duminică, 3 noiembrie 2013

Anchete în cazul unui copil de 9 ani care ar fi fost bătut şi legat de către un coleg
Părinţii unui băiat de 9 ani de la şcoala din Drăgăneşti Vlaşca (Teleorman) susţin că fiul lor a fost bătut şi legat cu un cablu de către un coleg, care l-a fotografiat apoi şi a postat imaginile pe internet, iar reprezentanţii Poliţiei şi ai Inspectoratului Şcolar spun că vor declanşa anchete.
Român plasat în arest la spital, în urma unui accident soldat cu doi morţi în Italia
Două persoane au murit, iar alte patru au fost grav rănite într-un accident rutier lângă Livorno, în Toscana, după ce un automobil marca Volvo C60 cu numere de înregistrare în Bulgaria, condus de un cetăţean român în vârstă de 40 de ani, a pătruns pe contrasens, relatează presa italiană.
VOCEA ROMÂNIEI. Ultima etapă a audiţiilor pe nevăzute. Cine sunt concurenţii care îşi găsesc antrenori
VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 readuce sâmbătă seara, la ProTV, noi concurenţi dornici să demonstreze că au fost înzestraţi cu un talent special.
VOCEA ROMÂNIEI. Ultima ediţie a audiţiilor pe nevăzute. Ce concurenţi merg în etapa următoare
VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 readuce sâmbătă seara, la ProTV, noi concurenţi dornici să demonstreze că au fost înzestraţi cu un talent special.
Aurelian Pavelescu, reconfirmat lider al PNŢCD, alături de o nouă echipă de 46 de persoane
Congresul extraordinar al PNŢCD organizat, sâmbătă, la Opera Naţională, l-a reconfirmat pe Aurelian Pavelescu drept lider al partidului, alături de o nouă echipă, formată din 46 de persoane.
Deputat regional belgian, suspectat de uciderea soţiei
Deputatul belgian regional Bernard Wesphael, suspectat de uciderea soţiei, găsită moartă joi într-un hotel la Ostende, în nordul Belgiei, a fost inculpat pentru asasinat şi încarcerat, scria presa locală sâmbătă.
REPORTAJ: Case din lut, cu sticle montate în pereţi ca să intre lumina şi cu acoperiş din iarbă, în Buzău - FOTO
Un minisat cu căsuţe din lut cu ferestre făcute din parbrize, cu sticle puse în pereţi ca să intre lumina şi cu acoperiş pe care va creşte iarba a fost realizat în satul buzoian Berca, iniţiatorul proiectului fiind o învăţătoare care vrea să includă ansamblul într-un circuit turistic ecologic.
VIDEO Cronica de film: Domnisoara Christina. Mircea Eliade, autor horror
Dupa "Buna! Ce faci?", o comedie romantica laudabila in intentii si decorativa fara miez, Alexandru Maftei ataca thrillerul psihologic. Mai bine zis horror-ul, pentru ca adaptarea nuvelei lui Mircea Eliade e promovata ca "primul horror romanesc". La fel ca povestea eroului Egor Paschievici, filmul incepe interesant si se deterioreaza pe parcurs. Merita vazut ca titlu de noutate
„Inadmisibil! AU LUAT TOT CE AU VRUT!”. Furios pe „BIG BROTHER-ul” american, Parlamentul UE a votat pentru suspendarea transferului datelor noastre financiare către SUA. De ce românii au spus „NU”
Oficialii europeni se tem că serviciile de securitate americane ar fi înregistrat ilegal date financiare personale ale cetăţenilor Uniunii Europene (UE), de la care nu fac expecţie nici românii, şi discută posibila suspendare a acordului pe baza căruia se realizează, încă din 2010, transferul de astfel de informaţii între SUA şi UE.
Twitter, acuze grave din partea preşedintele venezuelean Nicolas Maduro. Ce susţine oficialul că s-a întâmplat
Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a afirmat că contul său pe Twitter şi ale membrilor Guvernului au fost ţinta unor "atacuri" ale acestei firme, în opinia sa complicea opoziţiei de dreapta, relatează AFP.
Kievul ameninta Moscova cu sistarea tranzitarii gazelor ruse catre Europa
Ucraina a amenintat Rusia cu sistarea asigurarii tranzitarii pe teritoriul sau a gazelor ruse catre Europa, in cazul in care Moscova va avea "o abordare formala" cu Kievul in rezolvarea problemelor legate de gazele naturale, scrie Agerpres.
VIDEO Primarul din Aninoasa, care ar fi sprijinit o grupare ce fura conducte petroliere, a fost arestat
Primarul comunei dambovitene Aninoasa, Constantin Maricescu, si alti trei barbati au fost arestati preventiv, fiind suspectati de sprijinirea unei grupari infractionale si complicitate la furt calificat de conducte de transport de produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 1,5 milioane de lei, transmite Mediafax.
România va exporta peste 500.000 de vaci în China.
Romania va exporta peste 500.000 de vaci din rasa Baltata romaneasca in China, in urmatorii 7-10 ani, potrivit unui protocol semnat intre Ministerul Agriculturii si autoritatile chineze.Acest lucru le va aduce fermierilor romani venituri mai mari de o jumatate de miliard de euro, informeaza Mediafax."Romania va exporta vaci in China", a declarat sambata ministrul Agriculturii, Daniel Con
Gigi Becali a mărit salariile jucătorilor de la Steaua.
Gigi Becali a marit salariile fotbalistilor de la Steaua, astfel ca unii jucatori voi incasa pana la 15.000 de euro lunar. Laurentiu Reghecampf a negociat cu Gigi Becali pentru marirea plafonului de salarii, militand pentru ca elevii sai sa fie multumiti financiar. "Nu poti face treaba cu jucatorii daca nu sunt rasplatiti pe masura. Nu te poti bate in Liga Campionilor cu salarii de 10.000 de
Rompan: Producţia fiscalizată a crescut cu peste 10% la făină şi cu 15% la pâine după reducerea TVA
Producţia fiscalizată a crescut la făină cu peste 10% şi la pâine cu 15% după reducerea TVA la pâine de la 24% la 9%, începând cu 1 septembrie, a declarat sâmbătă Aurel Popescu, preşedintele patronatului Rompan.
Daniel Constantin: Este o afacere bună în România creşterea vacilor pentru carne
Cererea de carne de vacă este foarte mare în Uniunea Europeană, motiv pentru care creşterea vacilor pentru carne este o afacere foarte bună, a declarat sâmbătă ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în timpul unei vizite la târgul internaţional de agricultură Indagra.
Flutur: Antonescu nu trebuie să ajungă la Cotroceni.
Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, in cadrul Congresului PNTCD, ca Victor Ponta "a coborat mult nivelul de competenta al functiei de premier", iar Crin Antonescu este "un om de stanga, vopsit in culorile dreptei", transmite Mediafax. Flutur sustine ca anul 2013 trebuie sa fie anul reconstructiei pentru toate fortele de dreapta din Romania. "Av
Congresul PNŢCD - Chiliman: Pledez pentru un candidat unic al dreptei la prezidenţiale. Paleologu: Mă bucur că m-aţi invitat, colegii din PDL mă ignoră total
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, sâmbătă, în cadrul Congresului PNŢCD, că pledează pentru un candidat unic al dreptei la alegerile prezidenţiale din 2014, precum şi pentru candidaţi comuni la europarlamentare. Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a spus, în discursul ţinut la Congresul PNŢCD, că se bucură ca a fost invitat să vorbească la tribună, în condiţiile în care
VIOLATOAREA unui taximetrist din Tulcea, CONDAMNATĂ la 5 ani de închisoare.
O femeie care a violat un taximetrist din Tulcea in vara anului 2012 a fost condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor, conform B1 TV. Luminita Perijoc a fost acuzata de taximetristul Nicolae Vlad, in urma cu un an, ca l-a agresat si violat. Ipoteza violului a fost infirmata de procurori, iar femeia a fost scoasa de sub urmarire penala pentru savarsirea acestei infract
Violență la X Factor. Cheloo a luat bătaie de la un concurent
Cheloo nu s-a abținut și a făcut-o lată. Juratul X Factor România 2013 l-a provocat pe un concurent, care de șase ani face karate, să-i aplice o lovitură, puternică, în cap.   În audiţiile sezonului acesta de “X Factor” telespectatorii au fost martorii celor mai inedite momente, a celor mai picante mărturisiri şi neaşteptate provocări. Astfel că, în ediţia ce va fi difuzată duminică, de la ora 20:
Radio România Iaşi împlinește azi, 72 de ani de emisie
Sărbătoare mare, azi, la Radio România Iași. Postul regional de radio aniversează 72 de ani de la prima emisie în eter. În urmă cu 72 de ani, la ora 12,57 a zilei de 2 noiembrie 1941, pe frecvenţa de 259 de metri, s-a auzit, pentru prima dată, anunţul “Aici Radio Moldova!” Primele cuvinte au fost rostite de Petre P. Andrei, cel care, timp de mulţi ani, a fost crainicul postului. Era semnalul de în
Strigător la cer. Maghiara devine prin lege a doua limbă oficială în judecătoriile din România
USL maghearizează instanțele de judecată din România. Ungurii sunt pe cale să facă legea în România chiar și în instanțele de judecată. Judecătorii români vor fi obligați să învețe limba maghiară, potrivit unui proiect de lege adoptat tacit de Camera Deputaților. Deși au majoritate absolută în Parlament, deputații USL nu au avut timp de vot și dezbateri la legea inițiată de doi membrii UDMR, care
Atentatul din Piaţa Tiananmen a mobilizat opt "terorişti" şi a costat 4.800 de euro
Atentatul de săptămâna aceasta din Piaţa Tiananmen, la Beijing, a mobilizat opt "terorişti" şi a costat aproximativ 4.800 de euro, a estimat televiziunea chineză, în timp ce o organizaţie uigură anunţa aproximativ 50 de arestări în legătură cu acest atac nerevendicat în continuare, relatează AFP.
MAI, avertizat că site-ul i-a fost CLONAT.
Ministerul Afacerilor Interne a fost sesizat de mai multi cetateni cu privire la existenta unei pagini web ce copiaza site-ul institutiei si prin care se cer date personale si sume de bani, transmite Mediafax. In urma sesizarilor, au fost alertate structurile specializate de combatere a criminalitatii informatice, care verifica informatiile semnalate. De asemenea, MAI a postat pe site-ul propriu u

Niciun comentariu: