sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Familia tinerei înjunghiate în Marea Britanie spune că aceasta ar fi fost confundată cu o prostituată
Tânăra înjunghiată mortal, luni noapte, pe o stradă din apropierea Londrei, era din judeţul Buzău, iar familia acesteia susţine că ar fi fost însărcinată şi crede tragedia s-a produs după ce femeia ar fi fost confundată cu o prostituată, oamenii plângându-se că nu au bani pentru repatriere.
Ministrul Culturii, Daniel Barbu, invitat la emisiunea "Schimbă vorba". "Cum să mă gândesc la demisie?" - VIDEO
Ministrul Culturii Daniel Barbu este invitatul lui Lucian Mîndruţă la ediţia de vineri, 1 noiembrie, a emisiunii „Schimbă vorba”.
STUDIU. Jumătate din firmele româneşti folosesc zilnic reţelele de socializare pentru promovare
Aproape jumătate (49%) din firmele româneşti publică zilnic ceva pe o reţea de socializare online cu scopul de a se promova, potrivit studiului „Social media şi mediul de afaceri românesc” al companiei de consultanţă şi audit Ernst & Young.
ATAC ARMAT în aeroportul din Los Angeles: un agent ucis şi 7 persoane rănite. ...
Un atac cu focuri de arma a avut loc, vineri, in aeroportul international din Los Angeles, informeaza Mediafax. In timpul atacului, un agent de securitate a fost ucis, iar alte sapte persoane au fost ranite prin impuscare. Presupusul autor al atacului a fost arestat si este ranit, dupa ce a deschis focul la un punct de imbarcare. Potrivit postului KCAL/KCBS, incidentul a avut loc in Terminalul 3 a
Anastasia Pavliucenkova s-a calificat în semifinale la turneul de la Sofia
Sportiva rusă Anastasia Pavliucenkova s-a calificat în semifinalele turneului de la Sofia, după ce a învins-o, vineri, scor 6-2, 6-2, pe sportiva franceză Alize Cornet.
Tăriceanu: Premierul socialist are plan de măsuri, iar PNL e reactiv, nu are viziune economică clară
Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat vineri că PSD şi primul-ministru Victor Ponta, care e socialist, au un plan foarte clar de măsuri de adoptat, îşi văd "sacii în căruţă", în timp ce PNL este în situaţie "reactivă", nu are viziune economică clară şi plăteşte factura.
FOCURI DE ARMĂ pe Aeroportul din Los Angeles. Un agent de securitate a fost ucis. Atacatorul a fost arestat - LIVE VIDEO
Focuri de armă au fost auzite în urmă cu puţin timp pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles (LAX), informează CNN
Scandalul conservelor româneşti din Marea Britanie. Cum se apără firma Scandia Sibiu.
Conservele de carne de vita retrase de la vanzare in Marea Britanie contineau urme de ADN cabalin, si nu carne de cal, produsele fiind in limitele de continut admise si conforme cu standardele europene in vigoare, potrivit analizelor, anunta firma producatoare, Scandia Sibiu, citata de Mediafax. "Compania Scandia Food subliniaza ca retragerea nu a avut loc din cauza unui pericol alimentar, ci
Imagine extrem de clară a unei proteine-cheie a virusului care produce SIDA, captată de americani
Structurile atomice ale unei proteine-cheie din virusul care provoacă SIDA, ce îi permite să pătrundă în celulele imunitare, devenind astfel prima ţintă în vederea creării unui vaccin, au fost captate de specialiştii americani de la Institutul de Cercetare Scripps din California.
Patru români acuzaţi de furturi din bancomate au fost arestaţi la New York
Patru cetăţeni români suspectaţi de furturi din bancomate, la New York, au fost arestaţi de autorităţile americane şi au fost puşi sub acuzare, informează Wall Street Journal.
Sute de persoane care au lucrat pe câmpuri de canabis s-au intoxicat, în Albania
Aproximativ 700 de persoane care au lucrat pe câmpuri de canabis, în sudul Albaniei, s-au prezentat la spital, în ultimele săptămâni, cu simptome de intoxicare, anunţă surse oficiale.

Niciun comentariu: