miercuri, 18 septembrie 2013

Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Dărmăneşti. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale
Un incendiu puternic s-a produs, miercuri, la o fabrică de mobilă din oraşul băcăuan Dărmăneşti, pentru stingerea flăcărilor intervenindu-se cu opt autospeciale de pompieri, angajaţii reuşind să iasă la timp din hala de producţie, dar fiind înregistrate importante pagube materiale.
Record de goluri în prima seară a noului sezon al Ligii Campionilor
În prima seară a noului sezon al grupelor Ligii Campionilor s-a stabilit un record de eficacitate, înscriindu-se 30 de goluri, cu cinci mai multe decât în meciurile disputate în sezonul 2000-2001, informează site-ul oficial al UEFA.
STUDIU: Americanii folosesc două ore pe zi telefoanele mobile, însă doar 23 de minute pentru a conversa
Americanii folosesc telefoanele mobile, în medie, două ore pe zi, din care doar 23 de minute sunt acordate conversaţiilor, potrivit unui studiu publicat marţi în Statele Unite ale Americii.
Gală Superkombat "Asia versus Restul Lumii" în cadrul celui mai mare festival oriental din Europa
O gală Superkombat intitulată "Asia versus Restul Lumii" va avea loc în cadrul celui mai mare festival oriental din Europa, Festival Dell'Oriente, ce se va desfăşura anul acesta la Carrara (Italia), unde sunt aşteptaţi peste o sută de mii de vizitatori în cele patru zile, se arată într-un comunicat.
FC Dinamo va trimite ajutoare la Pechea pentru persoanele afectate de inundaţii
Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti va trimite ajutoare în comuna gălăţeană Pechea, din care sunt originari pugiliştii Lucian Bute şi Cristian Ciocan, pentru persoanele afectate de inundaţiile de săptămâna trecută din judeţ, informează fcdinamo.ro.
Antonescu, despre Ponta: Au fost lucruri pe care a trebuit să le clarificăm public, din păcate
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că în relaţia cu premierul Victor Ponta au fost lucruri care "au trebuit să fie reglate, din păcate, public", precizând că majoritatea de 70% de care beneficiază Guvernul reprezintă un atu de soliditate, stabilitate şi predictibilitate.
"Marele marş al secuilor", pe 27 octombrie. Preşedintele CNS: Sunt aşteptaţi peste 150.000 de maghiari
Peste 150.000 de maghiari sunt aşteptaţi la "Marele marş al secuilor", manifestare programată pentru 27 octombrie şi sprijinită de toate organizaţiile politice şi civice maghiare, precum şi de biserici, a declarat, miercuri, preşedintele CNS, Izsak Balazs.
Cupa Romaniei, programul complet al 16-imilor
Federatia Romana de Fotbal a anuntat programul complet al partidelor din 16-imile Cupei Romaniei (se vor disputa in perioada 24-26 septembrie). Intra in material pentru a vedea cand vor avea loc disputele si cine le va transmite.
MApN: În România, ca în alte ţări UE, zborurile speciale se realizează de către ...
MApN precizeaza ca, in Romania, ca si alte tari UE, zborurile speciale se realizeaza de catre Ministerul Apararii, cu aeronave din flota proprie, transmite Mediafax. MApN a remis presei un comunicat in legatura cu informatiile aparute in presa legate de achizitia unei aeronave pentru transport special. "In Romania, ca si in alte tari membre ale Uniunii Europene, zborurile speciale se realizea
Viorel Moldovan, noul antrenor al Rapidului
Conducerea Rapidului a ajuns la o intelegere cu Viorel Moldovan, fostul international roman urmand sa fie noul antrenor al echipei din Liga 2 (il va inlocui pe Sandu Tabarca), informeaza Digisport. Contractul este valabil pana in vara anului 2014.
Victor Ponta: Necesarul pentru ajutoarele care vor fi acordate sinistratilor din Galati se ridica la circa 25 milioane de lei, la o prima evaluare
Guvernul ar putea interveni cu 25 milioane de lei pentru a ajuta sinistratii din Galati. "Astazi trebuie sa definitivam un prim set de masuri de ajutorare a celor care au avut de suferit de pe urma intemperiilor din Galati. Inteleg ca o prima evaluare se ridica la aproximativ la 25 de milioane de lei si o sa incercam sa dislocam din alte parti in Fondul de interventii in caz de urgenta si cat

Niciun comentariu: