marți, 17 septembrie 2013


Reghecampf: Sunt sută la sută sigur că putem bate pe Schalke
Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este sigur că jucătorii săi pot învinge pe Schalke 04, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.
LÉON FOUCAULT Google Doodle. Ce este pendulul lui FOUCAULT, invenţia care l-a făcut faimos pe fizicianul francez
LÉON FOUCAULT Google Doodle. LÉON FOUCAULT, născut Jean Bernard LÉON FOUCAULT, a fost un fizician francez rămas în istorie pentru inventarea pendulului FOUCAULT, un dispozitiv care demonstrează efectul rotaţiei Pământului.
80% din institutiile statului nu respecta legea privind declararea cadourilor primite de angajati
​Pe 8 August propuneam infiintarea unui Registru online care sa cuprinda toate cadourile primite de angajatii de stat. Evident ca Romania este o tara care doreste, cel putin pe hartie, sa fie bine guvernata si exista deja legislatie care sa acopere partial obiectivul din articolul meu, scrie Emil Stoica pe blogul sau.
Dansatori de tango, într-un flashmob, la protestul privind Roşia Montană de la Universitate
Aproximativ 50 de dansatori au realizat un tango flashmob, la fântâna de la Univesitate, marţi seară, în cadrul protestului privind proiectul de la Roşia Montană.
Autorul atacului de la Washington a intrat în clădire înarmat - FBI
Bărbatul care a ucis 12 persoane luni la Washington era înarmat cu un pistol cumpărat legal atunci când a intrat cu propria legitimaţie într-o clădire de birouri a Marinei americane, a declarat FBI marţi, citat de AFP.
Léon Foucault. Ce este Pendulul lui Foucault
Léon Foucault. Pendulul lui Foucault, numit după fizicianul francez Léon Foucault, este un dispozitiv simplu realizat pentru a demonstra rotaţia Pământului în jurul propriei axe.
​MAGAZIN 19 conspiratii care chiar au avut loc. 10 trucuri care sa te ajute sa obtii slujba cea noua. 13 mituri ale stiintei in care probabil crezi. De ce n-au fost bosimanii capitalisti.10 pariuri pe care nu ai cum sa le pierzi! TED Talks
Liberal, socialist, ppdd-ist, pdl-ist. Ce au in comun aceste doctrine politice? Elementar, dragul meu Watson! Ne afecteaza capacitatea de a face calcule. Nu va ganditi la calculue bugetare complicate sau la cote unice. S-o luam mai pe indelete. Toti stiu ca uneori convingerile politice ne afecteaza judecata. Dar inca nu realizam cat de grava e problema. Potrivit unui studiu recent, pasiunile noast
Bancul zilei: Fetita ca a pus punctul pe i
In noaptea aia s-a luat curentul... si pentru ca au fost multe cazuri de urgenta, la chemarea facuta la 911 a venit un singur paramedic. Casa era in totala bezna cind paramedicul i-a cerut fetitei de 3 ani Kathleen, sa tina in mina lanterna deasupra mamei ei, ca sa aiba suficienta lumina sa poata sa o ajute pe mama ei sa dea nastere micului ei fratior...

Niciun comentariu: