vineri, 13 septembrie 2013

Cazul copilului ucis de câini. Bunica lui Ionuţ: Am avut grijă de copii.
Bunica lui Ionut Anghel, copilul de patru ani omorat de caini, a fost audiata vineri la Parchetul instantei supreme, aceasta declarand ca nicio secunda nu a vrut sa se intample aceasta tragedie, relateaza Mediafax. Aurica Anghel s-a prezentat la sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, impreuna cu un avocat, pentru a da o declaratie in dosarul in care anchetatorii fac cercetari pri
Americanii şi ruşii rămân pe poziţii divergente la Geneva, după declaraţiile lui al-Assad
Americanii şi ruşii continuă vineri la Geneva negocieri tensionate cu privire la Siria, pentru evitarea unor atacuri militare occidentale, după o primă rundă care a confirmat divergenţele dintre cele două părţi, în contextul în care forţele siriene sunt acuzate de un nou masacru.
Predoiu crede că Ponta nu a gestionat cum trebuie dosarul Roşia Montană
Liderul PDL Cătălin Predoiu crede că premierul Victor Ponta nu a gestionat cum trebuie dosarul Roşia Montană, ceea ce a permis companiei Gold Corporation să ridice problema unor despăgubiri de miliarde de dolari.
ALERTĂ în JUDEŢELE GALŢI ŞI TULCEA: Un baraj a fost SPART.
Un baraj s-a spart in localitatea Corni, judetul Galati, din cauza viiturii. Spartura masoara 30 de metri Localitatile Baleni, Rediu, Pechea risca sa fie inundate. Barajul tine 150.000 de metri cubi de apa. La Pechea, alarma de la primarie suna de cateva zeci de minute. Oamenii sunt trimisi pe zonele inalte ale comunei, deoarece o noua viitura ar urma sa mature totul in cale. Si in Tulcea sunt pro
Acţiunile Gabriel Resources au închis joi în urcare cu 10,6%, însă au pierdut 43% de la începutul săptămânii
Acţiunile Gabriel Resources au închis joi la Toronto în creştere cu 10,6%, la 83 de cenţi, după ce au urcat cu până la 16% în timpul şedinţei bursiere, însă compania a pierdut 43% din valoare de la începutul acestei săptămâni.
Alte 400 de persoane din judeţul Galaţi au fost evacuate din locuinţe, în urma unei noi viituri - VIDEO
Alte 400 de persoane din judeţul Galaţi au fost evacuate din locuinţe, în noaptea de joi spre vineri, în urma unei noi viituri, un nou bilanţ arătând că în total au fost afectate 16 comune, dar şi oraşul Tecuci.
Opinie: Dilemele exploatarii
Pasiunea ecologica a tinerelor generatii poate fi - in sine - un subiect de mirare. Si totusi, e lucrul cel mai usor de inteles: luate in ansamblu, aceste generatii apartin aproape exclusiv mediului urban. S-au nascut printre blocuri, au crescut la scolile din centrul oraselor, sunt contemporane cu explozia urbana consecutiva aparitiei noilor cartiere din marginea oraselor si a democratizarii turi
Victor Ponta felicită pompierii români.
Prim-ministrul Victor Ponta adreseaza un mesaj de felicitare cu ocazia sarbatoririi Zilei Pompierilor din Romania. 'Astazi, cu ocazia Zilei Pompierilor Romani, ii onoram pe cei pentru care devotamentul, curajul si altruismul sunt calitati puse in slujba salvarii de vieti omenesti, a protejarii mediului si a bunurilor romanilor. Riscurile pe care si le asuma in efortul de a-si ajuta semenii sunt do
Principalul suspect în cazul violului jurnalistei a fost arestat.
Principalul suspecct in cazul violului unei jurnaliste din Bucuresti a fost arestat pentru 29 de zile. Barbatul nu a fost arestat in acest dosar, ci pentru alte fapte comise cu violenta. CITITI SI: Posibilul agresor al jurnalistei violate in centrul Bucurestiului a fost prins El este cercetat deoarece corespunde descrierii tinerei care spune ca a fost agresata sexual.
SUA îi răspund lui Putin. "Rusia este singură şi izolată"
Casa Albă a ripostat afirmaţiilor lui Putin cu privire la "excepţionalismul" american
ANAF va rambursa în septembrie TVA de 1,08 miliarde lei
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va restitui în septembrie TVA în valoare de 1,08 miliarde lei pentru deconturile cu opţiune de rambursare existente la 4 septembrie, a anunţat vineri instituţia.
Timiş: Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole, cercetat într-un dosar de trafic de migranţi
Sorin Urziceanu, bărbatul care i-a vândut Furadan cântăreţei Mădălina Manole, este cercetat într-un dosar de trafic de migranţi, după ce a fost prins în timp ce transporta cu maşina doi irakieni care voiau să treacă fraudulos graniţa în Arad, el fiind în prezent audiat la sediul DIICOT Timişoara.
Speranta dar si teama de pensie. Cat de sustenabil e sistemul de pensii?
La sfarsitul acestei veri, numarul mediu de pensionari a fost de 5,413 milioane, in scadere cu  20.000 mai putini decat in primavara, potrivit datelor furnizate vineri de Statistica. Mai notam in treacat ca pensia medie lunara a fost in trimestrul al doilea de 807 lei, mai mare cu 4,9% fata de acelasi trimestru al anului precedent. Situatia financiara a sistemului de pensii s-a deteriorat dupa 199
Premiile anti-Nobel. Suntem mai frumosi pe masura ce bem alcool si cum putem alerga pe suprafata unui lac
Cercetarile fara o mare utilitate, dar foarte amuzante au fost recompensate cu premiile anti-Nobel. Ceremonia celei de-a 23-a editie a acestor premii alternative, care onoreaza inventii care "intai te fac sa razi si apoi sa te gandesti", potrivit organizatorilor, a avut loc joi la Universitatea americana Harvard.
REVISTA PRESEI: Ciocnirea titanilor: cum a ajuns Roşia Montană câmpul de luptă între ...
'Bauturile alcoolice tari se vor scumpi cu pana la 28% dupa cresterea accizelor. Preturile se vor majora din octombrie pana la Sarbatorile de Iarna', anunta Adevarul. In cel mult o luna, producatorii si importatorii de spirtoase vor majora preturile cu 10-16% pentru licorile fine si cu 20-28% pentru bauturile destinate consumului de masa. Efectele majorarii accizelor la alcool se va vedea peste ma
Antonescu şi Ponta schimbă strategia ROŞIA MONTANĂ. "Facem comisie specială, se retrage procedura de urgenţă"
Premierul Victor Ponta şi ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, prezintă documente şi explicaţii legate de proiectul minier de la Roşia Montană, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 13.00. Gândul prezintă principalele declaraţii.

Niciun comentariu: