vineri, 8 noiembrie 2013


Băsescu: Rog Guvernul să ia în calcul renegocierea obligaţiilor asumate cu FMI şi BM. A fost o negociere proastă
Preşedintele Traian Băsescu consideră că negocierea dintre Guvern şi Fondul Monetar Internaţional a fost una "de proastă calitate", care nu dă şanse economiei româneşti, astfel că roagă Guvernul să ia în calcul posibilitatea de a renegocia obligaţiile asumate, el punându-şi la dispoziţie experienţa.
Software-ul care te ajută să-ţi găseşti mobilul furat. Creatorii lui susţin că e imposibil de şters
O companie a lansat un software revoluţionar care permite urmprirea telefoanelor furate şi care este imposibil de şters, chiar şi în cazul resetării telefonului
Traian Basescu anunta ca arhiva Dunarea va fi desecretizata si-l acuza pe Victor Ponta ca s-a opus. Arhiva Dunarea - cheie pentru afacerile lui Dan Voiculescu
Traian Basescu a anuntat vineri ca a initiat, in sedinta CSAT din 1 octombrie, o hotarare de desecretizare "a ultimei parti a arhivei Dunarea, asa numita Dunarea Operativ". Seful statului spune ca a luat aceasta decizie dupa ce "Am vazut solicitarea verisoarei domnului Voiculescu, care a fost turnata de turnatorul Voiculescu, de desecretizare a arhivei Dunarea Operativ". Traian
Traian Basescu, acuze dure la adresa lui Rosca Stanescu: Crin Antonescu sa faca o comisie sa vada daca in 2004 a primit de la firma lui Vintu 299.000 dolari si 486.000 euro
Traian Basescu a facut vineri seara acuzatii extrem de dure la adresa lui Sorin Rosca Stanescu. El l-a indemnat pe Crin Antonescu sa faca o comisie parlamentara pentru avedea daca senatorul Rosca Stanescu a primit de la o firma offshore a lui Sorin Ovidiu Vintu in anul 2004 sumele de 299.000 dolari si 486.000 euro.
Mesajul lui Antonescu pentru Ponta: "Liberalii nu au datorii faţă de PSD. Asta cu Antonescu - preşedinte putem s-o facem şi singuri"
Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a vorbit liberalilor din Teleorman despre viitorul USL, spunându-le că “speră să nu fie nevoie”, dar poate ajunge preşedinte şi fără sprijinul celor de la PSD, care vorbesc din ce în ce mai des despre un candidat social-democrat la prezidenţiale.
Spitalul Elias, aniversat în prezenţa foştilor preşedinţi Iliescu şi Constantinescu
Spitalul bucureştean Elias, construit acum 75 de ani de bancherul Jacques M. Elias, a fost aniversat, vineri, în prezenţa mai multor reprezentanţi ai elitei medicale, dar şi a foştilor şefi de stat Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, ultimul operat de patru ori în această unitate de top.
CSM: Izabella Majeczki, prim-procurorul Parchetului Gheorgheni, arestată pentru luare de mită, a fost suspendată din magistratură
Prim-procurorul Parchetului Gheorgheni, Izabella Majeczki, a fost suspendată, vineri, din magistratură, în urma unei decizii a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva sa, potrivit CSM.
Comisarul european pentru Comerţ, Karel De Gucht, va fi judecat pentru fraudă fiscală
Comisarul european pentru Comerţ, belgianul Karel De Gucht, va compărea la sfârşitul lunii în faţa unui Tribunal din Ghent (nord-vest), fiind suspectat într-un caz de presupusă fraudă fiscală, au anunţat vineri publicaţiile belgiene L'Echo şi De Tijd.
Blatter: CM-2022 nu poate avea loc decât în noiembrie-decembrie
Cupa Mondială din 2022 din Qatar, dacă va fi decalată în iarnă, nu va putea avea loc decât în noiembrie-decembrie, a declarat, vineri, preşedintele FIFA, Joseph Blatter, aflat la Abu Dhabi.
Dragnea: Cinematografele transferate autorităţilor locale stau să cadă, unele monumente sunt grajduri
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, în cadrul reuniunii Ligii aleşilor locali ai PSD, că cinematografele transferate autorităţilor locale sunt în paragină, iar unele monumente istorice sunt nişte grajduri, acuzând că cei care se împotrivesc descentralizării sunt comunişti.
FOTO: Tehnici de izolare a balconului.
Cand discutam de renovarea apartamentelor de bloc, integrarea balconului in spatiul de locuit este o solutie cu reale castiguri in planul confortului. Pentru acest lucru insa este extrem de important ca o astfel de lucrare sa se execute profesionist, cu respectarea celor trei operatiuni obligatorii – hidroizolatia, termoizolatia si incalzirea corespunzatoare a spatiului respectiv. Termoizolatia Es

Niciun comentariu: