duminică, 30 iunie 2013

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler nu au stat despărţiţi mult timp. Cei doi au fost văzuţi împreună la Roma.
Chiar dacă actorul scoţian a mărturisit, în urmă cu aproape două săptămâni, că nu este implicat în nicio relaţie sentimentală, iar frumoasa româncă spunea cu certitudine că nu mai formează un cuplu, cei doi au fost văzuţi împreună la Roma.
Romantici la Roma
La Roma, paparazzi italieni i-au surprins pe Gerard Butler şi Mădălina Ghenea în timp ce se plimbau ţinându-se de mână, sub clar de lună. Cei doi actori s-au plimbat pe străduţele pietruite ţinându-se de mână, s-au fotografiat la Fontana di Trevi şi chiar au acceptat să facă fotografii cu fanii surprinsi să îi descopere din nou împreună. Vestea că formează din nou un cuplu cu Gerard Butler a fost sugerată de Mădălina chiar din weekend, când aceasta a postat pe contul de Facebook o fotografie făcută pe înserat.
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Popor pe cale de dispariţie: 12 milioane de români în 2100
Potrivit unui raport al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), peste 90 de ani în ţara noastră vor mai fi doar 12 milioane de locuitori, faţă de peste 21 de milioane în prezent.
Datele ONU arată că în 2025 România va mai avea puţin peste 20 de milioane de locuitori. La jumătatea acestui secol, în ţară vom mai rămîne doar 17 milioane. În anul 2100, numărul românilor va coborî la doar 12 milioane, adică vom fi mai puţini decât eram în 1950.
Există însă şi o veste bună. Speranţa de viaţa a românilor va creşte în următoarele decenii. Un român va trăi, în medie, aproape 79 de ani la orizontul anului 2050. în 2100, speranţa de viaţă va fi şi mai mare, de 85 de ani, cu aproape zece ani mai mult decât este în prezent.
Nu toate ţările vor înregistra un declin al populaţiei. Numărul locuitorilor Terrei va continua să crească. Omenirea va număra 9,5 miliarde de suflete în 2050, iar la sfârşitul secolului populaţia globului va ajunge la aproape 11 miliarde.
China va păstra primul loc în clasamentul celor mai populate ţări, însă nu pentru mult timp. De la jumătatea acestui veac, China va fi detronată de India. Tot
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Allemagne : un logiciel pour gérer les mouvements de foule - science
Les mouvements de foule peuvent s'avérer être dangereux. On l'a vu à de nombreuses reprises dont... euronews, la chaîne d'informations la plus regardée en Eu...
From: euronewsfr
Views: 0
0 ratings
Time: 02:01More in Science & Technology
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Români în cele mai puternice campionate din Europa
În momentul de faţă, douăzeci de fotbalişti români evoluează în cele mai puternice campionate din Europa, precum Serie A Italia, Primera Division Spania, Ligue 1 Franţa, Premier League Anglia şi Bundesliga – Germania. Mai mult, evoluţiile lor sunt foarte bune, fiind apreciaţi de oficialii cluburilor la care sunt legitimaţi, dar şi de suporteri.
Ligue 1 (Franţa)
Şase jucători români vor evolua în prima ligă a Franţei din sezonul viitor. Odată cu transferurile lui Claudiu Keşeru la Bastia, al lui Chiţu la Valenciennes şi al lui Roman la Toulose, România se poate mândri că are şase fotbalişti care se vor duela cu Ibrahimovic sau Falcao sezonul viitor. Dintre aceştia, cel mai cunoscut nume este cel al lui Adrian Mutu, care va continua şi anul viitor la Ajaccio, club ce l-a transferat şi pe fundaşul stânga Ştefan Popescu, de la Olympique Marseille. Acesta vine după un sezon foarte bun la echipa a doua a marseilezilor şi i-a convins pe oficialii grupării din Corsica să îl transfere. Dacă pentru cei care şi-au găsit echipe în această vară situaţia este roz, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Bănel Nicoliţă. Transferat în urmă
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Drumul spre Europa, în lucru
Pentru noi, moldovenii din străinătate, aderarea Moldovei la Uniunea Europeană și implicita modernizare a economiei noastre sună dulce ca un cântec. Pentru că asta ar însemna pentru foarte mulți din noi posibilitatea de a ne întoarce acasă și a avea un trai decent în propria noastră țară. Înseamnă a abandona umilele activități din Occident și a ne întoarce la vechile noastre meserii sau oricum, a câștiga un nivel de demnitate socială superior. Iată de ce criza de guvern ne-a speriat atât de tare.

Mirosea a alegeri anticipate, a restaurație comunistă și matrimoniu cu Eurasia lui Putin. Mirosea a înstrăinare de propriul nostru pământ, pentru alți ani lungi. Din fericire, criza a luat sfârșit cu bine, a fost ales un nou premier, am răsuflat ușurați. Acest nou premier, fostul ministru de externe Iurie Leancă, s-a întors recent de la Bruxelles cu niște rezultate atât de bune, încât ne face să binecuvântăm anterioara criză. Într-un timp scurt, premierul nostru s-a întâlnit cu ministrul afacerilor externe al Lituaniei, Linas Linkevicius, cu comisarul european pentru extindere și politică de vecinătate Stefan Fule, cu președintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu comisarul european pentru energie,
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
SED
+TAG
Nu mă pricep, dar vorbesc
Sorin Cehan
Ce merită a fi publicat într-un ziar? Ce subiect este știre și ce nu? În general, o acuzație frecventă care se aduce presei este că preferă știrile "negative" celor "pozitive". Una din caracteristicile importante ale unei știri este"interesul uman", iar atunci când este vorba de accidente, moarte, suferință, chiar dacă nu e vorba de un impact major, oamenii sunt interesați de ce li se întâmplă altor oameni. Cu atât mai mult atunci când asemenea știri au impact și consecințe, un ziar nu le poate ignora.
La întâlnirea cu noul ambasador al României la Roma s-a discutat și despre presă, despre ce ar trebui să publice ziarele ca să nu șifoneze imaginea românului în Italia. Doamna ambasador, Dana Constantinescu, a spus că spre deosebire de 2008, când am fost pe primele pagini din Italia luni de zile, acum nu mai suntem în prim plan. "Asta nu înseamnă că putem sta liniștiți. Nu mă pricep la presă, dar mă tem că orice lucru grav sau foarte grav să nu ne aducă iar pe primele pagini. Știrile negative pe prima pagină asigură tiraj."
Un participant la întâlnire din sală și-a spus și el părerea, precizând că a fondat
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: