marți, 10 septembrie 2013


​LIVE Text Romania - Turcia (21:00)/ Hoban si Tanase, titulari
Romania ar putea deveni favorita la castigarea locului doi (din Grupa D) in cazul in care se va impune impotriva Turciei (preliminarii CM de Fotbal din 2014). Meciul de pe "Arena Nationala" va fi in direct pe Antena1 si LiveText pe HotNews.ro incepand cu ora 21:00.
Sorin Oprescu renunta la referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat marti convocarea sedintei Consilului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), miercuri, pentru anularea referendumului local privind eutanasierea cainilor maidanezi, in urma adoptarii de catre Parlament a proiectului de lege in acest sens.
Antena 3, amendată pentru încălcarea dreptului la imagine al CSM în cazul Sorin Alexandrescu
CNA a decis, în şedinţa de marţi, să amendeze Antena 3 cu 20.000 de lei, pentru încălcarea dreptului la imagine al CSM şi al preşedintelui CSM, Oana Schmidt Hăineală, şi pentru încălcarea legislaţiei privind informarea corectă în mai multe emisiuni în care a fost relatat cazul Sorin Alexandrescu.
Oprescu: Referendumul privind eutanasierea câinilor fără stăpân nu va mai avea loc
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat, marţi, că referendumul local privind eutanasierea câinilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptării de către Camera Deputaţilor a legii referitoare la problema patrupedelor fără stăpân.
”Radu Mazăre să-şi ceară scuze pentru Cazinou”.
Organizatia de Tineret Constanta a Fortei Civice ii solicita primarului Radu Mazare sa-si ceara scuze pentru modul in care arata Cazinoul, cladirea simbol a Constantei. 'Primarul Radu Mazare nu a reusit, in trei mandate, sa repare Cazinoul. Acum vrea sa ne faca sa credem ca fondurile europene sunt solutia. Cel mai important vinovat pentru situatia dezastruoasa in care se afla cladirea este chiar e
DOSARUL ROŞIA MONTANĂ. Ponta: "Şova pune mâine la dispoziţie toate documentele". Şova: "Documentele nu sunt la mine". Ministrul revine: "Le prezint joi"
După avizarea negativă a proiectului de lege privind exploatarea de la Roşia Montană în comisiile Senatului, premierul Victor Ponta a anunţat că întregul dosar care cuprinde toate documentele emise în jurul acestui subiect în ultimii 14 va fi făcut public mâine, de către ministrul delegat Dan Şova. "Domnul Şova va pune mâine la dispoziţie toate documentele din ultimii 14 ani", a spus prim-ministru
Ponta: Dacă Parlamentul respinge proiectul Roşia Montană, licenţa de exploatare nu se pune în aplicare
Premierul Victor Ponta a afirmat, marţi, că în cazul în care Parlamentul României va respinge proiectul minier cu cianuri de la Roşia Montană, licenţa de exploatare nu se va pune în aplicare. Victor Ponta a spus că licenţa de exploatare a fos acordată companiei canadiene Gabriel Resources încă din 1999-2000 şi a adăugat că pierderile calculate de către companie, evaluări cuprinse în contractul cu
Undă verde la eutanasierea maidanezilor
Deputații au dat undă verde eutanasierii maidanezilor care nu își găsesc un stăpân. Dacă legea nu este contestată la CCR și Băsescu o promulgă, primarii pot începe campaniile de eutanasiere. Proiectul de lege privind reglementarea statutului animalelor fără stăpân, a fost adoptat marţi de plenul Camerei Deputaţilor cu 266 de voturi pentru, 23 de voturi împotrivă şi 20 de abţineri. Potrivit noii le
Acţiunile Gabriel Resources continuă picajul
Acţiunile Gabriel Resources continuă să scadă accelerat şi s-au plasat marţi după primul sfert de oră de tranzacţionare cu 22% sub cotaţia de luni, când titlurile companiei canadiene care vrea să dezvolte proiectul Roşia Montană s-au prăbuşit şi au pierdut mai mult de jumătate din valoare.
Un român este acuzat în Italia de o serie de tâlhării care vizau bătrâni. Poliţia are o înregistrare în care bărbatul tâlhăreşte o pensionară într-un ascensor - VIDEO
Un român în vârstă de 28 de ani este acuzat, în Italia, de comiterea a cel puţin zece tâlhării împotriva unor bătrâni, poliţia prezentând o înregistrare în care bărbatul tâlhăreşte o pensionară într-un ascensor, relatează site-ul Leggo.it.
Reacţiile statelor la propunerea Rusiei privind Siria - Merkel: Propunerea e interesantă. Şeful diplomaţiei franceze: Poate fi primită cu trei condiţii. Downing Street: Propunerea nu trebuie să devină un "proces fără sfârşit"
Cancelarul german Angela Merkel a catalogat luni ca "interesantă" propunerea rusă de plasare a arsenalului chimic aparţinând regimului sirian sub control internaţional şi şi-a reiterat opoziţia categorică faţă de o intervenţie militară în Siria.
Ponta: Şova va pune la dispoziţie toate documentele legate de Roşia Montană din ultimii 14 ani
Premierul Victor Ponta a anunţat marţi desecretizarea tuturor documentelor legate de proiectul Roşia Montană din ultimii 14 ani, documente ce ar urma să fie date publicităţii de ministrul Dan Şova, iar în ceea ce priveşte posibilele despăgubiri a menţionat că evaluarea aparţine companiei canadiene.

Niciun comentariu: