joi, 11 iulie 2013


Avertizare METEO: Plouă până sâmbătă.
Din dupa-amiaza zilei de joi, pana sambata dimineata, va ploua in toata tara, transmite Realitatea.net. Avertizarea meteo de ploi este valabila de joi, de la ora 15.00, pana sambata, la ora 06.00. Vor fi averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator cu aspect de vijelie, si caderi de grindina.Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izo
LUX CHINEZESC. Cum arată în interior CEA MAI MARE CLĂDIRE DIN LUME
Tabloidul britanic Daily Mail a publicat o serie de fotografii din interiorul celei mai mari clădiri din lume, inaugurată oficial la începutul acestei luni în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei.
Elena Udrea: "Miliardele de euro anunțate de USL vor intra în țară când o face plopul pere și răchita micșunele"
Deputatul PDL Elena Udrea a ironizat astăzi planul de investiții prezentat de USL, spunând că reprezintă o dovadă în plus a tupeului actualilor guvernanți.
Microsoft schimbă radical organizarea companiei şi renunţă la diviziile concentrate pe produse
Microsoft a prezentat joi o reorganizare amplă a companiei, renunţând la structura diviziilor responsabile de anumite produse, precum Windows, Xbox sau Office, pentru a trece la o organizare în care managerii sunt responsabili de funcţii precum marketing sau finanţe pe mai multe linii de produse.
Filmele mute ale lui Alfred Hitchcock, incluse în Registrul "Memoria Lumii" al UNESCO
O colecţie de nouă filme mute ale regizorului Alfred Hitchcock, printre care "The Pleasure Garden", a fost inclusă în secţiunea britanică a Registrului "Memoria Lumii" al Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO).
Jean Pascal la spital, din cauza unei toxiinfecţii alimentare
Pugilistul canadian Jean Pascal, care ar fi trebuit să boxeze cu Lucian Bute la 25 mai, a fost spitalizat, miercuri, el suferind o toxiinfecţie alimentară.
Ziua Franţei: Expoziţii de maşini de epocă şi de fotografii, duminică, într-un mall bucureştean
Ziua Franţei (14 iulie) va fi marcată duminică, în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti, printr-o expoziţie de maşini de epocă şi una de fotografii, "tabloul parizian" fiind completat cu piese vestimentare rafinate şi delicatese franţuzeşti
PREMIERĂ ASTRONOMICĂ: A fost descoperită o exoplanetă albastră, ca Terra
O exoplanetă de culoarea albastru cobalt, o nuanţă care aminteşte de cea a Terrei văzută din spaţiu, a fost descoperită în premieră de astronomi, care, folosind telescopul spaţial Hubble, au reuşit să determine culoarea exactă a acelui corp ceresc.
Numărul de abuzuri asupra copilului a crescut: Peste 51.000 de apeluri la Telefonul Copilului în primele şase luni ale anului
Peste 51.000 de apeluri au fost înregistrate la Telefonul Copilului, în primele şase luni ale anului, în această perioadă constatându-se o creştere cu 23,21 la sută a cazurilor de abuz, iar în 2.596 de situaţii a fost necesară intervenţia autorităţilor
Creşterea viitorului monarh britanic, noul rol al ducesei de Cambridge
Catherine Middleton, devenită, în ciuda originii sale "din popor", un atu pentru monarhia britanică după căsătoria ei cu prinţul William, va avea în anii următori sarcina creşterii viitorului monarh, o nouă etapă dintr-un parcurs pe care l-a realizat până acum fără niciun pas greşit.
Traian Băsescu merge la Neptun, în vacanţă
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că de săptămâna viitoare va merge în vacanţă la Neptun, la vila de protocol, el adăugând că în cursul verii ar urma să ajungă şi la Covasna.
Împotriva regimului Ponta.
Un bun amic scria zilele trecute un text despre 'Ponta Dumnezeu' in care descrie, alarmant, modul in care prim-ministrul Romaniei a ajuns sa se hraneasca din propria putere la fel cum facuse odinioara Adrian Nastaste si ii recomanda, inutil din punctul nostru de vedere, un examen de constiinta cotidian. Atata doar ca atunci cand vine vorba de examene, omul are o inclinatie dovedita spre triserie,
Poliţiştii vor supraveghea traficul pe un tronson de autostradă de 32 de kilometri cu o maşină care atinge 100 km/h în 6,6 secunde
Poliţiştii hunedoreni vor supraveghea, de joi, traficul pe autostrada A1, tronsonul Deva-Orăştie, care are o lungime de 32,5 kilometri, cu un autoturism care atinge viteza de 100 de kilometri la oră în 6,6 secunde şi care a fost oferit gratuit, în baza unui contract de comodat, valabil un an.
Atacatorul din Iaşi, supus unei prime expertize psihiatrice
Bărbatul care a încercat să detoneze o bombă la Facultatea de Electronică din Iaşi a fost supus, joi, unei prime expertize psihiatrice la Spitalul Socola, unul din membrii comisiei de expertizare susţinând că mai sunt necesare alte două examinări pentru a stabili dacă pacientul a avut discernământ.
ACCIDENT GRAV în Ucraina: Opt persoane au murit şi 27 au fost rănite în urma coliziunii a două autocare
Opt persoane au murit şi 27 au fost rănite în coliziunea a două autocare în Ucraina, au anunţat joi serviciile de salvare ale acestei foste republici sovietice.
LOCURI DE MUNCĂ: Peste 10.600 de posturi vacante, la nivel naţional, în perioada 11 - 17 iulie
Peste 10.600 de posturi vacante sunt înregistrate la nivel naţional, în perioada 11 - 17 iulie, cele mai multe fiind în Capitală şi în judeţele Cluj, Iaşi, Timiş, Constanţa, Sibiu, Hunedoara şi Argeş, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
Comisia Europeană vrea ca absolvenţii universităţilor europene să fie pregătiţi să muncească oriunde în lume
Comisia Europeană (CE) lansează o nouă strategie, intitulată "Învăţământul superior european în lume", cu scopul de a se asigura că absolvenţii europeni dobândesc aptitudinile internaţionale care le sunt necesare pentru a munc

Niciun comentariu: