vineri, 13 septembrie 2013


Premierul Victor Ponta va efectua o vizita in SUA - Gandul.info, surse
Premierul Victor Ponta va efectua, la sfarsitul lunii octombrie, o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, scrie cotidianul online Gandul.info, care citeaza surse guvernamentale.
Atentionare de calatorie in Grecia, greve ale functionarilor si medicilor
Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Grecia, sau care se afla pe teritoriul acestui stat, asupra faptului ca uniunea sindicala a lucratorilor din sectorul public a lansat un apel la o greva de 48 de ore in zilele de 18 si 19 septembrie 2013.
CRIZĂ SIRIA. Regimul Assad încearcă să ascundă stocurile de arme chimice-presă.
O unitate secreta a armatei siriene a inceput sa distribuie armamentul chimic in aproximativ 50 de locatii, ca sa ingreuneze sarcina depistarii stocurilor neconventionale, afirma oficiali americani si din Orientul Mijlociu citati de Wall Street Journal, potrivit Mediafax. Initiativa regimului sirian, implementata de Unitatea 450, risca sa ingreuneze planul rus de plasare sub control international
Noi PROTESTE în EGIPT: Mii de susţinători ai lui Mohamed Morsi cer revenirea acestuia la putere
Mii de islamişti manifestau vineri în Egipt, cerând revenirea la putere a preşedintelui Mohamed Morsi, destituit de către armată la începutul lui iulie, în timp ce violenţe au izbucnit în mai multe oraşe din ţară.
PDL nu susţine comisie parlamentară în cazul Roşia Montană şi cere Guvernului să-şi asume proiectul
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Gura Humorului, după şedinţa BPN, că PDL nu susţine înfiinţarea unei comisii parlamentare privind exploatarea de la Roşia Montană şi cere Guvernului să corecteze proiectul şi să-l adopte prin Hotărâre de Guvern.
Consilierii generali ai PDL rămân în CGMB. Blaga: Rolul lor este să se bată pentru interesele bucureştenilor
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, vineri seară, la Gura Humorului, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, că locul consilierilor generali democrat-liberali este în Consiliul General pentru a se bate pentru interesele bucureştenilor.
Crin Antonescu, intrebat daca este filo-american: Categoric
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri, pentru B1 TV, ca regreta declaratia in care a afirmat ca, intr-o confruntare pentru presedintie cu Mihai Razvan Ungureanu si Sorin Oprescu, cel mai tare se teme de Departamentul de Stat al SUA, declarandu-se totodata un filo-american.
Postscriptum la Indreptar. Optiunile in cazul Rosia Montana
In primul rand multumesc pentru comentarii si observatii. Multe sunt pertinente si observa corect omisiuni, greseli sau imprecizii. De exemplu: tehnologia propusa de exploatare este putin diferita ("in sisteme inchise") fata de cea descrisa initial. Aproximarea beneficiului statului roman nu include intr-adevar taxele pe profit sau CAS pe salariile angajatilor - estimez valoare prezenta
CRIZĂ SIRIA. Ban Ki-moon: Raportul ONU va CONFIRMA utilizarea armelor chimice în Siria.
Raportul inspectorilor ONU va confirma utilizarea armelor chimice, in 21 august, la periferia Damascului, a declarat secretarul general al Natiunilor Unite, Ban Ki-moon, relateaza AFP, conform Mediafax. Fara a atribui direct responsabilitatea utilizarii armelor chimice regimului de la Damasc, Ban Ki-moon a declarat ca Bashar al-Assad a comis "numeroase crime impotriva umanitatii". Citest
Fiul şefului CJ Cluj, CONDAMNAT la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru ...
Fiul presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Cluj a fost condamnat, vineri, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, transmite Mediafax. Sentinta poate fi atacata de Alexandru Uioreanu in 10 zile de la pronuntare. Citeste si Libertatea lui Alexandru Uioreanu, fiul presedintelui CJ Cluj costa multi bani. Ce suma au stabilit magistratii pentru Cautiun "Curtea

TODAY

Niciun comentariu: