marți, 10 septembrie 2013

Băsescu îi ia apărarea lui Antonescu.
Traian Basescu a declarat, luni, in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca jurnalistii au scos din context afirmatiile lui Crin Antonescu, cu privire la pozitia Romaniei fata de conflictul sirian. Intrebat de jurnalisti cum comenteaza declaratiile lui Crin Antonescu cu privire la interventia militara din Siria, Basescu a tinut sa-i corecteze pe reprezentantii unui post de televizune. Pres
ANALIZĂ: Lideri europeni rămaşi fără funcţii din cauza unor probleme cu justiţia
O serie de lideri europeni au fost nevoiţi să renunţe la funcţii, în ultimii zece ani, din cauza unor proceduri judiciare, relatează AFP, în contextul în care fostul premier Silvio Berlusconi riscă să fie exclus din Parlamentul italian în urma unei condamnări.
Familia lui Şerban Huidu are din nou probleme. Ce decizie a luat Judecătoria Sectorului 3
După ce firma pe care o deţinea a intrat în insolvenţă, socrul lui Şerban Huidu va fi executat silit pentru o datorie de aproximativ 100.000 de euro.
Andrea Esca, invitata lui Lucian Mîndruţă în prima emisiune "Schimbă vorba", difuzată pe Gândul.info
Lucian Mîndruţă, creative marketing manager Mediafax Group, lansează luni, 9 septembrie, emisiunea "Schimbă vorbă", o producţie Gândul LIVE care va fi difuzată de luni până vineri, de la 21:00 la 21:30, pe Gândul.info.
Concursul Miss World 2013, fără costume de baie - FOTO
Concursul Miss World 2013, care a debutat duminică în Indonezia, va fi organizat fără a include tradiţionala probă a costumelor de baie, din cauza ostilităţii manifestate de musulmanii radicali din această ţară, informează lexpress.fr.
Lucia Varga: Trebuie respectată legislaţia existentă în aprobarea proiectului de la Roşia Montană
Ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, Lucia Varga, susţine că, în procesul de aprobare a proiectului de la Roşia Montană, trebuie respectată legislaţia existentă, în care sunt transpuse directivele europene în domeniu, proiectul de lege trimis în Parlament fiind unul care dă derogări.
Ce scrie presa străină despre protestele pentru Roşia Montană.
Mii de romani manifesteaza in fiecare seara, de o saptamana, impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii '90, care marcheaza trezirea civica a unei noi generatii, afirma analistii citati de AFP, transmite Mediafax. "Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca", proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata
Romania vs Turcia: Aproximativ 900 de jandarmi vor asigura masurile de ordine
Aproximativ 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la meciul Romania - Turcia, contand pentru preliminariile CM de Fotbal din 2014, informeaza Mediafax. Disputa va avea loc marti, 10 septembrie, de la ora 21:00, pe "Arena Nationala" din Bucuresti.
Israelul a instalat elemente antirachetă în apropiere de Ierusalim
Israelul a instalat elemente ale sistemului antirachetă în apropiere de Ierusalim, în contextul în care, pe scena internaţională, continuă ofensiva diplomatică americană în favoarea unei intervenţii militare în Siria.
Jafuri spectaculoase la Paris
Două jafuri spectaculoase au avut loc duminică şi luni, într-un interval de câteva ore, cu o armă de tip Kalaşnikov, împotriva salariaţilor unei companii, şi cu o maşină de teren care a intrat în vitrina unui magazin cu bijuterii.
STUDIU: Peste 75% din utilizatorii bibliotecilor din sate şi oraşe mici ştiu să utilizeze internetul
Peste 75% dintre utilizatorii bibliotecilor din mediul rural şi urban mic sunt alfabetizaţi digital, respectiv ştiu să utilizeze un calculator şi să caute informaţii pe internet, dar peste 40% dintre români nu au folosit niciodată internetul, potrivit unui studiu Biblionet.
Eugen Tomac-Mişcarea Populară: Ponta trebuie să-şi dea demisia dacă proiectul propus de el ...
'In cazul in care Parlamentul Romaniei va vota impotriva proiectului Rosia Montana, acest vot este egal cu o auto demisie. Victor Ponta trebuie sa-si asume demisia de urgenta in cazul in care acest proiect nu va fi votat de Parlament', a declarat Eugen Tomac, liderul formatiunii Miscarea Populara. 'Guvernul USL si-a asumat, Guvernul USL trebuie sa raspunda', a subliniat Tomac. Victor Ponta a decla
Mihai Gâdea, acuzat de INTOXICAREA opiniei publice, de către Primăria Sectorului 2.
Neculai Ontanu a sustinut ca Mihai Gadea a intoxicat opinia publica si a manipulat "grosolan" informatiile pe care le-a prezentat in emisiunea "Sinteza Zilei" din 8 septembrie 2013, intr-o scrisoare deschisa adresata realizatorului. Astfel, primarul Sectorului 2 a precizat ca Mihai Gadea a facut o serie de afirmatii pe care nu le poate demonstra, cu scopul de a denigra activitatea Primariei Sector
Băsescu: Am semnat un acord la G20, privind armele chimice.
Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania a semnat o declaratie prin care s-a angajat ca orice conflicte pe care tara le-ar avea sa fie rezolvate in cadrul Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, si nu cu forta armelor, precum s-a intamplat in Siria. 'In urma consultarii cu alte institutii ale statului am decis ca Romania sa se ralieze acestei declaratii a celor 11 state', a
Câini, căprioare şi iepuri politici.
Moartea copilului sfasiat de caini i-a prilejuit domnului Sorin Oprescu o emotie coplesitoare. Nu l-am mai vazut atat de demolat sufleteste pe domnul Oprescu de la Sarbatorile de Pasti din 2008, cand, sugrumat de revolta, ne anunta ca “sistemul ticalosit' vrea sa ii blocheze candidatura la Primaria Capitalei. Nu i-a blocat-o si domnul Oprescu a ajuns primar dupa ce l-a trimis pe “buldogul'Vasile B
Un poliţist, anchetat de DNA pentru mită şi trafic de influenţă.
Un comisar al politiei judiciare a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru luare de mita, trafic de influenta si fals intelectual, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. In vederea confiscarii, procurorii au instituit sechestru asigurator asupra unei sume de bani apartinand inculpatului, iar
VIDEO Traian Basescu: Romania va fi un partener politic al aliatilor sai, dar nu are resurse militare pentru tipul de operatiune preconizat in Siria./ La summitul G20 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. Declaratia recunoaste ca nu exista o solutie militara. Romania se raliaza fara rezerve acestei declaratii
Presedintele Traian Basescu a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca "Ieri Romania a adoptat o pozitie cu privire la Siria si e obligatia mea sa o aduc la cunostinta publicului, avand in vedere ca e un angajament politic pe care Romania si-l asuma. Cu ocazia summitului G20 de la Sankt Petersburg, 11 state membre au adoptat o declaratie comuna privind Siria. In urma cons
AFP: Proiectul privind o mină de aur canadiană trezeşte din toropeală tinerii români
Mii de români manifestează în fiecare seară, de o săptămână, împotriva unui proiect privind o mină de aur canadiană, o mobilizare inedită din anii '90, care marchează trezirea civică a unei noi generaţii, afirmă analiştii, citaţi de AFP.
Investitorii din SUA cumpără masiv pe bursele europene
Marii investitori americani au cumpărat în primele şase luni ale anului pe bursele din Europa acţiuni în valoare de 65 de miliarde de dolari, maximul ultimilor 36 de ani, potrivit unui raport elaborat de divizia europeană a Goldman Sachs folosind date ale Trezoreriei SUA.
VREMEA va fi mai caldă decât în mod obişnuit. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri
Marţi, cerul va fi variabil în regiunile sudice şi sud-estice şi va avea înnorări temporare în restul teritoriului. Pe parcursul zilei vor fi ploi slabe pe arii restrânse în nord, nord-vest şi în zona de munte şi cu totul izolat în rest, iar noaptea va ploua local în regiunile vestice şi sud-vestice.
Preşedintele Băsescu face declaraţii la Palatul Cotroceni, la ora 16.00. LIVE
După anunţul liderilor USL, de respingere a proiectului Guvernului legat de exploatarea de la Roşia Montană, peşedintele Traian Băsescu face declaraţii de presă la Palatul Cotroceni.
Antonescu: Nu se pune problema să votăm în favoarea cererii DIICOT de urmărire penală a lui Vosganian
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat că după ce a văzut „materialul” trimis de DIICOT în cazul ministrului Economiei, Varujan Vosganian, acuzat de subminarea economiei naţionale, că nu sunt destule probe.

Niciun comentariu: