joi, 11 iulie 2013

Băsescu s-a întâlnit cu premierul Franţei: Problema minorităţii rome e urgentă pentru România
Preşedintele Traian Băsescu a spus, joi, la întâlnirea cu premierul Franţei, Jean-Marc Ayrault, că problema minorităţii roma este una urgentă pentru România, care şi-o asumă, însă trebuie găsite şi soluţii în plan european pentru rezolvarea acesteia.
Un creştin egiptean a fost găsit decapitat în Sinai
Un creştin din Egipt (copt) a fost găsit decapitat joi în nordul Peninsulei Sinai, la câteva zile după ce a fost răpit de persoane înarmate, au declarat oficiali în domeniul securităţii şi martori.
Dezvăluiri despre deţinuţii din închisoarea CIA secretă din România: Organizatorul atentatelor de la 11 septembrie a proiectat un aspirator
CIA i-a permis lui Khalid Sheikh Mohammed (KSM), organizatorul atentatelor din 11 septembrie, deţinut într-o închisoare secretă din România, să realizeze schiţa unui aspirator pentru a-l menţine sănătos din punct de vedere psihic.
Martorii audiaţi în cazul suporterului petrolist căzut din tren susţin că acesta s-a dezechilibrat
Poliţia Transporturi Feroviare a deschis o anchetă în cazul suporterului petrolist care a murit după ce a căzut din trenul ce transporta galeria echipei Petrolul Ploieşti, martorii care au fost audiaţi susţinând că bărbatul, şofer de troleibuz şi tată a doi copii, s-a dezechilibrat.
Băsescu: Mulţumim Franţei şi Germaniei pentru sprijinul dat în obţinerea noului acord cu UE şi FMI
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că Franţa şi Germania au acordat sprijin României, la Bruxelles, în vederea obţinerii încheierii noului acord de asistenţă financiară cu Uniunea Europeană şi Fondul Monetar Internaţional.
REZULTATE BAC 2013 după contestaţii. Harta cererilor de recorectare pe judeţe
REZULTATE BAC 2013. O parte dintre candidaţii care au susţinut examenul de maturitate în sesiunea de vară au emoţii până mâine, 12 iulie, când EDU.RO va afişa rezultatele finale de la BAC 2013. Gândul vă prezintă harta contestaţiilor la BAC
REZULTATE BAC 2013 după contestaţii. Harta cererilor de recorectare pe judeţe
REZULTATE BAC 2013. O parte dintre candidaţii care au susţinut examenul de maturitate în sesiunea de vară au emoţii până mâine, 12 iulie, când EDU.RO va afişa rezultatele finale de la BAC 2013. Gândul vă prezintă harta contestaţiilor la BAC
Băsescu: România are multe probleme, dar unele au devenit o urgenţă
"România are multe probleme, dar sunt câteva care au devenit o urgenţă". Aşa l-a întâmpinat preşedintele Traian Băsescu pe premierul Franţei, Jean-Marc Ayrault, aflat într-o vizită de două zile în România.
ADMITEREA LA FACULTATE 2013: Câte locuri au universităţile din ţară
ADMITEREA LA FACULTATE 2013 are loc la toate Universităţile din ţară, acestea având atât locuri fără taxă, cât şi cu taxă. Admiterea în anul I se face, la multe dintre facultăţi, pe baza unui concurs de dosare bazat pe media de la bacalaureat.
Andronescu: Trebuie reintrodus examen de admitere obligatoriu la facultate, e susţinut şi de sindicate
Fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că este necesară modificarea legii pentru a se reintroduce examenul de admitere obligatoriu la facultate, dar şi pentru a elimina sau diminua ponderea mediilor din anii gimnaziali la admiterea la liceu.
Laserul de la Măgurele: Firma franceză Thales va furniza, pentru 60 milioane de euro, sistemul de lasere de mare putere
Compania franceză Thales va furniza, în cadrul unui contract de 60 milioane euro, sistemul de lasere de mare putere al proiectului dezvoltat din fonduri europene la Turnu-Măgurele, contractul fiind semnat joi, la Bucureşti, în prezenţa premierilor român şi francez, Victor Ponta şi Jean-Marc Ayrault.
Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, găsită moartă în piscină
Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali - verii lui Gigi Becali -, a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Niciun comentariu: