duminică, 3 noiembrie 2013

Andreea Paul îi răspunde lui Crin Antonescu: Marele handicap al României este USL, nu FMI

Y

10 fotografii inedite făcute cu o secundă înainte de un incident neplăcut
Incredibil! Ce s-a întâmplat imediat după această fotografie. Imaginile care te vor face să râzi cu lacrimi
Săptămâna 10 de protest faţă de proiectul Roşia Montană: Manifestanţii vor mărşălui duminică spre Palatul Cotroceni. LIVE TEXT
Protestatarii care se opun proiectului minier de la Roşia Montană vor ieşi din nou în stradă, duminică, pentru cea de-a zecea săptămână.
Descentralizarea mafiei.
USL se pregateste de un nou test crucial: descentralizarea. Pe primele doua, modificarea Constitutiei si regionalizarea, le-a ratat. Cu toate ca a demonstrat ca nu are o capacitate administrativa si politica pe masura fortei de 70% din Parlament, a supravietuit. Al treilea test major picat ar putea sa-i fie fatal. Nu din cauza reactiei cetatenilor, ci a nemultumirii propriilor activisti din esalon
12 lucruri pe care bărbaţii le detestă
Credeai că doar ei pot face greşeli colosale la capitolul îngrijire? Fals! Sunt câteva obiceiuri de înfrumuseţare care te pot scoate din graţiile lui extrem de repede.
VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 şi 5 noiembrie
Vremea se va menţine caldă pentru această perioadă a anului. Serile vor fi mai reci în zone din nordul şi centrul ţării, unde cerul va fi parţial noros.
Parlamentarii vor o vacanta de vara mai scurta pentru elevi.
Parlamentarii propun ca vacanta de vara a elevilor sa fie mult mai scurta. Astfel, reprezentantii in Legislativ din partea PDL au initiat, potrivit portalului realitatea.net, un proiect de lege care prevede ca vacanta de vara, adica timpul cat copiii nu fac nimic, sa fie umpluta cu activitati educative, de genul scolilor de vara. Se intelege de aici ca respectivele cursuri ar trebui sa fie obligat
SIMONA HALEP - SAMANTHA STOSUR, LIVE în finala de la Sofia, de la 17.20
Meciul dintre Simona Halep şi Samantha Stosur este LIVE, de la 17.20, la Sofia
Un nou scandal la Londra. Mai mulţi traderi sunt cercetaţi pentru manipularea dobânzilor. Cum ar putea fi afectaţi românii cu credite în dolari sau franci elveţieni
Traderi valutari de top de la unele dintre cele mai mari bănci din lume au fost trimişi în concediu, în urma unei investigaţii a autorităţilor britanice privind o posibilă manipulare a referinţei LIBOR, relevantă şi în România, la acordarea creditelor în dolari sau franci elveţieni. Persoanele în cauză sunt suspectate că ar fi manipulat ratele de schimb valutar prin intermediul unor camere de chat
Andreea Paul îi răspunde lui Crin Antonescu: Marele handicap al României este USL, nu FMI
Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că "marele handicap al României nu este Fondul Monetar Internaţional, aşa cum spunea Crin Antonescu, ci USL" şi a acuzat Guvernul că negociază în secret cu Fondul.
VREMEA la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti
Luni, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. În vestul, nordul şi centrul ţării cerul va fi temporar noros şi, îndeosebi seara şi noaptea, pe arii restrânse va mai ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil.
Fenechiu: Putem discuta în Monte Carlo despre taxarea bogaţilor. În România trebuie să creăm bogaţi
Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, duminică, că "despre taxarea bogaţilor se poate vorbi la Monte Carlo", spunând că în România "trebuie creaţi bogaţi" şi trebuie încurajaţi oamenii bogaţi să vină în ţara noastră.
Elevii şi profesorii din Capitală vor învăţa într-un simulator ce să facă în caz de cutremur
Elevii şi profesorii din Bucureşti vor învăţa cum să se comporte în caz de cutremur într-un container special care simulează seisme şi care va fi "plimbat" prin toate unităţile de învăţământ, potrivit primarului general Sorin Oprescu.
Mărmureanu, la "După 20 de ani": „Urmează acum un cutremur foarte adânc”. Harta zonelor de risc ale României
Gheorghe Mărmureanu şi Raed Arafat, la "După 20 de ani". Când se va produce marele cutremur
Biletul lăsat de presupusul autor al atacului armat de pe aeroportul de la Los Angeles, înainte să deschidă focul
Atacatorul care a deschis focul în aeroportul de la Los Angeles, care a ucis un agent de securitate, a rănit alte persoane şi a provocat teroare în rândul pasagerilor, a plănuit să "ucidă numeroşi angajaţi TSA", Agenţia pentru Securitatea Transporturilor, a anunţat FBI, relatează AFP.
Avocată cercetată după ce ar fi cerut bani în numele unui procuror, primind 5.000 euro
O avocată din Baroul Satu Mare a fost prinsă în flagrant când primea 5.000 de euro de la doi clienţi cărora le ceruse banii în numele unui procuror, pentru o soluţie favorabilă într-un dosar, iniţial femeia fiind reţinută, iar apoi primind interdicţia de a părăsi localitatea, spun surse judiciare.
Peste 1.000 de sindicalişti din educaţie pichetează luni Parlamentul
Peste 1.000 de membri ai Federaţiei Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret" vor picheta, luni, sediul Parlamentului, pentru a determina senatorii şi deputaţii să aloce şase la sută din PIB pentru învăţământ, se arată într-un comunicat transmis agenţiei MEDIAFAX.

Niciun comentariu: