sâmbătă, 14 septembrie 2013

Un protest faţă de "vandalismul repetat al unor cetăţeni români" a avut loc în sud-vestul Spaniei


Un "nas" artificial capabil să depisteze septicemiile oferă diagnostic în doar 24 de ore
Oamenii de ştiinţă au creat un "nas" artificial capabil să diagnosticheze, pe baza mirosului, germenii responsabili cu declanşarea infecţiilor sangvine (septicemii) mult mai repede decât testele clasice, fapt care ar putea salva multe vieţi.
Kylie Minogue va juriza emisiunea-concurs "The Voice UK" produsă de BBC
Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va face parte din juriul ediţiei de anul viitor a emisiunii-concurs "The Voice UK", produsă şi difuzată de BBC.
​MAGAZIN De ce suntem superstitiosi? 20 de lucruri pe care nu le stiei despre foc. Cele 10 porunci ale modei. 26 de lucruri care numai in India se pot intampla. Un soarece fericit e un soarece care rade. TED Talks
In ciuda faptului ca exista teorii care sa explice aproape orice, ca tehnologia a avansat uneori mai mult decat ne-am fi putut imagina, specia umana ramane fricoasa si ancorata in superstitii. A fost vineri, 13, una dintre cele mai fatidice zile in opinia superstitiosilor. Cu toate acestea nu s-a intamplat nimic devastator. Care sunt radacinile superstitiilor? Lipsa controlului situatiei (Oxford,
Reghecampf: Cu siguranţă vom face un meci bun în Germania, cu Schalke
Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă seara, după meciul cu Săgeata Năvodari, scor 5-0, că elevii săi sunt "în grafic" şi cu siguranţă vor avea o prestaţie bună în prima partidă din grupa E a Ligii Europa, cu Schalke 04.
Semnificaţii istorice pentru ziua de 15 septembrie
În 1890 s-a născut romanciera Agatha Christie (Agatha Clarissa Miller); a scris peste 80 de romane, 14 piese de teatru, la care se adaugă scrierile publicate cu pseudonimul Mary Westmacott (“Moarte pe Nil”, “Misterul vasului albastru”) (m. 12 ianuarie 1976).

YESTERDAY

Steaua - Săgeata Năvodari, scor 5-0, în Liga I
Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (3-0), echipa Săgeata Năvodari, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I.

Niciun comentariu: