duminică, 14 iulie 2013

Tragedie în Bistriţa-Năsăud. O maşină în care se aflau patru persoane, între care un copil, a fost spulberată de tren
Patru persoane, între care un copil, au fost transportate la spital, duminică, în urma unui accident produs în localitatea Ilva Mică, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, transmite corespondentul MEDIAFAX.
​FOTOGALERIE Primaria Capitalei a demolat inca o cladire monument istoric sambata noaptea. De acesta data a fost pusa la pamant o cladire de peste 100 de ani din zona Garii de Nord
Primaria Capitalei continua trendul demolarilor de weekend initiat de rechinii imobiliari. Sambata noapte, municipalitatea a demolat o cladire monument istoric din Piata Haralambie Botescu nr. 18 (zona Garii de Nord), asta dupa ce in aceasta primavara a demolat tot pe furis Hala Matache, un alt monument istoric. Casa din Piata Haralambie Botescu nr.18 a fost construita la sfarsitul secolului al XI
Actorul Cory Monteith, găsit MORT într-o cameră de hotel
Actorul canadian Cory Monteith, una din vedetele serialului TV "Glee", a fost găsit mort într-un hotel din Vancouver, a anunţat poliţia, citată de AP şi Reuters.
Manuscris vândut cu un milion de lire
Manuscrisul romanului de debut „Murphy” al celebrului scriitor Samuel Beckett a fost vândut cu aproape un milion de lire sterline la o licitaţie organizată miercuri, la Londra, de casa Sotheby’.
Beneficiile miraculoase ale pepenelui roşu, fructul-vedetă al verii
Nu există fruct mai potrivit pentru vara asta incendiară decât zemosul pepene roşu, vedeta care ne potoleşte setea şi ne încântă mirosul şi papilele gustative cu a lui savoare proaspătă şi gust de un dulce inconfundabil.
Cum te ajută apa plată cu lămâie
Ei bine da, modelele chiar beau apă plată cu lămâie. Cel puţin asta a declarat supermodelul Miranda Kerr, că îşi începe fiecare zi cu un pahar de apă plată uşor încălzită cu lămâie.
Iulia Vântur, primul interviu după vacanţa în India, în exclusivitate la "Happy Hour"
Iulia Vântur vine luni, de la ora 17.30, în platoul emisiunii "Happy Hour" pentru a-i acorda lui Cătălin Măruţă primul interviu de la revenirea în ţară, după o vacanţă de două luni petrecută în India.
Pro TV sărbătoreşte 1 milion de prieteni pe Facebook prin campania "Friends Like Pro TV"
Pro TV sărbătoreşte 1 milion de prieteni pe Facebook prin "Friends Like Pro TV", o campanie special concepută pentru a celebra prietenia şi a le mulţumi fanilor, informează televiziunea.
Aproximativ 500.000 de persoane au fost evacuate în China, înaintea Taifunului Soulik.
Jumatate de milion de persoane au fost evacuate in estul Chinei din calea taifunului Soulik, care a adus duminica ploi torentiale, dar este in scadere, dupa ce in Taiwan a facut doua victime, relateaza AFP. Soulik a lovit provincia chineza Fujian cu rafale de vant de circa 120 kilometri pe ora, insa a fost retrogradat la categoria de depresiune tropicala, a anuntat agentia meteo chineza. Peste 500
Snowden deţine documente care pot provoca şi mai multe pagube Statelor Unite.
Fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden detine 'o cantitate enorma de documente' a caror eventuala aparitie in presa ar provoca si mai multe pagube Statelor Unite, a declarat intr-un interviu jurnalistul care a publicat primele dezvaluiri ale acestuia, potrivit AFP. 'Snowden are suficiente informatii ca sa provoace intr-o clipa mai multe pagube cum nu a facut nicio
Un fost senator PSD se autodenunță la DNA și-l acuză pe Dragnea de fraudarea referendumului de demitere a lui Traian Băsescu
Senatorul Valer Marian, recent exclus din PSD, a formulat un autodenunţ penal la DNA în care face dezvăluiri despre implicarea lui Liviu Dragnea în fraudarea referendumului pentru demiterea preşedintelui, organizat în 2012.
Paris Jackson a fost mutată într-o clinică specializată în tratarea depresiei: "Este încă un pericol pentru ea însăşi"
Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a părăsit spitalul unde a fost internată, în urmă cu o lună, după tentativa de sinucidere şi s-a mutat la o clinică unde va urma un tratament contra depresiei de care suferă.
Paris Jackson a fost mutată într-o clinică specializată în tratarea depresiei: "Este încă un pericol pentru ea însăşi"
Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a părăsit spitalul unde a fost internată, în urmă cu o lună, după tentativa de sinucidere şi s-a mutat la o clinică unde va urma un tratament contra depresiei de care suferă.
HARTA BURLACILOR din România. În ce județe sunt cei mai mulți bărbați disponibili
În Bucureşti-Ilfov aveţi cele mai multe şanse să vă găsiţi partener. La polul opus se afl ă Oltenia şi Banatul, cu cea mai mică pondere a românilor singuri.
ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Cum se trec textele mele, ca şi premierii despre care scriu
Am mai spus, am mai scris, voi mai spune şi voi mai scrie: Nu dau doi bani pe textele mele gazetăreşti publicate din ianuarie 1990 pînă azi, mulţi ani în şir, într-un ritm infernal de unul pe zi.
Viorel Simion și-a pierdut titlul mondial!
Pugilistul român a fost învins, sâmbătă noapte, de galezul Le Shelby.

Niciun comentariu: