duminică, 14 iulie 2013

"Cel mai cinstit guvern", 13 remaniaţi de scandaluri
La abia un an de la preluarea Puterii, premierul Victor Ponta a pierdut pe drum mai mulţi miniştri, majoritatea ca urmare a unor acuzaţii de corupţie.
"Cel mai cinstit guvern", 13 remaniaţi de scandaluri
La abia un an de la preluarea Puterii, premierul Victor Ponta a pierdut pe drum mai mulţi miniştri, majoritatea ca urmare a unor acuzaţii de corupţie.
Rembrandt van Rijn. Cele mai frumoase tablouri realizate de pictorul olandez. FOTO
Rembrandt van Rijn, unul dintre cei mai mari pictori din istoria artei, a realizat de-a lungul vieţii sale 600 de picturi, 300 de gravuri şi peste 2000 de desene.
Semnificaţii istorice pentru 15 iulie
La 15 iulie, 1815, Napoleon a fost exilat pe insula Sfânta Elena. Născut în Corsica, Napoleon şi-a petrecut ultimii şase ani din viaţă pe insula Sfânta Elena, sub supraveghere britanică.

YESTERDAY

Meci de K1 între doi pensionari clujeni care făceau pe taximetriştii. Agresorul a fost pus la pământ de victimă
Bătaia a avut loc în apropierea unei secţii de poliţie dar la faţa locului nu a călcat picior de poliţist. Mai mulţi martori au asistat şi s-au distrat de minune dar niciunul nu a intervenit.
Ştafeta feminină de 4x400 metri a României, medalie de ARGINT la CE under-23 de la Tampere
Ştafeta feminină de 4x400 metri a României a cucerit, duminică, medalia de argint la Campionatele Europene under-23 de la Tampere (Finlanda), aceasta fiind cea de-a patra medalie pentru delegaţia ţării noastre.
Iron Maiden promite un mare concert la Bucureşti.
Celebrul turneu 'Maiden England' al celor de la Iron Maiden a fost prezentat pentru prima oara in anii ’80, in 1988 desfasurand-se la nivel mondial pentru promovarea discului Seventh Son Of A Seventh Son. Turneul a fost considerat atunci unul dintre cele mai reusite ale unui grup heavy metal. Prima reprezentatie din 'Maiden England 2013' - care este un soi de reproducere 'recosmetizata' pentru mil
5 alimente pentru oase rezistente.
Odieta bogata in calciu si vitamina D este secretul pentru a avea oase sanatoase si puternice. Calciul fortifica oasele si dantura, in timp ce vitamina D imbunatateste absorbtia calciului si cresterea oaselor. Calciul si vitamina D sunt nutrienti importanti atat in copilarie, cat si la batranete. O cantitate mare de calciu si vitamina D in corp previne aparitia fracturilor si a osteoporozei, o boa
Ginsengul, leacul de 5.000 de ani.
Ginsengul este folosit in medicina chineza de cel putin 5.000 de ani, dar in prezent este recunoscut si de medicina occidentala ca adaptogen, in sensul ca amelioreaza reactiile organismului la trauma si stres. Rudele sale, ginsengul siberian, cel coreean si cel american, au intrebuintari asemanatoare, sustin specialistii, in lucrarea 'Cartea plantelor', din 2010. Astfel, fiecare tip de ginseng are
ATAC misterios şi nerevendicat.
Mai multe explozii puternice si un depozit de arme al armatei siriene ce adapostea rachete rusesti s-a facut scrum. Faptele dateaza din 5 iulie si atacul survenit in zori asupra bazei navale a armatei siriene Al-Safira, din apropierea portului Lattaquia, a vizat distrugerea rachetelor anti-nave, Iakhont, de fabricatie ruseasca, livrate recent de Rusia fortelor fidele lui Assad. Israelul este ingri

Niciun comentariu: