miercuri, 6 noiembrie 2013

Traian Băsescu, despre taxele lui Victor Ponta. LIVE TEXT


Dietele secrete ale celor mai celebre supermodele
Ştii deja lecţia destul de bine: o viaţă sănătoasă aduce cu sine o mulţime de recompense – sistemul imunitar este fortificat, pielea, părul şi unghiile sunt mai sănătoase iar tonusul tău e de zile mari.
Mircea Lucescu: Am arătat că suntem mai buni decât Bayer Leverkusen
Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, marţi seară, după Şahtior - Bayer, scor 0-0, că echipa sa a arătat că este mai bună decât formaţia din Leverkusen, deoarece a avut mai multe ocazii de a marca decât au avut germanii la meciul de pe teren propriu, pe care l-au câştigat cu ajutorul arbitrilor.
Un grup de informaticieni italieni propune denunţarea activităţilor mafiote pe site-ul MafiaLeaks
Un grup de informaticieni italieni a decis să lanseze un nou site, MafiaLeaks, al cărui obiectiv este să permită denunţarea, fără ca denunţătorii să se teamă, a infracţiunilor crimei organizate, potrivit ziarului La Repubblica.
Numărul de diagnosticări de hiperactivitate şi deficit de atenţie a crescut semnificativ.
Medicii britanici au sustinut, intr-un articol publicat in revista medicala British Medical Journal (BMJ), ca hiperactivitatea si tulburarile de deficit de atentie la copii risca sa fie supradiagnoisticate si sa duca la un tratament potential periculos. Avertizarea vine in contextul in care numarul de pacienti tratati pentru aceste patologii a crescut foarte puternic in ultimii ani in majoritatea
Un taxi în care se aflau copii s-a lovit de un tramvai, în Bucureşti
Doi copii au fost răniţi uşor, miercuri dimineaţă, după ce taximetrul în care se aflau a fost lovit de un tramvai la intersescţia bulevardelor Barbu Văcărescu şi Lacul Tei din Capitală.
Apple a divulgat o primă listă cu cereri de date pe care le-a primit
Gigantul american în domeniul informaticii Apple a difuzat marţi prima listă privind cereri de date din partea unor guverne, exprimându-şi totodată protestul faţă de o ordonanţă care limitează elementele pe care le poate divulga în privinţa cererilor autorităţilor americane.
Vulpile, vaccinate antirabic din avion.
Vulpile din judetele Brasov, Covasna, Harghita si Mures vor fi vaccinate antirabic atat manual, cat si cu ajutorul unor momeli cu vaccin, aruncate dintr-un avion. Campania de vaccinare a vulpilor va dura 10 zile, timp in care un avion utilitar va imprastia 25 de momeli cu vaccin pe fiecare kilometru patrat in zonele greu accesibile. In total, vor fi folosite peste 5.000 de momeli, potrivit Digi24.
Cea mai veche jucărie din lume, descoperită în Polonia.
Arheologii polonezi au descoperit cea mai veche jucarie din lume, intr-un mormant vechi de 2.500 ani, relateaza Daily Mail.In orasul Legowo au fost gasite peste 150 de morminte ce apartin poporului Lusatian, iar arheologii au descoperit ca unii dintre cei ingropati fiind copii. In mormantul unuia dintre copii a fost gasita si o jucaria zuruitoare confectionata din lut.Potrivit arheologilor, jucari
Cele mai mari greseli pe care le faci cand te machiezi.
Inainte de a incepe machiajul, in cazul in care vrei ca noul look sa fie un look perfect, trebuie sa iei in considerare cateva elemente cruciale pe care nu trebuie sa le faci sub niciun chip, erori grave care ar putea ruina complet un look. Mai jos iti vom oferi cateva exemple dintre cele mai grave erori pe care femeile le fac in machiaj dar si solutiile simple la ele:Pensarea in exces a sprancene

Niciun comentariu: