sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Ponta: Eu tot spun că nu se măreşte cota unică
Premierul Victor Ponta a reafirmat, vineri, la Sibiu, că "nu se măreşte cota unică" de impozitare şi a precizat că în discuţiile cu reprezentanţii FMI au fost luate în calcul majorări salariale cel puţin pentru "medicii rezidenţi şi alte categorii ţintite", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Liderul formaţiei Şuie Paparude, transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Bucureşti
Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a fost transferat, vineri după-amiază, de la Timişoara la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitală, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.
Profitul grupului petrolier Chevron a scăzut cu aproape 6% în trimestrul al treilea, la 5 mld dolari
Lovitură dură pentru Chevron, compania care vrea să scoată gaze de şist din România. Anunţul zilei
Unul dintre avocaţii tânărului care a provocat un accident cu trei morţi şi cinci răniţi a fost arestat
Unul dintre avocaţii tânărului care a accidentat mortal cu maşina trei persoane şi a rănit alte cinci, reţinut, joi, pentru că ar fi folosit, în februarie 2012, date confidenţiale dintr-un dosar şi le-ar fi divulgat unei persoane cercetate în cauza respectivă, a fost arestat preventiv vineri seară.
Două persoane au fost ucise într-un atac comis în faţa unui sediu din Atena al partidului Zori Aurii
Două persoane au fost ucise, iar alta a fost grav rănită, vineri seară, într-un atac armat comis în faţa unui sediu din Atena al partidului neonazist Zori Aurii, anunţă poliţia greacă citată de AFP.
Vanghelie: Am discutat cu Elan despre Maricel, cu Maricel despre Elan, iar cu Guşă despre cei doi
Primarul Marian Vanghelie a declarat vineri, la ieşirea de la DNA, că a avut discuţii cu Elan Schwartzenberg, Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, dar nu a dorit să spună dacă tema a fost o posibilă cumpărare a postului Realitatea TV.
Un tunel "sofisticat" folosit pentru trafic de droguri a fost descoperit între Mexic şi SUA
Autorităţile americane şi mexicane au anunţat că au descoperit un nou tunel "sofisticat" care trece pe sub frontieră, destinat transportului drogurilor între Mexic şi Statele Unite, relatează AFP.
Pedeapsa lui Bercea Mondial, majorată de la şapte la zece ani de închisoare.
Curtea de Apel Craiova a majorat, vineri, pedeapsa la inchisoare cu executare de la sapte ani si sase luni la zece ani in cazul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, pentru tentativa de omor calificat, in dosarul in care acesta este acuzat ca si-ar fi injunghiat un nepot intr-un bar, in 2011, informeaza Mediafax. De asemenea, pedepsele au fost majorate si pentru fiul lui Bercea Mondial, Florin Ang
Omul de afaceri Justin Paraschiv, cercetat în libertate în dosarul Mafia Cărnii.
Omul de afaceri Justin Paraschiv, acuzat de evaziune fiscala de peste 10 milioane de euro, va fi cercetat in stare de libertate, avand insa obligatia de a nu parasi tara pentru 30 de zile, au decis, vineri, judecatorii instantei supreme, potrivit Mediafax. Initial, procurorii anticoruptie au cerut instantei supreme arestarea in lipsa a lui Paraschiv, insa acesta nu a fost gasit de oamenii legii la
Ancheta Corpului de Control al premierului, contestată de Fondul de Contragarantare.
Fondul Roman de Contragarantare sustine ca echipa Corpului de Control al premierului nu a inteles mecanismul de operare a fondului si de aceea a evidentiat ca nelegale salarii si cheltuieli de protocol care erau in limitele bugetate legale, informeaza Mediafax. "Referitor la aprecierile care vizeaza mecanismul de operare al FRC apare surprinzator faptul ca echipa de control nu a reusit sa sur
Constanţa: O femeie susţine că echipe Prospecţiuni au intrat pe terenul său fără acord. Firma: A fost o eroare
O femeie din localitatea constănţeană Chirnogeni a depus o plângere la Poliţie în care reclamă că echipe ale societăţii Prospecţiuni au intrat pe terenul său fără să-i ceară acordul, în timp ce reprezentanţii companiei spun că a fost vorba despre "o eroare" şi că doresc să o despăgubească pe femeie.
Bijuterii şi ceasuri de zeci de mii de euro, în declaraţiile de avere ale deputaţilor
Bijuterii, ceasuri şi alte obiecte de valoare estimate la câteva zeci de mii de euro, iar în unele cazuri depăşind şi o sută de mii de euro sunt trecute în declaraţiile de avere ale deputaţilor de la toate partidele.

Niciun comentariu: