sâmbătă, 2 noiembrie 2013


Ungaria şi SUA au început un dialog cu privire la problema interceptărilor NSA
Autorităţi "relevante" din Ungaria şi Statele Unite au început un dialog cu privire la problema interceptărilor în legătură cu Agenţia americană pentru Securitate Naţională (NSA), a declarat vineri Ministerul ungar de Externe pentru MTI.
Cel mai mare exercitiu din istoria NATO incepe sambata in Polonia si statele baltice
Alianta Nord-Atlantica testeaza incepand de sambata 2 noiembrie, in Polonia si statele baltice, capacitatea de comanda si control a Fortei de reactie rapida (NRF), in cadrul celui mai amplu exercitiu militar integrat (terestru, militar, aviatic, naval, forte speciale). Denumit "Steadfast Jazz 2013", exercitiul este coordonat de catre Comandamentul Fortei Aliate Integrate de la Brunssum,
196 de persoane dispărute sau date în urmărire, depistate în ultima săptămână
Un număr de 196 de persoane semnalate ca fiind dispărute sau date în urmărire la nivel naţional, dintre care 69 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au vândut o parte din producţia de vin în interes caritabil
Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au scos la vânzare o parte din vinul pe care îl produc la castelul lor din Franţa, de pe domeniul Miraval, iar suma obţinută - peste 10.000 de euro - va fi donată unei asociaţii din Republica Democrată Congo.
Anchetă asupra vicepreşedintelui Argentinei pentru îmbogăţire ilicită, validată de justiţie
Un tribunal argentinian a validat vineri ancheta deschisă împotriva vicepreşedintelui Amado Boudou, care asigură în prezent funcţia de preşedinte interimar al ţării, acesta fiind suspectat de îmbogăţire ilicită.
Cel puţin 11 morţi în China, în urma unei explozii la o fabrică de artificii
Cel puţin 11 persoane au murit şi alte 17 au fost rănite într-o explozie la o fabrică de artificii în sudul Chinei, iar două persoane au fost arestate de către poliţişti, scria agenţia China Nouă sâmbătă.
UPDATE Protest al medicilor in Capitala. Ministerul Sanatatii: Orice problema se rezolva prin dialog, colaborare si incredere
Peste 5.000 de angajati din sanatate sunt asteptati sa participe sambata, in Bucuresti, la un protest legat de nivelul salariilor si de alte probleme din sistem. Ministerul Sanatatii (MS) isi exprima regretul fata de optiunea liderilor Coalitiei Profesionistilor din Sanatate de a organiza, sa

Niciun comentariu: