vineri, 13 septembrie 2013

REPORTAJ: Prinderea unui câine în Capitală costă cu 43 de lei mai mult prin firme decât prin ASPA
ASPA dă cu 43 de lei mai mult pentru fiecare câine prins de cele trei firme care trebuie să strângă maidanezii din Capitală decât dacă i-ar fi adunat cu angajaţii instituţiei, pentru 10.000 de câini urmând să fie plătite peste două milioane de lei, faţă de aproximativ 1,7 milioane de lei.
Vladimir Putin va vizita Iranul
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a acceptat, în cadrul unui summit al Organizaţiei de Cooperare de la Shanghai, propunerea omologului său iranian Hassan Rohani de a efectua o vizită în Iran, relatează agenţia rusă Itar-Tass.
STUDIU: Ce cred consumatorii despre SMS-urile şi e-mailurile nesolicitate
Consumatorii cred că SMS-urile, reclamele TV şi e-mailurile primite fără acordul lor reprezintă cele mai intruzive medii de comunicare, în timp ce marketerii spun că topul 3 al celor mai "enervante" medii de informare este alcătuit, în ordine, de mesaje telefonice, reclame TV şi bannere online.
MEDIAFAX ZOOM: Începe şcoala! - GALERIE FOTO
Odată cu venirea toamnei, copiii de pe întreaga planetă se întorc la şcoală, prilej de bucurie pentru revederea colegilor de clasă, dar şi de tristeţe, pentru sfârşitul celei mai îndrăgite perioade din an, vacanţa de vară.
Acuzaţii de MITĂ la EUROVISION: Unele ţări participante au încercat "să cumpere" notele juriului
Mai multe ţări participante la Eurovision au încercat "să cumpere" note mari din partea juriului, a declarat pentru un ziar din Suedia un membru coordonator al unei delegaţii care a lucrat la ediţia de anul acesta.
LOCURI DE MUNCĂ: Peste 12.000 de posturi vacante. În ce domenii îţi poţi găsi un job
Peste 12.000 de locuri de muncă, majoritatea în Capitală şi în judeţele Cluj, Iaşi, Braşov şi Hunedoara, sunt disponibile la nivel naţional, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii şi celor necalificaţi, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea forţei de Muncă (ANOFM).
Un bărbat din Etiopia susţine că are 160 de ani
Un fost fermier din Etiopia, Dhaqabo Ebba, afirmă că are vârsta de 160 de ani şi că îşi aminteşte de invazia armatei italiene în ţara sa, în 1895, potrivit Daily Mail.
Arad: Elevii nu vor beneficia de lapte şi corn decât din octombrie
Elevii din ciclurile primar şi gimnazial din judeţul Arad nu vor beneficia la începutul anului şcolar de gustarea gratuită, prin programul "Lapte şi corn", pentru că există întârzieri în procedurile de stabilire a furnizorilor, cel mai devreme produsele urmând să ajungă în şcoli în luna octombrie.
Primar Timişoara: Voi da dispoziţii ferme ca maidanezii să nu fie eutanasiaţi prin acte de cruzime
Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, declară că va da dispoziţii celor care vor eutanasia câinii fără stăpân să nu dea dovadă de cruzime, adăugând că firma de ecarisaj cu care au contract autorităţile a adunat, în această săptămână, 39 de maidanezi din preajma şcolilor şi grădiniţelor.
Regizorul Lucian Pintilie va fi prezent la deschiderea TIFF Târgu Mureş cu o proiecţie specială
Regizorul Lucian Pintilie va fi prezent, vineri, cu o proiecţie specială a peliculei "După-amiaza unui torţionar", în deschiderea Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Târgu Mureş, care se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni.
Stafia lui Andropov: Vladimir Putin admonesteaza Statele Unite
Vladimir Putin s-a hranit inca din copilarie cu miturile bolsevice. Intre acestea, ceea ce a numit Jean-Francois Revel a numit obsesia anti-americana. Articolul publicat de presedintele Rusiei in "New York Times" din 12 septembrie 2013 este de fapt reluarea poncifelor propagandistice ale epocii sovietice. Putinismul este urmasul a ceea ce putem numi andropovism: efortul de a conserva str
Ponta, în vizită la sinistraţii din Tulcea şi Galaţi.
Premierul Victor Ponta inspecteaza, vineri, comune din judetul Galati, afectate de inundatii,relateaza Mediafax. Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Cuca, una dintre localitatile afectate grav de inundatii, unde a fost intampinat de primarul localitatii, care i-a solicitat sa fie trimisi in zona militari care sa intervina, alaturi de localnici, pentru indepartarea namolului din
Secretarul de stat, Cristian Ghibu, demis de Ponta la cererea ministrului Ramona Mănescu
Cristian Ghibu, secretarul de stat care a semnat contractul de privatizare al CFR Marfă, a fost dat afară de către actualul Ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu. După nici nouă luni de stat la minister, Cristian Ghibu a fost demis. Premierul Victor Ponta îl va elibera din funcţie, pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu. Demiterea survine ca urmare a solicitări
700 de localnici evacuați la Pechea din cauza viiturilor
Peste 700 de localnici de la Pechea din județul Galați au fost evacuați de autorități din cauza unui nou val de viitură care se abate asupra comunei, după ce un dig a fost rupt de apele râului Siret. Pe raza județului Galați, echipele Apelor Române, sub coordonarea conducerii ANAR-sediul central, acționează cu utilaje de intervenție pe râul Suhu, în zona localităților Cuca-Pechea-Cuza Vodă-Slobozi

Niciun comentariu: