duminică, 3 noiembrie 2013

Trei tineri care tâlhăreau femei în plină stradă, prinşi în Sibiu
Trei tineri care ar fi tâlhărit în plină stradă mai multe femei, de la care smulgeau lănţişoarele, au fost prinşi în Sibiu, după o acţiune la care au colaborat poliţiştii bucureşteni şi cei din judeţele Argeş, Vâlcea şi Sibiu, informează Poliţia Capitalei.
Un microbuz cu 22 de călători s-a răsturnat pe DN 67. Cinci persoane, la spital
Un microbuz în care se aflau 22 de pasageri s-a răsturnat într-un şanţ, duminică, pe DN 67, în localitatea gorjeană Scoarţa, cinci persoane fiind transportate la spital în urma accidentului.
Hotelurile din România sunt cu 16% mai goale faţă de anul 2008 şi cu 19% mai puţin profitabile
Gradul de ocupare a hotelurilor din România la începutul acestui an era de 28%, faţă de 35% în 2008, tariful mediu s-a diminuat cu 15%, iar profitabilitatea a scăzut cu peste 19%, potrivit unui studiu al Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR).
Antonescu: Alegerile europarlamentare, importante pentru soarta PNL în echilibrul politic al României
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Sinaia, la Şcoala liberală de economie organizată de cluburile studenţeşti liberale, că alegerile europarlamentare din 2014 au o importanţă politică "nu atât în sine", cât "mai cu seamă pentru soarta PNL în echilibrul politic al României".
SUA: Noi scenarii catastrofale în testele de stres pentru 2014 destinate băncilor
JPMorgan Chase, Citigroup şi alte mari bănci americane trebuie să demonstreze în testele de stres pentru 2014 concepute de Rezerva Federală (Fed) că pot supravieţui prăbuşirii unui partener comercial major sau scăderii valorii portofoliilor de credite riscante.
Antonescu: Nu e un lucru bun că suntem sub acord cu FMI, înseamnă un handicap. România este o ţară slabă
Acordul României cu FMI este văzută de liderul PNL, Crin Antonescu, drept un „handicap pentru România” care nu poate avea cu adevărat o politică economică şi bugetară.
INTERVIU - Angela Gheorghiu: Nu fac nimic întâmplător, fac totul cu profesionalismul maxim posibil
Soprana Angela Gheorghiu a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că nu face nimic întâmplător când vine vorba despre proiectele sale artistice, realizând totul cu profesionalismul maxim posibil.
Oprescu a inaugurat în Bucureşti primul trotuar rulant "pentru mamaiele cu paporniţe"
Trotuarul rulant care va transporta pietonii de la Gara Basarab până la Gara de Nord în două minute, a fost inaugurat astăzi, cu o întârziere de un an de la momentul în care a fost finalizat.
Nou accident la Cirque du Soleil: Un artist a căzut în timpul unei reprezentaţii şi a fost spitalizat
Un artist al companiei canadiene Cirque du Soleil a căzut în timpul spectacolului de vineri, când prezenta publicului numărul intitulat "Roata morţii", şi a fost spitalizat, iar starea lui este stabilă.
VIDEO Chisinau: Zeci de mii de oameni au participat la un miting pro-Europa
Zeci de mii de moldoveni au participat la un miting pro Europa in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, care a inceput in jurul orei 11.20, potrivit Unimedia.md, in cadrul caruia a fost votata Declaratia PRO Europa. Potrivit organizatorilor, Coalitia-Pro-Europeana (CPE), la ora 12.00 in Piata se aflau peste 100.000 de oameni.
Avertizarea prin sms a populaţiei despre iminenţa unui cutremur major ar putea să producă ...
Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata azi de Pro TV, ca trebuie analizat daca un mesaj de alertare in masa privind producerea unui cutremur nu produce o panica mult mai mare decat daca populatia nu primeste un astfel de sms, consemneaza Mediafax. "Ce trebuie foarte bine analizat este daca, la nivelul de educatie in acest sens, daca un cell
Mesajul lui Antonescu pentru Ponta şi Blaga: Guvernarea nu e legitimă fără PNL, nu există dreaptă competentă fără PNL
Crin Antonescu susţine că PNL se află pe „axul central al politicii româneşti” şi că fără el nu poate exista „guvernare coerentă şi legitimă” sau construirea unei 

Niciun comentariu: