duminică, 14 iulie 2013

O femeie a înjunghiat un bărbat pe o bancă din zona Pieţei Universităţii din Capitală
O femeie a înjunghiat un bărbat, duminică, pe o bancă din zona Pieţei Universităţii, aceasta fiind surprinsă de o patrulă de jandarmi, care a chemat ambulanţa pentru a-i acordat îngrijiri medicale, agresoarea fiind dusă la poliţie pentru continuarea cercetărilor, informează Jandarmeria Capitalei.
Primul interviu cu Relu Fenechiu după ce a fost schimbat de la Transporturi: "M-am întâlnit sâmbătă cu premierul Ponta" AUDIO
Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu, a dezvăluit, într-un interviu pentru gândul, că s-a întâlnit sâmbătă cu premierul Victor Ponta pentru “a-i preda” mandatul de la Ministerul Transporturilor.
EXCLUSIV PRINT. Prin ce modalitate ingenioasă își „pescuiesc” universitățile private viitorii studenți
Îngenuncheate de criza de studenți declanșată acum trei ani, odată cu introducerea Bac-ului filmat, de tip Big-Brother, „fabricile de diplome” au născocit o nouă tehnică de „seducere” a viitorilor studenți: înjumătățirea taxelor...
Norica Nicolai: România NU mai este un stat de drept.
Fostul ministru al Justitiei, Norica Nicolai, este de parere ca Romania nu mai este un stat de drept, scrie Mediafax. Europarlamentarul PNL si-a exprimat acest punct de vedere la Antena 3, sambata seara, cand a apreciat ca Romania "se transforma intr-un stat carceral". "Romania nu mai este un stat de drept. Ne confruntam cu un proiect care favorizeaza constrangerile drepturilor indivizilor", a dec
Cum arată un „lagăr de muncă” din SIBERIA. Deţinuţii condamnaţi PE VIAŢĂ, OBLIGAŢI să muncească pământul, pentru a-şi plăti CRIMELE | GALERIE FOTO
În apropierea oraşului Krasnoyarsk, al treilea oraş ca mărime din Siberia, se află o „colonie penală”, unde 250 de oameni au fost exilaţi, pentru a-şi ispăşi condamnarea pe viaţă. Acolo, deţinuţii sunt obligaţi să muncească...
IMAGINI cu Beyonce şi fiica sa, în VACANŢĂ. Fotografiile au fost postate de artistă pe reţelele de socializare | GALERIE FOTO
Deşi a publicat pe net mai multe fotografii în care arată cum se relaxează în vacanţă alături de fiica sa Blue Ivy şi soţul ei rapperul Jay-Z, Beyonce a fost foarte atentă ca chipul micuţei de 1 an şi 7 luni să nu se vadă....
Francois Hollande: "Cât timp voi fi eu preşedinte, nu va exista nicio exploatare a gazelor de şist în Franţa"
Preşedintele Franţei, Francois Hollande, afirmă că relansarea economică există, deşi creşterea economică este într-un punct mort, conform interviului televizat despre starea naţiunii acordat cu ocazia Zilei Naţionale, relatează AFP.
Urme RADIOACTIVE depistate într-un lac din Elveţia, lângă o centrală nucleară
Urme ale unei substanţe radioactive au fost descoperite în Lacul Bienne, situat în nord-vestul Elveţiei, în apropierea centralei nucleare de la Muhleberg, şi care alimentează cu apă potabilă acest oraş.
Bogdan Roman, unul dintre fiii primarului din Deta, implicat într-un nou scandal. Victima nu a depus plângere
Fiul cel mare al primarului din oraşul Deta (Timiş), Bogdan Roman, arestat în 2011 în urma unui scandal produs într-un bar din localitate şi eliberat ulterior, a fost implicat într-un nou conflict, în care ar fi lovit un bărbat din localitate, fără ca victima să depună, însă, plângere la Poliţie.
Cadou de 3,9 milioane dolari de la Johnny Depp pentru indienii Sioux
Actorul american Johnny Depp, aflat în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, "The Lone Ranger", intenţionează să cumpere un sit istoric pentru indienii Sioux şi să îl restituie acestei comunităţi amerindiene, informează lenouvelobs.com.
Fergie vrea să îşi schimbe oficial numele şi prenumele
Fergie, solista grupului american The Black Eyed Peas, a depus actele pentru a-şi schimba în mod oficial numele şi prenumele, informează site-ul TMZ.com.
Voluntariatul ar putea fi recunoscut ca experienţă profesională. Proiectul deputatului Mihai Sturzu
Deputatul PSD Mihai Sturzu anunţă că va depune în Parlament, în luna septembrie, un proiect de Lege a voluntariatului, care prevede, printre altele, recunoaşterea perioadei de voluntariat din timpul studiilor ca experienţă profesională.
Der Spiegel: UE intentioneaza sa deschida o investigatie privind incalcarea politicii energetice comune de catre Germania
Uniunea Europeana intentioneaza sa deschida miercuri o investigatie privind posibile incalcari ale legislatiei in domeniul energetic facute de catre Germania, scrie Der Spiegel, potrivit Reuters. Autoritatile de la Bruxelles sunt ingrijorate de faptul ca decizia autoritatilor de la Berlin de a scuti de taxe unele companii din domeniul energiei regenerabile incalca normele concurentiale.
Tulcea vrea să fie capitala regiunii Dobrogea.
Propunerea de regionalizare dupa model 8 + 1 parea ca a linistit apele. Constantenii si tulcenii au pledat pentru o regiune Dobrogea, iar vicepremierul Dragnea pare ca doreste acest lucru, daca si Comisia Europeana va fi de acord. In aceste conditii, se punea capat si luptei dintre presedintii consiliilor judetene din Vrancea si Constanta, care au candidat in ultima vreme pentru aceleasi pozitii.
Primul oraș din România care interzice consumul de semințe
Primăria din Giurgiu a declarat război celor care mănâncă semințe pe stradă.
Utilizatorii FACEBOOK SUBESTIMEAZĂ numărul CITITORILOR. MESAJELE sunt VĂZUTE de trei ori mai mulţi oameni decât crede AUTORUL
Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Stanford arată că mesajele şi pozele publicate pe Facebook sunt vizualizate în medie, de trei ori mai multe persoane decât tinde să creadă autorul acestora. Cei care postează...
Imaginea cu care Cristiano Ronaldo a cucerit peste 700.000 de fani pe Facebook
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie care, în numai câteva ore, a adunat peste 700.000 de Like-uri.
Imaginea cu care Cristiano Ronaldo a cucerit peste 700.000 de fani pe Facebook
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie care, în numai câteva ore, a adunat peste 700.000 de Like-uri.
GALERIE FOTO. O tânără din Reghin a fost desemnată Miss European Tourism 2013
O româncă în vârstă de 21 de ani a fost desemnată Miss European Tourism 2013.
Fenechiu: M-am întâlnit cu premierul şi i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor
Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a precizat că s-a întâlnit sâmbătă cu premierul Victor Ponta pentru "a-i preda" mandatul de la Ministerul Transporturilor.
Şeful Misiunii României pe lângă organizaţiile de la Viena, implicat într-un ACCIDENT. Unul dintre fiii ambasadorului, în stare foarte gravă
Şeful Misiunii permanente a României pe lângă organizaţiile internaţionale de la Viena, Cristian Istrate, a fost implicat, duminică, într-un accident produs pe DN 1, în judeţul Sibiu, după ce maşina în care se afla, alături de soţie şi cei doi copii, a fost lovită de un alt autoturism.
Opt tineri băuţi s-au luat la harţă cu un grup de luptători SAS, pe o plajă din Constanţa. Ce a urmat
Mai mulţi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la IPJ Constanţa au fost implicaţi, duminică, într-un scandal izbucnit pe o plajă din Constanţa, după ce aceştia ar fi fost agresaţi de un grup de tineri care ascultau muzică şi consumau alcool, unul dintre agresori ajungând la spital.
EVENIMENT INEDIT pregătit de NASA: Toată lumea va putea participa la "Ziua în care PĂMÂNTUL a zâmbit" - FOTO
NASA pregăteşte un eveniment inedit prin care oamenii din lumea întreagă vor putea apărea într-o singură fotografie, în cadrul evenimentului unic intitulat "Ziua în care Pământul a zâmbit".
Francois Hollande: Economia Franţei este pe cale să se relanseze. Interviul preşedintelui despre starea naţiunii
Preşedintele Franţei, Francois Hollande, afirmă că relansarea economică există, deşi creşterea economică este într-un punct mort, conform interviului televizat despre starea naţiunii acordat cu ocazia Zilei Naţionale.

Niciun comentariu: