luni, 23 septembrie 2013

Bisericile istorice maghiare din Transilvania se pronunţă împotriva proiectului Roşia Montană
Reprezentanţii bisericilor istorice maghiare din Transilvania se pronunţă împotriva proiectului de la Roşia Montană şi iniţiativei legislative "prin care s-ar da undă verde proiectului, ignorând legislaţia şi drepturile constituţionale", şi cer Guvernului retragerea proiectului de lege din Parlament
Finlandezii, INDIGNAŢI de compensaţiile obţinute de şeful Nokia
Compensaţiile de 18,8 milioane de euro obţinute de fostul director general al Nokia, Stephen Elop, pentru vânzarea diviziei de telefonie mobilă către Microsoft, fostul şi viitorul său angajator, au indignat opinia publică din Finlanda, relatează Financial Times.
Forţe speciale israeliene, în centrul comercial din Nairobi.
Forte speciale israeliene au patruns in centrul comercial din Nairobi luat cu asalt de un comando islamist, pentru a salva ostaticii si ranitii, a afirmat duminica o sursa din cadrul serviciilor de securitate pentru AFP, conform Mediafax. "Israelienii tocmai au intrat si salveaza ostaticii si ranitii", a declarat aceasta sursa sub acoperirea anonimatului, adaugand ca fortele speciale au
Plângeri după incidentul de la marşul de sâmbătă. Şoferul pentru distrugere, bicicliştii pentru lovire - GALERIE FOTO
Şase persoane au făcut plângere împotriva şoferului maşinii care a intrat în coloana de biciclişti, la finalul marşului de sâmbătă, la Tineretului, pentru lovire şi distrugerea bicicletelor, în timp ce şoferul a depus la rândul lui plângere contra bicicliştilor care i-au distrus automobilul.
Adolescenta lovită cu maşina de un tânăr beat şi fără permis a murit la spital
Adolescenta de 16 ani accidentată, luni, de o maşină condusă de un tânăr de 19 ani băut şi fără permis auto a murit la Spitalul Judeţean Braşov, după ce părinţii şi-au dat acordul ca aceasta să fie deconectată de la aparate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Protestele angajaţilor din sistemul sanitar continuă luni
Coaliţia pentru Sănătate a anunţat, duminică, după discuţia cu ministrul Eugen Nicolăescu, reluarea protestelor, luni, la Ministerul Sănătăţii şi la Ministerul de Finanţe, până la rezolvarea problemelor ridicate de ei, după ce nu s-a ajuns la un acord privind dublarea salariilor rezidenţilor.
Buda: Membrii comisiei pentru Roşia Montană se vor uita ca pisica în calendar, nu sunt specialişti
Liderul PDL Cluj, Daniel Buda, cataloghează decizia constituirii comisiei speciale privind Roşia Montană drept una "ipocrită" şi spune că membrii acesteia se vor uita, "ca pisica în calendar, la un tărâm binecuvântat de Dumnezeu, pe care vor să îl transforme, încet, dar sigur, în iadul de pe pământ"
Aplicaţia care-ţi păstrează visele. VIDEO
Nu există om care să nu viseze, însă există multe persoane care nu îşi mai amintesc ce au visat.
VIDEO Presedintele Colegiului Medicilor: Protestele medicilor anuntate pentru luna septembrie vor contiuna
Presedintele Colegiului Medicilor din Romania (CMR), Vasile Astarastoae, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca protestele personalului medical anuntate pentru luna septembrie vor continua, iar luni la ora 11.00 vor fi realizate pichetari in fata Ministrului Finantelor si Ministerului Sanatatii, relateaza Agerpres.
Bulgaria insista ca Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni
Marea Britanie are nevoie de imigranti est-europeni deoarece propriii sai cetateni nu sunt capabili sa desfasoare munci grele sau nu sunt dispusi sa renunte la beneficiile sociale pentru activitati sezoniere, se arata intr-un document trimis de Guvernul bulgar Ministerului britanic de Interne, potrivit Mediafax.
Serghei Lavrov acuză Occidentul că "şantajează" Rusia în privinţa Siriei
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat duminică Statele Unite că şantajează Rusia pentru ca aceasta să susţină o rezoluţie dură la ONU împotriva Siriei şi reproşează Occidentului că este orbit de ideea unei schimbări de regim în această ţară devastată de război.
"Poziţia copilului", "Domestic" şi "Lupu", în competiţie la Festivalul de Film de la Namur
Lungmetrajele "Poziţia copilului", de Călin Netzer, "Domestic", de Adrian Sitaru, şi "Lupu", de Bogdan Mustaţă, se numără printre producţiile româneşti incluse în competiţia oficială a Festivalului Internaţional al Filmului Francofon de la Namur, Belgia, potrivit site-ului oficial al evenimentului.
Zgonea: Cei care resping proiectul Roşia Montană să aducă soluţii. Nu pot fi doar Gică contra
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, la Roşia Montană, la ieşirea din galeria minieră Cătălina Monuleşti, că cei care sunt împotriva proiectului trebuie să propună soluţii pentru locuri de muncă, el adăugând: "Nu poţi să fi numai aşa, Gică contra".

Niciun comentariu: