luni, 8 iulie 2013

Sorin Ovidiu Vîntu, fără permis de conducere după ce a condus cu 104 kilometri la oră
Sorin Ovidiu Vântu a rămas fără permis auto pentru 90 de zile, luni, după ce a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu 104 kilometri la oră, în localitatea Goleşti din judeţul Vrancea
Primarul din Nisa îndeamnă la "tăbăcirea" nomazilor şi declară islamul incompatibil cu democraţia
Primarul-deputat din Nisa Christian Estrosi (UMP, opoziţie), a denunţat comportamente "infracţionale" vizând nomazi şi musulmani şi i-a îndemnat pe primarii din Franţa să "îi tăbăcească" pe cei care ocupă terenuri ilegal, provocând o polemică.
Ponta, atac la justiție: "Procurorii nu sunt Dumnezei. Trebuie să răspundă în fața cuiva"
Premierul Victor Ponta este de părere că în perioada 2010-2011 examenul de bacalaureat era un instrument de terorizare al elevilor, spunând că acest lucru trebuie să înceteze. În contextul discuției despre fraudele semnalate la...
Șefa politicii externe a UE, Catherine Ashton, merge la Chișinău, pentru a discuta despre CORUPȚIE și TRANSNISTRIA
Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe şi politica de securitate, Catherine Ashton, va face, mâine, o vizită în Republica Moldova.
Oradea. Avocatul Cosmin Moraru şi soţia sa, trimişi în judecată pentru omor.
Avocatul oradean Cosmin Moraru si sotia sa, profesoara Krisztina Pazurik, acuzati ca in decembrie anul trecut au ucis-o pe mama femeii, au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului Curtii de Apel Oradea, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Oradea, procurorul Tiberiu Sighiartau, a anuntat, luni, printr-un comunicat, finalizarea anchetei in cazul avocatul
Frauda fiscala in stil rusesc: o grupare infractionala a scos din tara 1,1 miliarde de dolari
Politia ruseasca a dezmembrat o grupare infractionala formata din peste 400 de oameni si suspectata ca a transferat legal 36 de miliarde de ruble (1,1 miliarde dolari) in afara Rusiei, a anuntat luni ministerul de Interne, citat de agentia de stat RIA Novosti.
Judecatorul Cristi Danilet cere CSM sa exprime o pozitie publica cu privire la declaratiile repetate ale premierului Ponta legate de procese penale in derulare
Judecatorul Cristi Danilet a solicitat membrilor Consiliului Superior al Magistraturii sa exprime o pozitie publica cu privire la "declaratiile repetate" ale premierului Victor Ponta, "de la inceputul anului pana in prezent, in legatura cu procese penale aflate in derulare".
Cum guverneaza Victor Ponta de la televizor
"Guvernul guverneaza, nu da din gura pe la televizor ce ar vrea şi ce nu ar vrea", spunea premierul Victor Ponta pe 12 iunie. Declaratii de genul "noi muncim, nu avem timp sa ne plimbam pe la televiziuni" sau "altii nu au treaba si stau pe la televizor" au fost facute de nenumarate ori. Poate aproape la fel de des pe cat s-a plimbat pe la emisiunile TV. La o simpla cautare pe site-ul Guvernului (g
VIDEO Doi israelieni se pregatesc sa comercializeze o masa ultra-rezistenta ce poata salva vieti la cutremure
Doi israelieni care au creat o masa ce poate salva vietile elevilor in caz de cutremur asteapta ulitmele aprobari si vor sa comercializeze aceste mese ultra-rezistene dupa obtinerea ultimelor aprobari, in Italia, noteaza CNN. Sub masa pot intra doi elevi, iar aceasta rezista la caderea unor greutati de pana la o tona, ceea ce creste mult sansele de supravietuire daca se prabuseste tavanul scolii.
Atentatorul de la Universitate, fost student si masterand al Universitatii Tehnice, sufera de schizofrenie paranoida
Oliver Florin Stan, barbatul care a intrat in amfiteatrul P6, care apartine Universitatii Tehnice Gr.T.Popa, din Iasi, cu un rucsac in care se afla material explozibil, a fost student si masterand al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, informeaza Agerpres.
Ponta îi dă replica lui Băsescu: Poate să aştepte mult şi bine că nu o să îi cer vreun mandat
Premierul Victor Ponta a declarat că în discuţiile private pe care le-a avut cu preşedintele Băsescu acesta nu i-a spus că are nevoie de un mandat pentru vizitele externe şi că nici nu intenţionează să ceară de la preşedinte un mandat de reprezentare.
Cătălin Predoiu, propunerea pentru premier al guvernului alternativ al PDL
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu este propunerea de premier al guvernului alternativ al partidului, a anunţat, luni, preşedintele PDL Vasile Blaga.

Niciun comentariu: