miercuri, 6 noiembrie 2013


Amenzile rutiere cresc odată cu salariul minim. Cât vor fi amenzile de la 1 ianuarie 2014
Creşterea salariului minim anunţat de guvern după negocierile cu FMI va avea ca efect şi majorarea amenzilor pentru şoferi. Astfel, începând cu 1 ianuarie, cea mai mică amendă va creşte de la 160 de lei la 170 de lei, odată cu majorarea salariului minim la 850 de lei. De la 1 iulie, când salariul minim va ajunge la 900 de lei, cea mai mică amendă va fi de 180 de lei. Cele mai mari amenzi prevăzute
Cum se pot finanţa micile afaceri cu dobânzi mici.
'Romania poate solicita, de exemplu, directionarea unui miliard de euro catre IMM-uri, din cele 23 de miliarde fonduri de coeziune, cat are alocate pentru urmatorul cadru financiar, 2014-2020', a declarat, astazi, presedintele Traian Basescu, prezent la “Topul National al Firmelor Private din Romania 2012', eveniment organizat la Ateneul Roman. Seful statului a explicat mecanismul de finantare a I
Peste 2,3 tone de carne de pui cu salmonella, retrase în Prahova.
Peste 2.3 tone de carne de pui congelata, din trei loturi provenind de la Avicola Calarasi, au fost retrase de la comercializare in Prahova, iar reprezentantii DSVSA spun ca in urma analizelor in doua dintre loturile de carne a fost depistata o "tulpina bacteriana". Potrivit directorului Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Prahova, Mihai Terecoasa, in urm
Cât costă un copil în România. Doi părinţi, prinşi în flagrant după ce şi-au vândut copilul
Părinţii unei fetiţe în vârstă de două luni din Moreni au fost prinşi în flagrant de poliţişti după ce au primit 2.000 de lei în schimbul bebeluşului, de la o echipă de reporteri Digi 24 care făcea o anchetă jurnalistică referitoare la astfel de tranzacţii.
VREMEA joi şi vineri: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti
Joi, valorile termice vor marca o scădere accentuată şi în jumătatea de sud-est a teritoriului şi vor fi apropiate de cele normale în nord-vest şi centru, iar în restul teritoriului se vor situa peste cele obişnuite ale datei.
VIDEO Ponta: Basescu a vandut la Bruxelles interesele Romaniei ca sa isi pastreze niste prietenii personale
Premierul Victor Ponta a lansat miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern, un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu acuzandu-l ca a tranzactionat la Bruxelles interesele Romaniei pentru a-si pastra "niste prietenii personale in caz de nevoie".
Ponta: E important cum ne reprezentăm la Consiliul UE, nu cine merge. Preşedintele a vândut interesele ţării
Premierul Victor Ponta afirmă că important nu este cine participă la reuniunile Consiliului European, ci modul în care România este reprezentată la acest nivel, afirmând că preşedintele "a vândut" interesele României.
Barroso consideră că Germania putea face mai mult pentru zona euro
Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a apreciat, marţi, că Germania putea să facă mai mult pentru a susţine economia zonei euro şi a cerut ţării să îşi asume mai bine rolul de motor în Europa.
A patra grevă generală din acest an în Grecia
Grecia se confruntă, miercuri, cu o nouă grevă generală de 24 de ore împotriva măsurilor de austeritate impuse de creditorii săi internaţionali.
Grapini: Din Coreea până în SUA, toată lumea m-a întrebat de Dracula. Nu putem renunţa la acest mit. Construim şi un circuit al castelelor Dracula
Autorităţile române din turism lucrează la un circuit al castelelor legat de numele lui Vlad Ţepeş, iar turismul istoric ar putea fi promovat în străinătate având Dracula ca figură centrală, a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, prezentă la târgul de turism World Travel Market.
Băsescu: Am sperat să vină un guvern care să creeze condiţii de relansare economică, nu s-au creat
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că după macrostabilizarea economică începută în 2011 a sperat că va veni un guvern care să creeze condiţii de relansare economică, precizând că acestea nu au fost create şi că speră ca bugetul pe 2015 să fie al relansării, dacă cel pe 2014 va fi al stagnării.

Niciun comentariu: