marți, 29 octombrie 2013


Ponta şi rectificarea bugetară a şpăgilor.
Problema de capatai a celui mai cinstit guvern este hotia. Ea ii va veni de hac mai devreme decat se asteapta mai marii USL. 'Cu 20.000 de euro se rezolva un contract de3.370.000 euro“, se lauda Adrian Mindroiu, fost director general la Autoritatea de Management, arestat si trimis in judecata pentru coruptie. Cu 1,5 milioane se rezolva un contract baban de 260 milioane euro la Hidroelectrica. Daca
România, ţara în care n-ai vrea să faci afaceri. ...
Daca vrei sa faci afaceri du-te in Singapore, Hong Kong sau Noua Zeelanda! Acestea sunt recomandarile facute de Banca Mondiala, prin intermediul raportului Doing Business. Romania ocupa locul 73 in clasamentul general, dupa Grecia (72), dar inaintea Cehiei (75), Croatiei (89) si Rusiei (92). In 2012, tara noastra se situa cu o pozitie mai sus. Danemarca este primul stat european recomandat pentru
Corlăţean, despre pactul de coabitare: Am tras concluziile, care au fost transmise decidenţilor
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat marţi că la nivelul Comitetului de lucru pe pactul de coabitare dintre premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu s-a ajuns la o serie de concluzii, care au fost înaintate decidenţilor.
A apărut o nouă reclamaţie privind dispariţia de bani dintr-o cutie de valori de la BCR
Un bărbat a reclamat Poliţiei, marţi, dispariţia a 200.000 de euro dintr-o cutie de valori de la sucursala BCR din centrul Piteştiului, acesta fiind al cincilea caz înregistrat la această unitate bancară, cea mai mare sumă care ar fi dispărut fiind de 400.000 de euro.
De ce nu trebuie să transporţi carnea în plase din material textil
Deşi pungile din plastic au fost contestate mult timp din cauza compoziţiei chimice, cercetătorii revin acum cu o nouă ipoteză.
Tom Jones vrea să viziteze Casa Poporului, dar şi să deguste preparate culinare româneşti
Cântăreţul britanic Tom Jones, care va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti vineri, îşi doreşte să viziteze mai multe locuri din Capitală, printre care şi Casa Poporului, dar şi să deguste preparate culinare româneşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Romania, locul 73 in clasamentul global Doing Business. Asta indica un mediu mai putin prietenos pentru IMM-uri
In ciuda a trei imbunatatiri ale mediului de reglementare luate in considerare de World Bank si IFC in clasarea Romaniei in raportul Doing Business 2014, ce analizeaza reglementarile din 189 de tari in privinta usurintei de a desfasura afaceri in mediul privat, Romania a pierdut un loc, situandu-se pe pozitia 73 in acest an, fata de 72 anul trecut.
Millenium Building: Situaţia Cathedral Plaza poate fi rezolvată amiabil. Construcţia este legală
Milllenium Building Development, proprietarul Cathedral Plaza, consideră că situaţia clădirii - pentru care există decizie de demolare - poate fi rezolvată amiabil şi îşi exprimă speranţa că PMB va emite o nouă autorizaţie, precizând că desfiinţarea construcţiei ar produce daune de 70 de mil.euro.
Ambasadoarea României la Viena despre maidanezi: Nu suntem barbari.
Grupul Initiativa pentru Responsabilitate Civica (IREC) saluta pozitia "echilibrata" a ambasadoarei Romaniei in Austria, in contextul protestelor declansate in mai multe tari europene fata de legea eutanasierii cainilor comunitari, conform unui comunicat remis redactiei. Ambasadoarea Romaniei in Austria, Silvia Davidoiu, a declarat, in cadrul unei dezbateri cu reprezentantii organizatiei

Niciun comentariu: