marți, 29 octombrie 2013

Ce se intampla in Romania baronilor
In Romania a inceput ceea ce pare a fi o batalie pentru destructurarea clanurilor locale, a retelelor care aduna la un loc politicieni, oameni cu functii importante in stat si interlopi. Activitatea acestora s-a extins in mod periculos, deoarece ani de zile s-au bucurat, sub toate guvernele, de protectie. Luati la intamplare orice judet: Prahova, Giurgiu, Vrancea, Constanta, Ilfov, oricare altul.
Vladimir Putin spune ca homosexualii sunt bine-veniti la Jocurile Olimpice de la Soci
In incercarea de a reduce criticile referitoare la modul in care homosexualii sunt tratati in Rusia, presedintele Vladimir Putin a declarat luni ca toata lumea este bine-venita la Soci, pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2014, scrie Reuters.
Ponta: Ne costă 20 de milioane de lei faptul că Băsescu a contestat Statutul parlamentarilor la Curtea Constituţională
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că întârzierea cu care Statutul parlamentarilor a intrat în vigoare, provocată de faptul că preşedintele Traian Băsescu a contestat proiectul la Curtea Constituţională, costă, în total, 20 de milioane de lei, pe care statul trebuie să îi plătească în 2013.
Sânge artificial creat de cercetători clujeni, testat pe şoareci cu rezultate încurajatoare - FOTO
O reţetă de sânge artificial, care conţine o proteină din viermi marini şi care s-ar dovedi util în cazul unor intervenţii chirurgicale sau al unor accidente, a fost creată de o echipă de cercetători clujeni, testele preliminare pe şoareci având rezultate încurajatoare.
Mesajul de felicitare al lui Traian Băsescu pentru preşedintele ales al Georgiei
Preşedintele Traian Băsescu a transmis, luni, un mesaj preşedintelui ales al Georgiei, Georgi Margvelashvili, adesându-i felicitări şi urări de succes în îndeplinirea mandatului şi reconfirmând interesul României pentru dezvoltarea pe mai departe a relaţiilor dintre cele două state.
Sesiune extraordinară în Bundestag pe tema spionajului american, la 18 noiembrie
Deputaţii germani urmează să se reunească pe 18 noiembrie într-o sesiune extraordinară consacrată spionajului la care se livrează serviciile americane de informaţii, a anunţat luni un purtător de cuvânt al grupului parlamentar CDU al cancelarului Angela Merkel.
Ponta: Cu Băsescu nu se poate negocia pentru că ştie că pleacă
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, întrebat despre Comisia Guvern-Preşedinţie care discută pactul de coabitare, că nu se poate negocia cu Traian Băsescu pentru că acesta ştie că va pleca, liderul PSD arătând că preşedintele nu se va duce chiar acasă, ci, probabil, va merge la "vreun tribunal".
Julio Iglesias, ovaţionat de peste 8000 spectatori.
Saptamana trecuta, pe 24 si 26 octombrie o voce calda, divina, plina de pasiune si dedicatie pentru muzica, un suflet daruit in totalitate publicului a invaluit Sala Palatului. Cele doua concerte sold-out sustinute de romanticul Julio Iglesias au transmformat sala de spectacol intr-un spatiu restrans. Prin magia glasului cu care a fost binecuvantat, Julio Iglesias a uimit peste 8 mii de romani ven
„Analiză la ANAF” după gaura descoperită la buget
Încasările scăzute la buget, cu 6 miliarde de lei mai puţin decât prognozaseră guvernanţii, l-au determinat pe premierul Ponta să anunţe că la finele acestui an se va face o analiză asupra activităţii ANAF.
Catalin Tolontan, pe blog: RCS negociaza sa cumpere Prima TV. Postul de televiziune: Nu comentam
Catalin Tolontan scrie, luni, pe blogul sau ca RCS&RDS ar discuta cu SBS Broadcasting, ce controleaza in Romania mai multe operatiuni de televiziune si radio, achizitionarea canalului generalist Prima TV. "Nu avem nimic de comentat" pe aceasta tema, a fost raspunsul dat de Prima TV pentru HotNews.ro.
Uzina Ford Craiova va opri fabricarea de vehicule 13 zile in noiembrie, iar productia de motoare va fi pentru prima data oprita, timp de 8 zile
Uzina Ford din Craiova va opri fabricatia de vehicule timp de 13 zile in luna noiembrie, urmand ca 4.810 modele B-MAX sa nu fie produse, iar fabricatia de motoare este pentru prima data perturbata si ea, din cauza scaderii cererii, urmand ca timp de 8 zile sa fie oprita si productia de motoare, ceea ce inseamna un minus de peste 8.000 unitati care nu vor mai iesi pe portile uzinei din Craiova, au
Duşa: MApN a cheltuit 5 milioane de lei în proiectul de la Deveselu
Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat, luni, că partea română a contribuit cu cinci milioane de lei pentru lucrările la facilitatea antirachetă din cadrul bazei militare Deveselu.
Ponta: La rectificare dăm 175 de milioane de lei pentru salariile profesorilor din preuniversitar
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că la rectificarea bugetară vor fi alocate 175 de milioane de lei pentru plata salariilor profesorilor din preuniversitar, banii urmând a fi îndreptaţi către autorităţile locale şi nu către Ministerul Educaţiei.
Golul fantomă din meciul Hoffenheim - Leverkusen, scor 1-2, rămâne valid. Vezi faza VIDEO.
Federatia Germana de Fotbal (DFB) a anuntat, luni, ca tribunalul sportiv a respins apelul clubului Hoffenheim dupa golul "fantoma" de la partida cu Bayer Leverkusen, scor 1-2, din 18 octombrie, din etapa a IX-a a campionatului Germaniei, conform Mediafax. Atacantul formatiei Bayer Leverkusen Stefan Kiessling a marcat un gol "fantoma", mingea intrand in poarta prin exterior, pri
RECTIFICAREA BUGETARĂ: Tăieri la CCR, ANI şi Preşedinţie, suplimentări la Servicii şi ...
Bugetele Presedintiei, Curtii Constitutionale si Agentiei Nationale de Integritate vor fi reduse, in schimb Senatul, Camera Deputatilor, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Telecomunicatii Speciale vor beneficia de alocari suplimentare la rectificare. Cifrele sunt prezentate in proiectul de rectificare obtinut de Mediafax. Citeste si: Victor Ponta: Deficitu
VIDEO. Ponta: Băsescu nu pleacă direct acasă, întâi trece pe la tribunale.
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele Traian Basescu nu va pleca pur si simplu acasa dupa ce isi va termina mandatul, ci va merge pe la tribunale. Ponta a refuzat insa sa precizeze la ce dosare se refera. Cu ocazia unei discutii privind rectificarea bugetara, prim-ministrul a declarat ca Parlamentul va primi bani in plus din cauza ca Traian Basescu incearca sa faca cat mai mult

TODAY

Niciun comentariu: