 milioane de dolari) pentru a-şi lansa propria linie vestimentară.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Prim-vicepreşedintele PPDD Radu Popa a fost exclus din partid
Biroul Naţional de Coordonare al PPDD a hotărât, vineri, să-l excludă din partid pe prim-vicepreşedintele formaţiunii, Radu Popa, care este şi liderul de grup din Camera Deputaţilor, potrivit unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.
Romslot: Dacă vor fi eliminate zonele legale de automate de jocuri de noroc, numărul celor ilegale va exploda
Reprezentanţii Romslot spun că măsurile anunţate de deputatul Korodi Attila privind interzicerea automatelor de jocuri de noroc în baruri sau cinematografe ar putea avea efecte distructive întrucât, în ipoteza eliminării existenţei legale a zonelor de slot-machines, numărul celor ilegale va exploda.
Programul naţional de evaluare a sănătăţii populaţiei va fi reluat. Nicolăescu vrea să introducă şi programe de prevenţie secundară
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri că programul naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei va fi reluat, dar deocamdată nu poate spune când şi sub ce formă.
Cristian Preda: Sunt de acord cu Ion Iliescu. Pragul la referendum trebuie să rămână de 50%
Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie, pe blogul său, că este de acord cu fostul preşedinte Ion Iliescu în privinţa menţinerii pragului de 50% pentru validarea unui referendum.
EXCLUSIV ONLINE. Roata norocului cu burse școlare: elevii sunt la mâna primarilor
Nu notele din catalog dictează cine primește o răsplată în bani și cine nu, ci județul în care învață elevul și cât de generoși sunt edilii
Peste o MIE de elevi s-au întors din minivacanța de Paște cu PĂDUCHI și scabie
Cazurile de îmbolnăvire s-au depistat în Constanța, în urma controlului medical efectuat în școli de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța.

Niciun comentariu: