duminică, 30 iunie 2013

The Independent: Romanii contribuie la dezvoltarea sectorului informatic britanic
Dezvoltatorii est-europeni in domeniul ITC ar putea deveni un fel de noi "instalatori polonezi", scrie The Independent, prezentand cateva afaceri de acest tip ce au creat locuri de munca in Marea Britanie, inclusiv a unui roman, si subliniind ca est-europenii nu vor fura locurile de munca britanicilor, citeaza Mediafax.
O noua metoda de furat masini in Romania – automobilul e urcat pe platforma si transportat de ...
Masina unui bucurestean, care era parcata in fata unui restaurant din orasul sucevean Siret, a fost furata cu o platforma auto de un barbat din Radauti si a fost gasita in curtea locuintei unui barbat din comuna Fratautii Vechi, anunta Mediafax. Potrivit Politiei Judetene Suceava, un barbat in varsta de 30 de ani, din Bucuresti, a reclamat politistilor, sambata seara, ca masina sa, parcata in fata
Voyager 1 si Voyager 2 au ajuns la marginea Sistemului Solar, dupa o calatorie inceputa in 1977. ...
Sonda spatiala americana Voyager 1, lansata in 1977, se afla in prezent la marginile Sistemului Solar, urmand sa devina primul obiect fabricat de oameni care se va "aventura" in spatiul interstelar, a anuntat NASA intr-o serie de articole publicate vineri in revista Science, citata de Mediafax. Cele doua sonde Voyager, lansate in 1977, la un interval de o luna una fata de cealalta, se afla inca in
Maşina unui bucureştean, furată cu platforma auto de pe o stradă din oraşul Siret
Maşina unui bucureştean, care era parcată în faţa unui restaurant din oraşul sucevean Siret, a fost furată cu o platformă auto de un bărbat din Rădăuţi şi a fost găsită în curtea locuinţei unui bărbat din comuna Frătăuţii Vechi.
Preşedintele ecuadorian: Soluţia transferării lui Snowden se află în mâna Rusiei
Preşedintele Ecuadorului Rafael Correa a declarat sâmbătă că "soluţia" transferării fugarului american Edward Snowden, blocat la Moscova după ce a cerut azil politic autorităţilor de la Quito, se află "în mâna autorităţilor ruse".
SUA continuă să fie afectate de problema rasială, după 150 de ani de bătălia de la Gettysburg
Un semn că Statele Unite sunt afectate în continuare de problema rasială poate fi faptul că o bază militară poartă numele unui general sudist, John B. Gordon, care a luptat la Gettysburg acum 150 de ani, în Războiul de Secesiune, după care s-a apropiat de Ku Klux Klan, comentează AFP.
Maşină lovită de tren. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite
O persoană a murit şi alte trei au fost rănite grav, duminică, după ce un tren de persoane a lovit un autoturism, la o trecere peste calea ferată dintre localităţile Sebiş şi Bârsa din judeţul Arad, în maşină aflându-se o familie cu un copil, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Un mort şi trei răniţi, după un accident petrecut în timpul unei curse ilegale de maşini
Un tânăr a murit, iar trei au fost răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau a izbit un cap de pod, în comuna doljeană Şimnic, în timpul unei curse ilegale de maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Avertismentul Manilei către Beijing: Prezenţa militară chineză în Marea Chinei de Sud ameninţă pacea în regiune
Manila a apreciat că o prezenţă militară şi paramilitară chineză în Marea Chinei de Sud reprezintă o ameninţare la adresa păcii în regiune, se arată într-un comunicat emis duminică de Ministerul filipinez de Externe, relatează AFP.
Preşedintele Ecuadorului: "Soluţia" transferării lui Snowden se află în mâna Rusiei
Preşedintele Ecuadorului Rafael Correa a declarat sâmbătă că "soluţia" transferării fugarului american Edward Snowden, blocat la Moscova după ce a cerut azil politic autorităţilor de la Quito, se află "în mâna autorităţilor ruse", relatează AFP.
Coreea de Nord a mobilizat lansatoare noi de rachete la graniţa cu Sudul
Coreea de Nord a mobilizat baterii noi de lansatoare de rachete la frontieră, capabile să lovească ţinte situate dincolo de Seul, a anunţat duminică agenţia sud-coreeană de presă Yonhap, relatează AFP.
Maşina unui bucureştean, furată cu platforma auto de pe o stradă din oraşul Siret
Maşina unui bucureştean, care era parcată în faţa unui restaurant din oraşul sucevean Siret, a fost furată cu o platformă auto de un bărbat din Rădăuţi şi a fost găsită în curtea locuinţei unui bărbat din comuna Frătăuţii Vechi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Concertele lunii iulie în Capitală: B'estfest, Rock the City, Iron Maiden şi Sting
Două festivaluri devenite deja o tradiţie - B'estfest, care îi aduce pe Tiamat, Texas, Nas şi Nneka, şi Rock the City, unde revine trupa Rammstein - se numără printre evenimentele muzicale care vor avea loc în Bucureşti în iulie, alături de concerte susţinute de celebrii Iron Maiden şi Sting.
Jennifer Lopez, criticată după ce a cântat la aniversarea unui preşedinte controversat
Jennifer Lopez a fost criticată de reprezentanţii The Human Rights Foundation după ce a susţinut, sâmbătă, un concert la petrecerea de aniversare a preşedintelui Turkmenistanului, Gurbangulî Berdimuhamedov, cunoscut pentru regimul său opresiv, informează hollywoodreporter.com.
Nelson Mandela nu moare "pentru că sufletul său nu este împăcat"
Agonia lui Nelson Mandela, care se află în stare critică de mai multe zile, se prelungeşte pentru că "sufletul său nu este împăcat", strămoşii săi fiind iritaţi de conflictele din familia sa, apreciază lideri tradiţionali citaţi duminică de ziarul The Sunday Times, relatează AFP.
Eddy Merckx: Turul Franţei se poate câştiga şi fără dopaj
Fostul cliclist belgian Eddy Merckx a declarat, duminică, într-un interviu pentru Le Parisien, că Turul Franţei se poate câştiga şi fără dopaj, după ce americanul Lance Armstrong afirmase că nimeni nu se poate impune în "Marea Buclă" dacă nu recurge la substanţe dopante, informează AFP.
Royal Modern la Ateneu
În această seară, începând cu ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român, Filarmonica „George Enescu” prezintă concertul intitulat Royal Modern, care face parte din seria Royal Sound iniţiată de Camerata Regală.
Noi dezvăluiri făcute de cârtița CIA: SUA interceptează comunicațiile UE
SUA au interceptat telefoane din birouri ale UE şi au avut acces la reţele interne de calculatoare, potrivit unor documente secrete citate de publicaţia germană Der Spiegel, aceasta fiind cea mai recentă dintr-o serie de...
Mircea Radu a devenit tată. "Băiatul lui tata este frumos"
Prezentatorul TVR Mircea Radu a devenit tată. Ieri după-amiază, de Sfinţii Petru şi Pavel, soţia lui, Raluca, a născut un băieţel pe nume Tudor.
EVALUAREA NAŢIONALĂ 2013: Medii mai mari la Cluj faţă de anul trecut
Ponderea mediilor peste 5 la examenul de Evaluare naţională, la nivelul judeţului Cluj, este de 88,15%, cu 13% mai mare decât anul trecut, a declarat astăzi Valentin Cuibus, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean.
ACCIDENT GRAV în Arad. Un mort şi trei răniţi, după ce un tren a lovit o maşină
O persoană a murit şi alte trei au fost rănite grav, după ce un tren de persoane a lovit un autoturism, la o trecere peste calea ferată.
CUM ARATĂ COPIII VEDETELOR. Sunt privilegiați sau blestemați de moștenirea lor? GALERIE FOTO
Copiii vedetelor internaționale duc o viață privilegiată din multe puncte de vedere, însă lumea lor este mult mai complicată decât a tinerilor obișnuiți de aceeași vârstă.
Bucureştenii îndoliaţi au căzut morţi la pământ pentru a reaminti tuturor românilor de ziua ocupaţiei sovietice
Bucureştenii îndoliaţi au căzut morţi la pământ pentru a reaminti tuturor românilor de ziua ocupaţiei sovietice a Basarabiei, nordului Bucovinei şi Tinutului Herţa.
Dolj: Accident la o cursa ilegala de masini; o persoana a murit si alte trei au fost ranite
Un tanar a murit, iar trei au fost raniti, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se aflau a izbit un cap de pod, in comuna doljeana Simnic, in timpul unei curse ilegale de masini, transmite Mediafax.
VIDEO Val de canicula cu temperaturi record in sud-vestul SUA
Un val de caldura a lovit sambata sud-vestul Statelor Unite, cu temperaturi record de aproape 50 de grade Celsius in unele zone din statul California, si ar urma sa dureze tot weekendul, potrivit serviciilor meteorologice americane, citate de AFP.
Aderarea la Uniunea Europeana nu va rezolva toate problemele Croatiei, avertizeaza Barroso
Aderarea la Uniunea Europeana nu va rezolva toate problemele Croatiei, dar tarile care s-au alaturat UE inaintea sa au progresat pe plan politic, social si in ceea ce priveste reformele, iar acest lucru s-a intamplat si in Croatia de cand aceasta si-a depus candidatura, a afirmat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu difuzat sambata seara de reteaua de televiziune p
Iulie – luna concertelor in Bucuresti. Festivaluri si vedete mondiale in capitala Romaniei.
Doua festivaluri devenite deja o traditie - B'estfest, care ii aduce pe Tiamat, Texas, Nas si Nneka, si Rock the City, unde revine trupa Rammstein - se numara printre evenimentele muzicale care vor avea loc in Bucuresti in iulie, alaturi de concerte sustinute de celebrii Iron Maiden si Sting, anunta Mediafax. Anul acesta, are loc o noua editie a B'estfest Summer Camp, in weekendul 5-7 iulie, in Tu
Ipoteza socanta : Michael Jackson ar fi cumparat tacerea a 17 baieti pe care i-ar fi abuzat sexual.
Michael Jackson ar fi platit 35 de milioane de dolari pentru a cumpara tacerea a 17 baieti pe care i-a abuzat sexual, potrivit informatiilor din mai multe dosare secrete detinute de FBI, publicate de Sunday People. Abuzurile sexuale ar fi inceput in 1989 si s-ar fi intins pe parcursul a cel putin 15 ani, informeaza dailymail.co.uk., relateaza Mediafax. Pana la ora difuzarii acestei stiri, reprezen
Cursa ilegala de masini soldata cu un mort si trei raniti in Dolj.
Un tanar a murit, iar trei au fost raniti, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se aflau a izbit un cap de pod, in comuna doljeana Simnic, in timpul unei curse ilegale de masini, anunta Mediafax. Din primele date a reiesit ca, dupa ce au petrecut intr-o discoteca, sase tineri au plecat sa faca o plimbare cu masinile, patru dintre ei urcandu-se intr-o masina, iar ceilalti doi
Ancheta din Muntenegru. Autocarul mortii s-a angajat intr-o depasire, inainte de-a zbura in ...
Ancheta in cazul accidentului din Muntenegru a scos la iveala marturia unui sofer a carui masina a fost depasita de autocarul romanesc cu putin timp inainte de tragedie, anunta portalul realitatea.net. Detalii noi despre accidentul cu turisti romani produs in urma cu o saptamana. Soferul autocarului s-a angajat intr-o depasire chiar inainte de producerea tragediei. Confirmarea vine chiar de la cel
Premiu urias azi la Loto – peste zece milioane de euro.
Duminica, 30 iunie, au loc noi trageri LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5/40 si SUPER NOROC. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 10 milioane de euro, anunta Mediafax. La tragerile LOTO de joi, 27 iunie, Loteria Romana a acordat 19.360 de castiguri in valoare totala de peste 1,6 milioane lei. La LOTO 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report
LOTO - LOTO 6 din 49. Report de 10 milioane euro la LOTO 6 din 49. Numerele extrase pe 30 iunie 2013
LOTO - LOTO 6 din 49. Găsiţi aici numerele extrase la LOTO pe 30 iunie, dar şi informaţii despre premiile puse în joc.
Concertele lunii iulie în Bucureşti: B'estfest, Rock the City, Iron Maiden şi Sting
Două festivaluri devenite deja o tradiţie - B'estfest, care îi aduce pe Tiamat, Texas, Nas şi Nneka, şi Rock the City, unde revine trupa Rammstein - se numără printre evenimentele muzicale care vor avea loc în Bucureşti în iulie, alături de concerte susţinute de celebrii Iron Maiden şi Sting.
PROTESTE ÎN EGIPT: Opozanţi lui Morsi s-au adunat în Piaţa Tahrir din Cairo
Manifestanţi egipteni se îndreptau duminică dimineaţa către Piaţa Tahrir din Cairo, unde alte câteva sute au petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică, cu doar câteva ore înaintea unei reuniuni masive ce reclamă demisia preşedintelui Mohamed Morsi.
Interviu Dacian Cioloș
Interviu Dacian Cioloș Interviu Dacian Cioloș. From: HotNews Romania Views: 4 0 ratings Time: 29:14 More in News & Politics
Interviu Tudor Pendiuc
Interviu Tudor Pendiuc (2 din 3) Interviu Tudor Pendiuc (2 din 3) From: HotNews Romania Views: 3 0 ratings Time: 12:21 More in News & Politics
Tragedie după o noapte de beție
Teribilismul și alcoolul a curmat viața unui tânăr și a băgat pe alții trei în spital, în urma unui accident produs sâmbătă noapte în comuna doljeană Șimnicu de Sus. Accidentul s-a produs în comuna Șimnicu de Sus, sat Leşile, pe DN 6B, la ora 1.00 noaptea după ce șase tineri din Dolj, beți, s-au luat la întrecere cu maşinile, la plecarea din discotecă. Florin Dragu, de 23 de ani, din Craiova, cond
ACCIDENT la o cursă ilegală de maşini: O persoană a murit şi alte trei au fost rănite
Un tânăr a murit, iar trei au fost răniţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau a izbit un cap de pod, în comuna doljeană Şimnic, în timpul unei curse ilegale de maşini.
Michael Jackson ar fi plătit 35 milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea unor copii pe care i-a abuzat
Michael Jackson ar fi plătit 35 de milioane de dolari pentru a cumpăra tăcerea a 17 băieţi pe care i-a abuzat sexual, potrivit informaţiilor din mai multe dosare secrete deţinute de FBI, publicate de Sunday People.
Eddy Merckx: Turul Franţei se poate câştiga şi fără dopaj
Fostul cliclist belgian Eddy Merckx a declarat, duminică, într-un interviu pentru Le Parisien, că Turul Franţei se poate câştiga şi fără dopaj, după ce americanul Lance Armstrong afirmase că nimeni nu se poate impune în "Marea Buclă" dacă nu recurge la substanţe dopante.
The Rolling Stones plănuieşte deja turneul pentru a 60-a aniversare
Membrii trupei The Rolling Stones, aflaţi în turneul care marchează 50 de ani de carieră, spun că au început deja să facă planuri pentru seria de concerte prin care vor sărbători şase decenii de la înfiinţarea formaţiei.
Paul di Resta de la Force India va pleca din ultima poziţie a grilei de start
Pilotul britanic al echipei Force India, Paul di Resta, clasat al cincilea în calificările Marelui Premiu al Marii Britanii, a fost declasat şi va pleca în cursă din ultima poziţie a grilei de start, deoarece monopostul său a fost mai uşor cu două kilograme decât limita permisă.
REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2013. Buzău: 53 de elevi au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională
REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ. Cincizeci și trei de elevi din Buzău au obţinut media maximă la Evaluarea Naţională, iar procentul celor cu medii peste 5 a fost de 78,81.
Taci și-nghite!
Fufe gonflabile, pocitanii cu nasul bandajat și ochi vineți, proaspăt ieșite din operația de micșorat cârmă și umflat buze, despărțiri, împăcări, șoc, senzațional, coabitare, nervi, istericale, accident, morți, răniți,...
Scandal la marşul bicicliştilor clujeni. Un poliţist l-a luat de gât pe unul dintre participanţi
La marşul bicicliştilor, care a fost organizat vineri după amiaza, în Cluj Napoca, un poliţist a fost nevoit să devină mai dur ca urmare a jignirilor aduse de unul dintre participanţi. Acum el este cercetat de şefii săi.
COD GALBEN de PLOI şi VIJELII. Ce zone sunt vizate
Meteorologii au emis azi mai multe atenţionări COD GALBEN de furtună valabile pentru judeţele Constanţa, Călăraşi şi Ialomiţa.
CALENDARUL ADMITERII LA LICEU 2013 și repartizarea computerizată a elevilor care au trecut de Evaluarea Națională 2013. Cum să completați FIȘA DE ÎNSCRIERE la liceu
Aproape 76% dintre absolvenții clasei a VIII-a, care au susținut examenul de Evaluare Națională în 2013, au obținut note peste 5. Notele finale vor fi afișate în data de 3 iulie, după soluționarea contestațiilor. Următoarea etapă...
Coca-Cola, uimitoare în gospodărie: scoate petele de grăsime şi curăţă rugina
Când e vorba de inventivitate, se pare că nu există limite. Publicaţia BusinessInsider a realizat o listă cu 51 de minuni pe care le poate face Coca Cola în gospodărie, pornind de la experimentele făcute de-a lungul timpului de...
Tensiunea a crescut din nou intre Coreea de Nord si Coreea de Sud. ...
Coreea de Nord a mobilizat baterii noi de lansatoare de rachete la frontiera, capabile sa loveasca tinte situate dincolo de Seul, a anuntat duminica agentia sud-coreeana de presa Yonhap, relateaza Mediafax. Unitati de artilerie nord-coreene au fost reperate inlocuind o serie de baterii de rachete cu o versiune modernizata, precizeaza agentia. Noile lansatoare de rachete multiple, cu o raza de acti
Specialistii in IT din Romania uimesc Marea Britanie. ...
Dezvoltatori est-europeni in domeniul ITC ar putea deveni un fel de noi "instalatori polonezi", scrie The Independent, prezentand cateva afaceri de acest tip ce au creat locuri de munca in Marea Britanie, inclusiv a unui roman, si subliniind ca est-europenii nu vor fura locurile de munca britanicilor, arata Mediafax intr-un amplu material. Potrivit publicatiei britanice, un expatriat roman, Emil G
VIDEO: O româncă a câştigat titlul de Miss Fitness Universe 2013
Galerie foto uimitoare în articol. Trebuie să o vezi
Avril Lavigne s-a căsătorit cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback
Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne s-a căsătorit cu compatriotul ei Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, într-o ceremonie care a avut loc sâmbătă, în sudul Franţei.
COREEA DE NORD a mobilizat rachete noi la frontiera cu Coreea de Sud
Coreea de Nord a mobilizat baterii noi de lansatoare de rachete la frontieră, capabile să lovească ţinte situate dincolo de Seul, a anunţat duminică agenţia sud-coreeană de presă Yonhap.
Românii contribuie la dezvoltarea sectorului informatic britanic. "Sunt buni la două lucuri: inginerie şi antreprenoriat"
Dezvoltatori est-europeni în domeniul ITC ar putea deveni un fel de noi "instalatori polonezi", scrie The Independent, prezentând câteva afaceri de acest tip ce au creat locuri de muncă în Marea Britanie, inclusiv a unui român, şi subliniind că est-europenii nu vor fura locurile de muncă britanicilor.
LOTO - LOTO 6 din 49. Report de 10 milioane euro la LOTO 6 din 49. Numerele extrase pe 30 iunie
LOTO - LOTO 6 din 49. Găsiţi aici numerele extrase la LOTO pe 30 iunie, dar şi informaţii despre premiile puse în joc.
The Independent: Românii din IT ar putea deveni un fel de noi "instalatori polonezi" în Marea Britanie
Dezvoltatori est-europeni în domeniul ITC ar putea deveni un fel de noi "instalatori polonezi", scrie The Independent, prezentând câteva afaceri de acest tip ce au creat locuri de muncă în M.Britanie, inclusiv a unui român, şi subliniind că est-europenii nu vor fura locurile de muncă britanicilor.
SUA i-a cerut preşedintelui ecuadorian să refuze să-i acorde azil lui Snowden
Preşedintele ecuadorian Rafael Correa a anunţat sâmbătă că vicepreşedintele american Joe Biden l-a sunat pentru a-i cere să respingă cererea de azil depusă de fostului consultant al serviciilor americane de informaţii Edward Snowden, căutat de Washington pentru spionaj, relatează AFP.
"Africanul" Obama i-a îndemnat pe tineri să se inspire după Mandela
Barack Obama avea 15 ani când revoltele de la Soweto au dezvăluit lumii cruzimea regimului de apartheid din Africa de Sud, o localitate în care i-a îndemnat sâmbătă pe tinerii africani să se inspire după Nelson Mandela, relatează AFP.
Anunţul făcut de trupa The Rolling Stones. "Toate aceste zerouri care vin..."
Membrii trupei The Rolling Stones, aflaţi în turneul care marchează 50 de ani de carieră, spun că au început deja să facă planuri pentru seria de concerte prin care vor sărbători şase decenii de la înfiinţarea formaţiei, informează contactmusic.com.
Avril Lavigne s-a căsătorit cu Chad Kroeger
Cântăreaţa canadiană Avril Lavigne s-a căsătorit cu compatriotul ei Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, într-o ceremonie care a avut loc sâmbătă, în sudul Franţei, informează dailymail.co.uk.
75,91% dintre elevi au luat note peste 5 la Evaluarea Naţională
Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat rezultatele obţinute de elevi, la nivel de ţară, la examenele din cadrul Evaluării Naţionale 2013, înainte de rezolvarea contestaţiilor. În acest moment, 123.503 elevi, reprezentând 75,91%, au obţinut note peste 5. Cele mai bune rezultate s-au înregistrat în judeţul Brăila (89,82%), iar cele mai scăzute, în judeţul Olt (60,98%). În nici un judeţ nu s-a
Antonescu, despre afirmațiile lui Băsescu referitoare la Constituție: Nu are rost să-l luăm în serios
Proiectul de revizuire a Constituţiei nu aparţine unui grup, ci unei majorităţi de peste două treimi din Parlament şi nu are rost ca preşedintele Traian Băsescu să fie luat în serios când face declaraţii pe această temă, a...
MILIONAR ÎN EURO la Loto 6/49
Astăzi vor avea loc noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 și Noroc.
CURSĂ FATALĂ. Un mort și trei răniți, după ce doi șoferi s-au luat la întrecere
Un tânăr a murit și alți trei au fost răniți grav, într-un accident produs noaptea trecută în județul Dolj.
Crin Antonescu:"Nu e niciun semn de COABITARE. Nu merg în Croația să-l reprezint pe Băsescu, ci să reprezint România "
Preşedintele Senatului Crin Antonescu a ținut să sublinieze că el nu coabitează cu șeful statului, Traian Băsescu. Crin Antonescu spune că el nu merge în Croaţia să îl reprezinte pe Traian Băsescu, ci România.
Concedieri masive în conducerea ANAF
Aproape o treime din şefii agenţiilor ANAF vor fi concediaţi, ca urmare a procesului de reorganizare a acestei instituţii, a anunţat Ministerul Finanţelor Publice (MFP).
Un preot din Botoşani ŞI-A TĂIAT GÂTUL după ce s-a certat cu nevasta
Un preot din Botoşani a ajuns în stare gravă la spital după ce a încercat să-şi taie gâtul.
SCANDAL ÎN GIMNASTICĂ. Fosta antrenoare a Cătălinei Ponor a dat în judecată Federaţia pentru că nu i se recunosc meritele
Scandal între Federaţie Română de Gimnastică şi fosta campioană constănţeancă la gimnastică, Camelia Voinea. Antrenoarea de la Clubul Sportiv Farul acuză federaţia că nu a inclus-o pe listele de premiere ale Cătălinei Ponor, deşi...
Soarta teribilă a unui pui de elefant ținut în lanțuri. IMAGINEA care te va bântui
Mai mulți localnici din Sumatra au ținut un pui de elefant captiv, în lanțuri, furioși că animalele au devastat plantațiile din zonă.
Monede aniversare, dedicate telecomunicaţiilor militare
Banca Naţională a României (BNR) va pune în circulaţie, în scop numismatic, începând cu data de 1 iulie 2013, un set de trei monede, dedicat aniversării a 140 de ani de telecomunicaţii militare.
Loto 6/49: Marele premiu a urcat la peste 10 milioane euro
Duminica vor avea loc noi extrageri pentru Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, reportul inregistrat la categoria I este in valoare de peste 10 milioane de euro, informeaza Loteria Romana.
Premierul Victor Ponta si-a inceput vizita in China
Premierul Victor Ponta a ajuns duminica in China, unde efectueaza o vizita oficiala la invitatia omologului sau Li Keqiang, transmite Agerpres. Victor Ponta a aterizat la Shenzhen (sud), de unde s-a deplasat la Hong-Kong. El va avea o intrevedere cu guvernatorul regiunii si se va intalni cu reprezentantii companiilor Huawei, China Nuclear Electric, ZTE.
Cum a fost angajat nepotul din Flămânzi la cabinetul fostului judecător CCR Aspazia Cojocaru: „Vă rog să nu mă mai deranjaţi!”
În iunie 2012 la cabinetul Aspaziei Cojocaru, la acea dată judecător la Curtea Constituţională, a fost angajat prin concurs Ciprian Sadagurschi cu care magistratul constituţional este înrudit. Ciprian Sadugurschi absolvent de drept a fost angajat pe un post de consilier la cabinetul mătusii sale.
LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER şi NOROC - Report de peste 10 MILIOANE de EURO la Loto 6/49
Duminică, 30 iunie, au loc noi trageri LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5/40 şi SUPER NOROC. La Loto 6/49, la categoria I, se înregistreaza un report în valoare de peste 10 milioane de euro.
Ioan Ducu şi Ioana Loredana Roşca, în turul doi al probei de junioare, la Wimbledon
Jucătoarea Ioana Loredana Roşca s-a s-a calificat, sâmbătă, în turul doi al probei de junioare din cadrul turneului de la Wimbledon, învingând-o în prima rundă, cu scorul de 6-7 (3), 6-2, 6-1, pe sportiva britanică Isabelle Wallace, informează site-ul oficial al competiţiei.
FOTO: Războiul, în imagini de colecţie. Expoziţie impresionantă de fotografie la Washington
Organizatorii unei expoziţii din Statele Unite ale Americii le propun vizitatorilor să vizioneze o serie de fotografii realizate, de-a lungul timpului, pe teatrele de luptă din lume.
FOTO. Imaginea care încheie trilogia "The Hobbit"
Fanii celebrelor producţii „ Lord of The Rings” şi „The Hobbit” au avut parte de o surpriză din partea regizorului Peter Jackson, scrie Access Hollywood.
LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER şi NOROC - Report de peste 10 MILIOANE de EURO
Duminică, 30 iunie, au loc noi trageri LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5/40 şi SUPER NOROC. La Loto 6/49, la categoria I, se înregistreaza un report în valoare de peste 10 milioane de euro.
TURUL FRANŢEI 2013: Haos la finalul primei etape. Imagini cu ambuscada în care au fost imoplicaţii rutierii - GALERIE FOTO
Sfârşitul primei etape a Turului Franţei a fost marcat de o ambuscadă, pe ultimii kilometri ai etapei, plutonul fiind divizat după căderea mai multor rutieri.
REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013. Peste 75% dintre elevi au luat note peste 5. Bucureștenii, fruntași la notele de 10
Ministerul Educației a centralizat datele finale la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2013, înainte de rezolvarea contestaţiilor.
"Câinii", bătuţi de Corona Braşov. Mulţescu e optimist
Dinamo a pierdut ieri meciul amical cu nou-promovata Corona Braşov, scor 0-1. În ciuda evoluţiei slabe, dinamoviştii sunt optimişti!
O falsă avocată a apărat sute de oameni ilegal
O femeie din Motru a pledat zece ani la bară, fără a avea acest drept. Acum, sentinţele date în dosarele în care a fost implicată sunt nule
F1. Hamilton pleacă azi din pole position în MP al Marii Britanii
Pilotul britanic Lewis Hamilton, de la Mercedes, va pleca primul azi în Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Cursa e în direct la Digisport 1 de la ora 15.00
Vezică urinară reconstruită din intestinul subțire
Un timișorean de 52 de ani care suferea de cancer s-a „ales” cu o vezică urinară nouă, după o operație care a durat nu mai puțin de șase ore

Niciun comentariu: