luni, 8 iulie 2013


Absolvenţii care vor indemnizaţie de şomaj trebuie să se înregistreze în 60 de zile
Absolvenţii care doresc să beneficieze de indemnizaţie de şomaj trebuie să se înregistreze, în 60 de zile de la absolvire, la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă de care aparţin şi să facă dovada că nu au reuşit să se angajeze, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Ponta: Prezenţa directorului FMI la Bucureşti nu e oficial legată de noul acord, dar este un mesaj clar
Premierul Victor Ponta a precizat, luni, că prezenţa directorului general al FMI, Christine Lagarde, la Bucureşti, nu este direct şi oficial legată de noul acord, el arătând, însă, că în mod evident vizita sa este un mesaj foarte clar în acest sens.
Un craiovean susţine că a fost bătut de poliţişti la o intervenţie. "Pe drum m-au înjurat că îmi arată ei mie şi când am ajuns mi-au dat de mi-au spart maxilarul"
Un bărbat din Craiova, internat în spital, susţine că a fost bătut cu pumnii şi cu picioarele de mai mulţi poliţişti care au intervenit într-o parcare din oraş unde el şi mai mulţi prieteni ascultau muzică, Poliţia spunând însă că agenţii au recurs la forţă întrucât tinerii erau recalcitranţi.
700 de poliţişti au dat în judecată MAI. Vezi de ce.
Peste 700 de politisti vasluieni au dat in judecata Ministerul Afacerilor Interne si Politia Judeteana Vaslui pentru neplata celui de-al 13-lea salariu aferent anului 2010, relateaza Mediafax. Ministrul Afacerilor Interne (MAI) si Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui au fost chemate in instanta de filiala vasluiana a Sindicatului National al Politisti si Personalului Contractual (SNPPC) pe
Un caz de viol. Cine a violat pe cine?
Decembrie 2012. In presa explodeaza cazul politistei de la Bals. O politista acuza ca superiorul ar fi violat-o si oferit-o spre viol si altor superiori, ca intr-o zi n-ar mai fi suportat abuzurile si, in legitima aparare, si-ar fi injunghiat superiorul de mai multe ori in abdomen.  Cazul face senzatie la televiziunile de stiri, in special Antena 3, care il transforma rapid in simbolul dramei feme
Descoperirea poliţiştilor ruşi. Mai multe persoane reţinute pentru că au transferat ilegal din ţară peste 1 miliard de dolari
Autorităţile din Rusia au descoperit un grup format din peste 400 de persoane care a reuşit să transfere ilegal peste graniţă suma de 1,1 miliarde de dolari, au declarat reprezentanţii Ministerului de Interne de la Moscova.
Un bărbat s-a izbit cu ATV-ul de o fântână, fiind proiectat în puţul adânc de peste 30 de metri
Un bărbat băut şi fără permis, din localitatea băcăuană Luizi Călugăra, a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a izbit cu ATV-ul pe care-l conducea de o fântână de pe marginea drumului, în urma impactului bărbatul fiind proiectat în puţul adânc de 30 de metri.
Dragomir anunţă vânzarea Rapidului. "Da, s-a vândut clubul. Aşa cel puţin ştiu eu"
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că noul proprietar al clubului Rapid este omul de afaceri Adrian Zamfir, acesta finalizând la prânz tranzacţia de cumpărare a grupării giuleştene de la acţionarul majoritar George Copos.
Nicolăescu: I-am cerut managerului de la "Marie Curie" să-şi dea demisia, dacă nu o face îl demit
Ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu i-a cerut managerului Spitalului "Marie Curie" din Capitală, Gabriel Smarandache, să-şi înainteze demisia până marţi, altfel îl va demite, apreciind că managementul acestei unităţi este "sub orice critică"
Dezvăluirile lui Edward Snowden: Statele Unite au cel puţin 16 baze de interceptare în străinătate, una fiind în Brazilia
Oraşul Brasilia a găzduit una dintre cele 16 baze de spionaj prin satelit create de Statele Unite în străinătate, aceasta fiind singura din America Latină, relatează cotidianul O Globo, citând documente puse la dispoziţie de fostul consultant NSA Edward Snowden, relatează AFP.
Şeful ANRMAP şi-a dat demisia
Lucian Dan Vlădescu a demisionat de la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Niciun comentariu: