duminică, 30 iunie 2013


Maşina unui bucureştean, furată cu platforma auto de pe o stradă din oraşul Siret
Maşina unui bucureştean, care era parcată în faţa unui restaurant din oraşul sucevean Siret, a fost furată cu o platformă auto de un bărbat din Rădăuţi şi a fost găsită în curtea locuinţei unui bărbat din comuna Frătăuţii Vechi.

TODAY

Proteste în Brazilia: Ciocniri între manifestanţi şi forţele de ordine în apropiere de stadionul Maracana
Ciocniri au izbucnit duminică seara între poliţişti şi manifestanţi în apropiere de stadionul de fotbal Maracana din Rio, cu aproximativ 50 de minute înaintea finalei Brazilia-Spania din Cupa Confederaţiilor, a constatat o jurnalistă a AFP.
CU BARCA PRIN BUCUREŞTI. DOUĂ SPITALE INUNDATE, maşini SUB APE, bulevarde BLOCATE
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti a fost solicitat să intervină în Capitală şi în judeţele limitrofe, după ce ploaia a umplut subsoluri de case, spitale şi unităţi de...
BACALAUREAT 2013. Proba scrisă la LIMBA ROMÂNĂ supravegheată de peste 2.700 de poliţişti
Peste 2.700 de polițiști acționează suplimentar, față de dispozitivul curent angrenat pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, pe timpul desfășurării probelor scrise ale Examenului Naţional de Bacalaureat din sesiunea I...
Nouăsprezece pompieri au murit într-un incendiu în Arizona
Nouăsprezece pompieri au murit, duminică, în timpul operaţiunilor de stingere a unui incendiu în Arizona, a anunţat divizia pentru păduri a statului, citată de CNN.
Brazilia a învins Spania şi a câştigat Cupa Confederaţiilor
Reprezentativa Braziliei a câştigat Cupa Confederaţiilor pentru a treia oară consecutiv, după ce a învins, duminică, la Rio de Janeiro, cu scorul de 3-0, selecţionata Spaniei, campioana mondială en-titre, în finala competiţiei.

Niciun comentariu: