duminică, 9 iunie 2013

Luni, de la 22.30, două noi dispariţii aparent inexplicabile fac subiectele emisiunii „Dispăruţi fără”. Realizată de TVR cu sprijinul Poliţiei Române, emisiunea încearcă să vină în sprijinul copiilor dispăruţi, al familiilor lor...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un documentar lansat vineri în Statele Unite critică o campanie secretă de asasinate vizând presupuşi terorişti sau radicali, efectuată de către administraţia Obama, oferind asigurări că aceasta pătează imaginea Americii şi îi creează şi mai mulţi inamici.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Adrian Ungur a câștigat turneul de tenis, ATP Challeger de la Arad
Adrian Ungur l-a învins duminică, în finala turnului ATP BRD Challenger Arad 2013, pe favoritul gazdelor, Marius Copil, în două seturi.
adrian ungur turneu tenis aradFinala românească de la Arad a fost adjudecată în premieră de piteșteanul Adrian Ungur, al treilea favorit al turneului Challenger de la Arad.
Marius Copil nu a reușit să câștige turneul din orașul nata, în fața propriilor suporteri. Adrian Ungur s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6, după o oră și 32 de minute de joc.
Este pentru prima dată când cei doi români se întâlnesc pe terenul de tenis.
Pentru câștigarea turneului de la Arad, Adrian Ungur va primi un cec în valoare de 4300 euro și 80 puncte ATP. Aceste puncte îl vor propulsa pe Ungur din nou în Top 100 mondial, cel mai probabil pe locul 89.
Marius Copil va primi un cec în valoare de 2500 euro și 48 puncte ATP, care-l vor urca câteva locuri în ierarhia mondială.
Este cel de-al doilea turneu Challenger câștigat de Adrian Ungur în 2013, după cel de la Tunis, din 5 mai.
The post Adrian Ungur a câștigat turneul de tenis, ATP Challeger de la Arad appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cât de multă apă trebuie să bem vara.
In zilele caniculare de vara, hidratarea este foarte importanta pentru a va mentine intr-o forma fizica buna. O hidratare optima inseamna un consum zilnic de cel putin doi litri de apa, la care se adauga si alte lichide potrivite pentru zilele toride, precum limonada proaspat preparata sau ceaiul de fructe cu lamaie si gheata. Nutritionistii recomanda, in timpul verii, indiferent de nivelul de efortul fizic depus, sa consumati o cantitatea mai mare de apa, din cauza temperaturilor ridicate. ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
SUA, la un MAXIM ISTORIC! Nivelul de dinainte de criză a fost DEPĂŞIT
.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, duminică, că săptămâna viitoare se va vota în Comisia LIBE şi în plenul Parlamentului European un pachet de trei rapoarte privind reforma spaţiului Schengen, arătând că acest proces este în interesul românilor şi ea îl susţine.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Și-a aruncat copilul de la etajul doi al blocului
Caz șocant la Bacău, unde o femeie cu probleme psihice, și-a aruncat, duminică, copilul de șase ani, de la etajul doi al blocului în care locuia.
copil aruncat de la etajCopilul a ajuns la spital cu  traumatism cranio-cerebral şi plăgi la membrele inferioare, după ce mama lui l-a aruncat efectiv pe geam, de la etajul doi al blocului.
Vecinii au fost cei care au anunţat incidentul la Serviciul de urgenţă 112, după ce copilul s-a prăbuşit pe pământul din faţa blocului.
Femeia fusese recent externată de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Bacău.
O echipă complexă de cercetare coordonată de către procurorul criminalist s-a deplasat la faţa locului, fiind declanşate cercetări pentru stabilirea cauzelor exacte în care s-a produs incidentul. Minorul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde va rămâne internat pentru investigaţii medicale, el suferind traumatisme, dar nu grave„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.
Mama copilului a fost şi ea preluată de o ambulanţă şi internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Bacău.
În urma acestui incident, femeia va fi decăzută din drepturile părintești, iar copilul va fi dat în grija unei rude până când va fi dat spre adopție.
The post Și-a aruncat copilul de la etajul doi al blocului appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Luni, vremea va continua sa se incalzeasca in jumatatea de sud-est a tarii, dar gradul de instabilitate atmosferica se va accentua in majoritatea regiunilor si se va manifesta prin dezvoltari noroase convective, averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina, transmite Mediafax.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un câine şi-a câştigat statutul de erou după ce a salvat un nou născut de la moarte

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: