duminică, 10 noiembrie 2013

Amintiri din copilăria Prinţului Charles: îşi căra peste tot amigdalele scoase, într-un borcan

AY

ACCIDENT GRAV în Călăraşi: Trei tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un pom
Trei tineri au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident produs pe DN 3, în judeţul Călăraşi, după ce maşina în care se aflau, condusă de una dintre victime care nu avea permis, a intrat într-un pom.
HCM Baia Mare îşi joacă ultima şansă în Liga Campionilor contra lui Thuringer.
HCM isi joaca una dintre ultimele sanse de calificare in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Baia Mare - Thuringer este pe Dolce Sport 1, de la 18:00. Pentru a obtine locul 2 in grupa A a Ligii Campionilor, baimarencele lui Costica Buceschi au nevoie de o minune. Daca nu o vor reusi, au sansa locului 3 care duce in Cupa Cupelor. Au insa nevoie de o victorie la cel putin 8
Şefi de spitale, demişi de Ministerul Sănătăţii pentru datoriile acumulate
Şeful Spitalului Spitalului de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani a fost demis de Ministerul Sănătăţii(MS) ca urmare a înregistrării de datorii către furnizorii de bunuri şi servicii timp de trei luni consecutiv, iar din acelaşi motiv au fost acceptat demisiile conducerilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj şi Spitalului Comunal Vidra, se arată într-un comunicat al MS.
Amintiri din copilăria Prinţului Charles: îşi căra peste tot amigdalele scoase, într-un borcan
Prinţul Charles al Marii Britanii s-a născut în urmă cu 65 de ani, pe 14 noiembrie 1948, ocazie cu care 3.000 de britanici s-au adunat în faţa Palatului Buckingham, pentru a sărbători naşterea, venită după un travaliu de 30 de ore. Al doilea succesor la tronul Angliei şi primul nepot al regelui George VI şi al Reginei Elizabeth, Charles a avut o copilărie colorată şi plină de ciudăţenii, relatează
Declaraţia cu care Tom Cruise i-a înfuriat pe americani
Actorul Tom Cruise a făcut o declaraţie care îi va înfuria pe foarte mulţi americani şi nu numai. Cruise a declarat că actoria este la fel de grea ca munca pe care o fac soldaţii trimişi în Afganistan, scrie Business Insider.
FOTO: De pe internet adunate. Galerie foto inedită de pe site-urile matrimoniale
Mai mulţi ruşi, disperaţi să îşi găsească suflete pereche, au postat pe un site de matrimoniale fotografii în care apar în ipostaze penibile.

Niciun comentariu: