duminică, 9 iunie 2013

Grupul de presă BURSA organizează, cu sprijinul Asociaţiei Române a Băncilor, în data de 13 iunie 2013, începând cu orele 9:30, a V-a ediţie a Conferinţei "FONDURILE EUROPENE" sub genericul "BUGETUL UE 2014-2020: Cum absorbim mai mult de 15% ?", la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, sala Beijing & Vienna.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Zilele Culturii Portugheze, între 10 şi 16 iunie în Capitală
Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" din Bucureşti şi Ambasada Portugaliei în România, cu sprijinul Institutului Camões de cooperare organizează, în perioada 10 -16 iunie, Zilele Culturii Portugheze.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ginecolog arestat pentru că le făcea sex oral pacientelor sale
Robert Hadden, medic ginecolog la o clinică renumită din New York, a fost arestat pentru că le-a făcut sex oral pacientelor sale în timp ce le făcea un consult ginecologic.
control ginecologicRobert Hadden este acuzat că și-a agresat sexual cel puțin două paciente în cursul anului 2012, în cabinetul său, din cadrul unui spital din New York.
Potrivit plângerii depuse de una din pacientele agresate, la poliție, medicul ginecolog le-a făcut sex oral în timp ce acestea se aflau pe masa de consultație.
În urma acestei reclamații, medicul a fost arestat de polițiști, fiind eliberat după câteva zile.
În urma acestei reclamații, medicul ginecolog s-a închis în casă, nu mai răspunde la telefoane și a încetat să mai acorde consultații medicale.
Însă medicul nu  a scăpat de plângere, întrucât pacienta agresată sexual i-a intentat proces la un Tribunal din Manhattan și cere daune materiale.
The post Ginecolog arestat pentru că le făcea sex oral pacientelor sale appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că ideea referitoare la rolul Bisericii Ortodoxe Române în istoria naţională şi în evoluţia şi identitatea poporului român va fi inclusă în preambulul viitoarei Constituţii.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Preşedintele Franţei, Francois Hollande, consideră că ţara sa a furnizat "dovezi" suficiente despre utilizarea gazului sarin în Siria, "comunitatea internaţională fiind obligată să acţioneze".

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

TODAY

Ungaria: Nivel record al Dunării la Budapesta.
Dunarea a atins la primele ore ale zilei de duminica un nivel record de 8,83 metri la Budapesta, in timp ce digurile de protectie ridicate pe cursul fluviului in Ungaria rezista, insa cel mai inalt nivel in capitala este asteptat pentru zorii zilei de luni, relateaza AFP. La precedentele precipitatii puternice din 2006, nivelul Dunarii la Budapesta a fost de 8,60 metri. "Varful se apropie de centrul tarii, ne asteapta doua zile extrem de importante", a declarat duminica premierul Viktor ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Dan Voiculescu a trimis o scrisoare deschisă CSM şi Asociaţiei Magistraţilor din România.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a trimis o scrisoare deschisa membrilor Consiliului Superior al Magistraturii si Asociatiei Magistratilor din Romania in contextul in care moderatori ai Antenei 3 vor fi anchetati pentru o serie de declaratii publice, fapt considerat de autorul scrisorii 'fara precedent in spatiul euro-atlantic' unde 'delictul de opinie nu este incriminat'. In documentul publicat de Dan Voiculescu pe blogul personal, acesta adreseaza ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
TOP 4 alimente care scad colesterolul rău
În ţara noastră, rata mortalităţii cauzată de afecţiunile cardiovasculare, majoritatea provocate de colesterol, este de 61% din numărul total al deceselor.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: