luni, 17 iunie 2013

O menajeră româncă din Marea Britanie, acuzată că a furat din casa unui rabin
O menajeră româncă din Marea Britanie este acuzată că a furat mii de lire sterline din casa unui rabin, femeia recunoscând vina, relatează site-ul publicaţiei This Is Local London.
Mazăre va fi Regele Henric, Winnetou şi rege persan, la paradele carelor alegorice din Mamaia
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat, luni, că în primul weekend din luna iulie vor începe paradele cu care alegorice în staţiunea Mamaia, susţinând că el va avea doar trei apariţii şi va fi costumat în Regele Henric al VIII-lea, în Winnetou şi în rege persan.
AVERTISMENT al lui Bashar al-Assad: Europa va plăti preţul înarmării insurgenţilor sirieni
Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, avertizează într-un interviu acordat unui ziar german că Europa va plăti preţul înarmării insurgenţilor sirieni.
Finala concursului Miss Diaspora Models International va avea loc la Sibiu
Finala concursului Miss Diaspora Models International va fi organizată, în 12 iulie, la Sibiu, 20 de tinere aspirante la marele titlu urmând să urce pe o scenă amenajată în Piaţa Mare din oraş.
Senatorul Tudor Barbu a devenit membru PC, părăsind PPDD
Senatorul Tudor Barbu a devenit membru al PC, părăsind PPDD, el precizând, într-o conferinţă de presă, că decizia sa de a se alătura conservatorilor a fost "foarte grea, dar înţeleaptă".
NOUA CONSTITUŢIE: Comisia a adoptat un amendament BNR legat de transferul de prerogative şi adoptarea euro
Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat un amendament al BNR, susţinut de Forumul Constituţional, care completează prevederile actuale privind funcţionarea şi organizarea Băncii Naţionale şi menţionează atât posibilitatea transferului unor prerogative către BCE cât şi trecerea la euro.
NOUA CONSTITUŢIE: Comisia a adoptat un amendament BNR legat de transferul de prerogative şi adoptarea euro
Comisia de revizuire a Constituţiei a adoptat un amendament al BNR, susţinut de Forumul Constituţional, care completează prevederile actuale privind funcţionarea şi organizarea Băncii Naţionale şi menţionează atât posibilitatea transferului unor prerogative către BCE cât şi trecerea la euro.
Ultima ediție a "Cafenelei critice"
Joi, 20 iunie, în Club A, are loc ultima ediție a Cafenelei critice din stagiunea 2012-2013. Invitatul lui Ion Bogdan Lefter este Mihai Zamfir, profesor la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti.
Fondatorul WikiLeaks rămâne sub protecţia Ecuadorului.
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, va beneficia in continuare de azil politic in ambasada statului Ecuador din Londra, a anuntat ministrul de Afaceri Externe al statului sud-american citat de BBC. 'Guvernul Republicii Ecuador va continua sa-i asigure (lui Julian Assange – n.r.) protectia pe care i-a promis-o, sub forma de azil politic, pentru a-i proteja viata, integritatea personala si liberta
Iar antioccidentalism cultural?.
Orientarea actuala a dirigentilor culturali ai Romaniei a starnit in ultimele zile temeri legitime la cel mai inalt nivel. Nu peste hotare, asa cum se intampla de obicei atunci cand se semnaleaza nereguli in functionarea noastra democratica, ci chiar acasa. Vizita la Berlin a sefului guvernului a fost un eveniment care, in sine, marcheaza o mare victorie diplomatica (dupa vara fierbinte a anului t
Noi detalii despre accidentul în care a murit Iuri Gagarin, dezvăluite de un cosmonaut rus
Noi detalii despre accidentul produs pe 27 martie 1968 în care a murit Iuri Gagarin, primul om ajuns în spaţiu, au fost dezvăluite de cosmonautul rus Alexei Leonov.
Noul preşedinte iranian se declară împotriva încetării programului de îmbogăţire a uraniului
Preşedintele iranian ales Hassan Rohani s-a declarat, luni, în cadrul primei sale conferinţe de presă, împotriva oricărei opriri a programului de îmbogăţire a uraniului de către Teheran, care se află în centrul îngrijorărilor marilor puteri.
Oficialii francezi vor să acceseze fonduri europene pentru misiunile poliţiştilor români în Franţa
Reprezentanţii Ministerului Francez de Interne intenţionează să acceseze fonduri europene pentru susţinerea misiunilor poliţiştilor români în Franţa, în condiţiile în care, la nivelul UE, cadrul financiar 2014-2020 conţine un capitol distinct alocat cooperării poliţieneşti, anunţă MAI.
Obama şi liderii UE încep negocierile pentru un acord de liber schimb
Preşedintele american Barack Obama şi liderii Uniunii Europene au lansat luni negocierile pentru un acord de liber schimb care ar putea fi unul dintre cele mai mari pacturi comerciale la nivel mondial, chiar dacă Franţa vrea excluderea industriei filmului şi muzicii.

Niciun comentariu: