sâmbătă, 14 septembrie 2013

Predoiu: Ţara o duce greu pentru că a fost minţită.
Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, sambata, la Suceava, ca PDL va trebui sa castige viitoarele alegeri prezidentiale si parlamentare, pentru ca tara este mintita si saracita de cei doi "iresponsabili" lideri ai USL, transmite Mediafax. Vorbind in sedinta Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, Catalin Predoiu le-a spus democrat-liberalilor ca victoria PDL la al
Cei 33 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana continua protestul. Starea lor de sanatate este satisfacatoare
Cei 33 de mineri aflati in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana continua protestul, refuzand sa iasa la suprafata. Medicii care i-au examinat pe protestatari au precizat ca starea lor de sanatate este "satisfacatoare" si ca sunt tinuti sub supraveghere. Mediafax precizeaza insa ca unii dintre ei au deja probleme de sanatate, precum tensiunea arteriala sau glicemia marita.
Miting pentru aplicarea legii privind cainii fara stapan, in Piata Victoriei
Aproximativ 40 de persoane, parinti si copii, au participat sambata la un protest in Piata Victoriei cerand ca legea privind cainii fara stapan sa fie aplicata, iar din banii care trebuiau platiti pentru referendum sa se faca adaposturi pentru maidanezi.
Conflictul dintre Steaua si echipa nationala se redeschide/ Reghecampf: Nu mai vrem ca jucatorii nostri sa piarda timpul pe perioada cantonamentelor primei selectionate
Conflictul dintre Steaua si echipa nationala a Romaniei a cunoscut in aceste zile o noua etapa, marul discordiei fiind parasirea cantonamentului lotului de tineret de catre Gabriel Iancu, precum si convocarea mai multor jucatori de la campioana, care nu au fost folositi in meciurile cu Ungaria si Turcia.
Predoiu: Cei doi lideri iresponsabili ai USL nu conduc nimic. Ţara, din păcate, nu are direcţie
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, la Suceava, că PDL va trebui să câştige viitoarele alegeri prezidenţiale şi parlamentare pentru că ţara este minţită şi sărăcită de cei doi "iresponsabili" lideri ai USL, care nu conduc nimic, astfel că ţara nu are direcţie.
PROTESTUL de la Roşia Montană continuă: Cei 33 de mineri refuză să iasă la suprafaţă. Unii au probleme de sănătate
Cei 33 de mineri aflaţi în galeria Cătălina-Monuleşti de la Roşia Montană continuă protestul, refuzând să iasă la suprafaţă, iar unii dintre ei au deja probleme de sănătate, precum tensiunea arterială sau glicemia mărită.
Copii 3D ale picturilor lui Van Gogh, aproape perfecte, vandute pentru 25.000 euro
Muzeul Van Gogh din Amsterdam a folosit tehnologie 3D pentru a reproduce aproape de perfectiune picturile artistului Vincent Van Gogh, intr-un ritm de trei pe zi, transmite Reuters. Potrivit sursei citate, lucrarile realizate cu noua tehnologie - care ar starni invidia oricarui falsificator - prezinta mici diferente care nu pot fi detectate decat de experti. 
Vasile Blaga, dupa ce a vizitat mai multe filiale PDL din tara "Am văzut un partid care ...
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la sedinta Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, ca a umblat in aceasta vara prin tara si a vazut ca PDL e un partid determinat, ce crede in steaua lui, care crede ca poate face mult bine Romaniei, arata Mediafax. La sedinta de alegeri din cadrul organizatiei municipale PDL Suceava,Vasile Blaga a spus ca in aceasta vara a umblat mult p

Niciun comentariu: