miercuri, 18 septembrie 2013

Vremea se răceşte, iar vântul va accentua senzaţia de frig. PROGNOZA METEO

Y

STUDIU: Americanii folosesc smartphone-ul 2 ore pe zi, dintre care doar 23 de minute pentru vorbit
Americanii petrec, în medie, circa două ore în fiecare zi pe smartphone, dintre care doar 23 de minute pentru vorbit, potrivit unui studiu comandat de Consumer Electronics Association.
Militanţi Greenpeace escaladează o platformă a Gazprom din Arctica
Doi militanţi Greenpeace au reuşit să escaladeze, miercuri, o platformă a gigantului rus Gazprom din Arctica pentru a protesta faţă de proiectele de foraj petrolier din această regiune cu rezerve foarte râvnite, iar alţi doi militanţi au fost arestaţi, a anunţat organizaţia.
Comisia Europeană renunţă la planul de a transfera supravegherea Libor de la Londra la Paris
CE pregăteşte reglementări mai dure privind indicii de dobândă pe interbancar, majoritatea urmând să fie supravegheaţi de autorităţi naţionale, însă executivul UE a renunţat la planul de a transfera responsabilitatea pentru indicii importanţi, precum Libor, către o autoritate cu sediul la Paris.
Cum le cheamă, de fapt, pe vedete?
Nu, să nu cumva să aveţi impresia că scrie “Lady Gaga” pe certificatul de naştere al cântăreţei!
SCHALKE - STEAUA LIVE. Reghecampf ştie scorul la SCHALKE - STEAUA: "Sunt 100% sigur că putem bate"
SCHALKE - STEAUA LIVE. SCHALKE - STEAUA, primul meci din grupa E a Ligii Campionilor 2013-2014, se va disputa miercuri, de la ora 21.45.
Sunt economistii niste amanti buni? Roubini: Un economist este o persoana care stie 1001 de pozitii sexuale dar caruia ii lipseste o prietena
Sunt economistii niste amanti buni? Aceasta este intrebarea pe care i-am adresat-o lui Nouriel Roubini martea trecuta, cand a trecut prin Geneva. El a fost declarat cel mai bun economist din lume in 2009. Nu i-a avertizat el pe membrii Congresului SUA in 2007 ca urmeaza sa se sparga bula imobiliara si ca va urma o recesiune?, scrie profesorul Michel Girardin de la Universitatea din Lausanne in pre
O chinezoaică a supravieţuit 15 zile într-un puţ abandonat
O femeie a fost găsită în viaţă în China la 15 zile după ce a căzut într-un puţ abandonat, timp în care s-a hrănit cu porumb şi a băut apă de ploaie, a anunţat miercuri presa locală.
S-a schimbat proiectul: care dintre străini pot cumpăra teren în România
News Ministerul Agriculturii a publicat pe site-ul instituţiei, pentru dezbateri, o altă variantă a proiectului de lege ce vizează vânzările de teren agricol pe persoană fizică în România. Conform noii variante, şi unii cetăţeni non-UE pot cumpăra pe persoană fizică teren în ţara noastră.
Vremea se răceşte, iar vântul va accentua senzaţia de frig. PROGNOZA METEO
News Miercuri se răceşte în toată ţara. Vremea devine răcoroasă, chiar rece pentru această perioadă a anului în nord şi în centru, unde temperaturile nu mai depăşesc la amiază 12 grade mergând până la cel mult 22 de grade în sud şi sud-est.

Niciun comentariu: