marți, 17 septembrie 2013

Anastase: În afară de istericale, ONG-urile pentru protecţia animalelor nu au făcut nimic
Deputatul PDL Roberta Anasase acuză că organizaţiile non-guvernamentale care se ocupă de protecţia animalelor nu au făcut nimic "în afară de istericale", precizând că ea nu a votat legea privind eutanasierea câinilor.
Cardurile de sănătate ar urma să fie distribuite prin poştă, cu confirmare de primire
Imprimeria Naţională va continua producţia cardurilor de sănătate pentru toţi cei 16 milioane de beneficiari, iar varianta luată în calcul este ca documentele să fie distribuite prin poştă, cu confirmare de primire, şi nu prin intermediul primăriilor
Adolescenţii români fumează, beau, iau droguri şi fac sex neprotejat. ...
Pana la 18 ani, 5,4% dintre adolescenti au consumat cel putin o data droguri, 16% au facut sex neprotejat, 23% au fumat si 42% au baut, arata primul studiu la nivel national efectuat asupra adolescentilor cu varste intre 10 si 18 ani. Ei petrec in jur de sapte ore pe zi in fata televizorului si navigand pe internet, arata "Studiul privind situatia adolescentilor din Romania", realizat de
Elton John dezvăluie că a făcut sex cu un spion KGB pe acoperişul unui hotel
Cântăreţul britanic Elton John a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a făcut sex cu un spion KGB pe acoperişul unui hotel, în timpul unei vizite pe care a efectuat-o în fosta Uniune Sovietică în anul 1979.
Galaţi: 90 de module de locuit, instalate până marţi în localităţile sinistrate
Aproape 90 de locuinţe modulare au fost instalate până marţi în localităţile inundate din judeţul Galaţi, unde continuă acţiunile de vaccinare a populaţiei şi de curăţare a zonelor afectate da ape.
Arafat: Trebuie doi-trei ani ca judeţele să dispună de personal pe ambulanţele de terapie intensivă
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, marţi, la Suceava, că mai este nevoie de cel puţin doi-trei ani pentru ca toate judeţele din ţară să dispună de personal adecvat pentru a lucra pe ambulanţe de terapie intensivă.
Trupa Vama va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 17 decembrie
Trupa Vama va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 17 decembrie, de la ora 20.00, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Anastase: Antonescu să vorbească despre opoziţie când trece în opoziţie
Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase îi recomandă liderului PNL Crin Antonescu "să vorbească de opoziţie când trece în opoziţie", ea acuzând că PNL îşi are "garnitura de miniştri care înghit tot ce se întâmplă sau împart prăjiturica", iar seara liderul lor "ţine discursuri anti-Ponta la televizor".

Niciun comentariu: