miercuri, 6 noiembrie 2013

Averea lui Arşinel


În pofida problemelor de sănătate, Alexandru Arşinel este unul dintre actorii români care a făcutavere pe scena teatrului.
Conform declaraţiei de avere, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase" are venituri anuale de 358.559 de RON (81.500 Euro). Potrivit calculelor, se pare că maestrul câştigă aproape6.800 de euro pe lună.
Potrivit documentului oficial, maestrul deţine 6 terenuri (2 i în Dolhasa, 1în Sinaia şi 2 în Crevedia, Dâmboviţa, şi un altul a cărui adresă nu este precizată), 5 imobile (4 case de vacanţă şi un apartament), la care se adaugă un autoturism marca Toyota.
De asemenea, Alexandru Arşinel deţine şi o colecţie de timbre, a cărei valoare depăşeşte 5000 de euro. În declaraţia de avere, Arşinel mai figurează şi cu un împrumut în valoare de 100.000 de euro oferit fiului lui, Bogdan Arşinel.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
10.000 de profesori protestează la Guvern: "Fără educaţie, moare orice naţie"
Peste 10.000 de dascăli protestează astăzi în Capitală, în cel mai mare miting de până acum. Profesorii sunt nemulţumiţi de salarii şi de condiţiile din învăţământ. În semn de solidaritate, câteva mii de studenţi din toată ţara vor intra în grevă japoneză.
La protestul organizat de Federaţia Sindicatelor Libere din învăţământ (FSLI) s-au adunat dascăli din Capitală şi din numeroase judeţe, care au venit cu fluiere, steaguri şi pancarte cu mesaje printre care "Fără şcoală# popor analfabet" şi "Respectaţi resursa umană din educaţie sau va pleca". Unul dintre profesori, îmbrăcat ca un cerşetor, are un banner pe care scrie
"Murim noi, muriţi şi voi
Manifestanţii scandează "Solidaritate!", "Grevă generală!", "Fără educaţie, moare orice naţie" şi "Legea respectaţi, 6 alocaţi", dar şi împotriva Guvernului "Guvernul USL e la fel ca PDL", "Mincinoşii!" şi "Jos guvernul mincinos!". Liderul FSLI, Simion Hancescu, a anunţat că sindicaliştii vor înainta "un apel" la Guvern, prin care cer respectarea programului de guvernare. Tot Hancescu a spus că săptămâna viitoare ar putea fi organizat un referendum în rândul cadrelor didactice, cu privire la declanşare grevei generale în perioada alegerilor europarlamentare sau înainte de încheierea anului şcolar. Printre nemulţumirile dascălilor se
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Pas important în carieră. Marica, dorit de o echipă de top din Europa
Ciprian Marica este pe val în Spania, campionat unde este foarte apreciat după doar câteva meciuri jucate în tricoul echipei Getafe.
După şase ani în Bundesliga, Stuttgart (2007-2011) şi Schalke (2011-2013), spaniolii au anunţat că atacantul român a fost urmărit de câţiva oameni ai celor de la Leverkusen şi ar putea face drumul înapoi spre campionatul german.
În atenţia echipei germane Bayern Leverkusen
Publicaţia spaniolă Marca anunţă că startul lui Marica în Primera Division nu a trecut neobservat în Europa. O echipă de Champions League, Bayern Leverkusen, şi-a trimis oamenii să îl urmărească la ultimul meci de campionat, iar nemţii au fost impresionaţi de forma arătată de român. Marica are contract cu Getafe doar până în vară şi a anunţat în mai multe rânduri că va lua cea mai bună decizie la finalul sezonului. Getafe a pierdut în ultimul meci jucat acasă, cu Valencia. Deşi nu a reuşit să marcheze, Marica a fost unul dintre cei mai apreciaţi oameni ai madrilenilor.
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG

YESTERDAY

MEPs laid into top European Central Bank and European Commission staff over the working methods of the ECB/Commission/IMF "Troika" at Tuesday's Economic and Monetary Affairs Committee meeting. They demanded details of how Troika decisions were taken and what lessons had been learnt. They also sharply criticised the often mistaken economic forecasts behind the economic reform programmes demanded of Greece, Cyprus, Ireland and Portugal.
Committee on Economic and Monetary Affairs

Source : © European Union, 2013 - EP
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
EU aid to redundant workers would continue in 2014-2020 and go to new categories of workers, such as the self-employed and those on temporary contracts, under a provisional deal struck by Employment and Social Affairs Committee MEPs and the Lithuanian Presidency and approved by the committee on Tuesday. If approved at the November plenary, it will take effect on 1 January 2014.
Committee on Employment and Social Affairs

Source : © European Union, 2013 - EP
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
The Budgets Committee approved three outstanding draft amending budgets for 2013 on Tuesday. They concern €150 million in extra European Social Fund funding for France, Italy and Spain (DAB 7), €3.9 billion to stop the EU budget ending 2013 in deficit (DAB 8) and €401 million to deal with flood damage in Germany, Austria and the Czech Republic and drought in Romania (DAB 9). The Council’s approval of DAB 8 is a prerequisite for Parliament to approve the long-term budget 2014-2020.
Committee on Budgets

Source : © European Union, 2013 - EP
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
General : A high-level anniversary conference marking 20 years since Parliament won the power to co-decide legislation with national governments, following the entry into force of the Maastricht Treaty on 1 November 1993, was held in Parliament on Tuesday. Debates focused on past and present trends as well as future expectations, including Parliament’s growing powers as legislator and its implications.

Source : © European Union, 2013 - EP
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Crima lui Mailat, comemorată din nou
Cea mai mediatizată crimă comisă vreodată de vreun român, asasinarea italiencei Giovanna Reggiani în data de 1 noiembrie 2007 de către Nicolae Romulus Mailat, a afectat puternic imaginea românilor în Italia.
Exagerările presei de atunci, exagerările și mai mari ale politicienilor, au făcut dintr-un fapt divers regretabil o etichetă pusă în mod nemeritat unui popor.
Nemulțumiți că imaginea românilor se îmbunătățește, că românii au destule merite în Italia ca să nu mai fie asociați cu oroarea de la Tor di Quinto, în fiecare an niște subiecți comemorează crima lui Mailat, sub pretextul comemorării victimei, Giovanna Reggiani, chiar dacă familia a cerut în mai multe rânduri să fie lăsată să se odihnească în pace, fără să mai fie subiect de declarații politice.

Și în acest an, niște indivizi s-au adunat la Tor di Quinto și au depus coroane de flori cu tricolor la locul faptei. Până acum, din exploatarea politică a cazului a avut de câștigat dreapta.
Acum se pare că și stânga vrea să stoarcă ceva avantaje electorale din atacarea românilor. Anul acesta a apărut un consilier de-al noului primar al Romei, Ignazio Marino. Consilierul pentru Transporturi și Mobilitate de la Roma Capitale, Guido Improta (foto2)după ce a rezolvat problema
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Sportivii români au obținut 21 de medalii la Campionatul Mondial de arte marțiale din Italia
Reprezentanții României au obținut de 21 de medalii la Campionatul Mondial de arte marțiale, desfășurat în Toscana (Italia), în perioada 29 octombrie 3 noiembrie.
Federația Română de Freestyle Kickboxing (FRFK) s-a prezentat la această competiție cu 13 sportivi în total, 4 dintre ei de la departamentul de Kickboxing, care au obținut trei medalii de argint și patru de bronz. Lotul a fost condus de președintele federației, Sensei Adrian Dejanu, centura neagra 5 Dan, se precizează într-un comunicat remis Agerpres.
Românul Eduard Irimia, premiat cu medalia de onoare a Președintelui Republicii Italiene
De asemenea, departamentul de Self Defense, condus de antrenorul federal Ilie Nicușor, s-a prezentat la competiția din Italia cu nouă sportivi ce au adus acasă 12 medalii dintre care patru de aur, cinci de argint și patru de bronz.
La competiția denumită Unified World Championship, s-au prezentat peste 5.000 de sportivi din 113 țări de pe cinci continente. Din acest motiv, președintele FRFK susține că prin participarea la acest eveniment, lotul României a reușit să demonstreze un înalt nivel de pregătire, concurând alături de cei mai buni sportivi din lume. Acesta a mai declarat că
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG

Niciun comentariu: